- Konu Sahibi hifa_selim
-
slm kizlar dün üye oldum care bulamadim bi türlü ben 6 aylik evliyim bebek istiorum aslinda ama evlendigimden beri evde insaat var ve esim hep calisio bos günlerindede hep insaata yardim edior birbirimze hic vakit ayiramadik cok seyrektir beraber byiere cikip gezdigimiz ama bi yandanda asil simdi yapayimki insaata elime sürmek istemiorum cünkü benim görevim degil onlarin insaat pisligini temizlemek beni ztn insaatin ortasina gelin getirdiler ve hic anlayis göstermediler hic bi konuda bi yandanda inat olsun diye yapmak istemiorum cok arada kaldim
hyr bi kac randevu daha yapicaz ve kan alcakmis
burasi cok kücük biyer kurslar felan evde karakalem calismasi yapiorum müzik esliginde komedi dizileri izliorum hatta kk sayfasina girmeden önce yine deli gibi agladim uykum kacti esimle konusmayi cok denedim ama olmuor calismamida istemior 24 saat evdeyim restimi cekmek istedim bana gavur dediler daha napimki ben piskologa göndermek istedi dr beni ama cok uzakta yanliz gidemem egerki esim götürürse hersey ortaya cikar ve delirir dedigim gibi 50 sene öncesinde yasiolar esimde ayni ona baktigimda annesini babasini görüorum ayak uydurmaya calistim ama 48 yasindaki bi adam esini saka niyetine kaltak oro... diosa afedersiniz ben bu aileye ayak uyduramam
**slm kizlar dün üye oldum care bulamadim bi türlü ben 6 aylik evliyim bebek istiorum aslinda ama evlendigimden beri evde insaat var ve esim hep calisio bos günlerindede hep insaata yardim edior birbirimze hic vakit ayiramadik cok seyrektir beraber byiere cikip gezdigimiz ama bi yandanda asil simdi yapayimki insaata elime sürmek istemiorum cünkü benim görevim degil onlarin insaat pisligini temizlemek beni ztn insaatin ortasina gelin getirdiler ve hic anlayis göstermediler hic bi konuda bi yandanda inat olsun diye yapmak istemiorum cok arada kaldim**
daha pazar günü yengemle konustum masallah onun evliligi cok gzl 9 senedir evli ama ilk günki gibi seviolar bana dediki tek senin evliligin böyle degil her evlilikte genellikle kayinpeder ve kayinvalide sorun yapar ama saberedeceksin bosanmak olmaz kendi isteginle evlendin dedi abimde cok degismis 5 sene öncekiyle simdiki hali cok farkliymis zamanla oturur dedi hersey
daha pazar günü yengemle konustum masallah onun evliligi cok gzl 9 senedir evli ama ilk günki gibi seviolar bana dediki tek senin evliligin böyle degil her evlilikte genellikle kayinpeder ve kayinvalide sorun yapar ama saberedeceksin bosanmak olmaz kendi isteginle evlendin dedi abimde cok degismis 5 sene öncekiyle simdiki hali cok farkliymis zamanla oturur dedi hersey
konu sahibi,
insanın bu kadar sorunlu bir evliliği ve hayatı varken,
sırf inşaat pisliği temizlememek için hamile kalmak ister mi?
aile hekimi mi sizinle seans yapıcak aile hekimleri uzman değil ki hastalıgınız neyse o dala yönlendiriler çünkü branşları değildir.. yani bi aile hekiminin size psikolog gibi davranması garip geldi açıkcası ( aile hekimi dedıgınız saglık ocakların da calısan pratisyen doktorlar sanırım)
Sana inanamiyorum canim ya.....Almanya gibi yerde yasiyorsun ve yasadigin problem sanki tas devrindeki fred cakmaktasin derdi...
Türkiye`de bu gibi durumlar oluyor ama o kizlar/kadinlarin gercekten baska secenekleri yok.
Peki sen neden ablan gibi üniversiteyi okumayi veya meslek yapmayi düsünmedin? Bak ablan krallar gibi gencligini yasiyor oysa sen, bizlere 60 yasindaki kadinlarin yasadigi hastaliklari anlatiyorsun yok kolum uyusuyor falan.
Ane ve baba sözü dinlenmeli, onlarin llaki bir bildikleri vardir.Hadi bakalim Allah yardimcin olsun, cok seviyorsunuz ya birbirinizi o zaman simdi ispatlamanin zamani ve sevginizle her problemi yenin bakalim eger mümkünse.
Ne yazikki sirf sevgiyle bir evlilik yürümüyor.
Onun icin burada hep diyoruzki mesleginizi yapin, ayaklarinizin üzerinde durun, sonra evlennin. Koca kacmaz ama genc ir elden gittimi bir daha gelmez.
Koca her zaman bulunur ama ilk önce alt yapiyi yapip sonra evlenilir.
Ayni bina kurara gibi alt yapi olacakki, evliliktede mutlu olasin.
Alles Gute....
cnm o beni ztn yollamak istedi piskologa ama esimin ailesi herseyi ögrenebilri diye ben istemedim hatta beni türk piskologuna yollicakti kültür farkliligi olunca anlasamamzlikda oluo drlarla
Siz psikayriste gittiğinize emin misiniz? Hiçbir doktor ölü bakıyosun demez :S
Depresyonda olabilirsiniz ama sinir krizi geciriyor olsaydınız inan buraya yazacak dermanınız olmazdı.
Psikayris degilde Psikiyatrist malum burasi cok kullanilici bir platform...
Konu sahibi arkadasim, sinir krizi geciriyor olamazsiniz zira suan zaptedilemiyor olmaliydiniz:)...Ayrica doktorun söyledikleri bir hayli acayip:S
Konu sahibi arkadasim, sinir krizi geciriyor olamazsiniz zira suan zaptedilemiyor olmaliydiniz:)...Ayrica doktorun söyledikleri bir hayli acayip:S
Hiç gülesim yoktu iyi oldu :) Tüm cümle doğru yazılmış ve "Psikayris" kelimesinde sıkıntı varsı bilmemekten değil, harf hatasından kaynaklanmıştır. Gönüllü TDK temsilciliğiniz için teşekkürler.
Akıllıca davranmışsınız, doğru adımlarınızın mükafatını da almışsınız. Yalnız şunu belirtmeden geçemeyeceğim, zira burası çok kullanıcılı bir platform; "aceba" değil "acaba"....
Aslinda ben böyle seylere takilmam..Harf hatasidir yada o an yanlis yazilmistir der gecerimde...
Ama ben sizden ögrenmistim TDK temsilciligi yapmayi..Kendinizle celisiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?