sinir krizi geciriyorum galiba

Sayin Elmeyra; sizinle benim farkimda sudurki, ben mahalle agiziyla " kuyruk acin var" tarzi konusmam..Bana yapilan uyarilari, ne olursa olsun, eger dogru ise ya cevap vermem yada tsk eder gecerim..Ayrica bir kösede beklemem, sadece kisilerin davranislarini iyi algilarim...Rastladigim zamanda dile getiririm..Ayrica sizin yaptiginiz gibi psikiyatrist kelimesini okumasinida yazmasinida bilmeyen bircok kisi var...Bende onu düzelttim..Ayrica gönüllü TDK liga siz soyunduysaniz baskalarininda sizi uyarmasina hazir olun...

Bu son mesajimdi, mahalle kavgasi tarzi konusmak, köpürmek, agzindan salyalar cikararak tartismak bana göre degil, hicbir zamanda olmadi..

cilt ruhun aynasiymis dedi ve cildimde yaralar cikamya basladi heeryerim agrior sürekli uykum var yorgunum hicbiseye ilgim kalmadi evlilik artik umrumda degil rüyamda bile kaynatmi görüom geceleri uykum kacio

Hangi yazdıklarından alıntı yapayım bilemedim canım.İlk sayfadan son sayfaya kadar okudum yazılanları.Yaşının kaç olduğunu göremedim ama tahminimce 20 lerin başı gibisin.Evleneli çok kısa bir süre olmuş.Boşanmayı düşünmek için bence erken.Eşini gerçekten seviyorsan evvela eşinin sevdiklerine saygı göstermek zorundasın.Bu herşeyden önce senin için çok büyük bir artı.Kimse seni suçlayacak bir şey bulamamalı.He böyle olduğunda mutlu mu olacaksın?Tabi ki hayır senden çok şey gidecek ama sonunda da muradına ereceksin.Ben 7 yıllık evliyim.Kayınvalidemin gözünün önünde dahi dayak yedim eşimden.Bende burada paylaştım,k.k üyelerinden destek aldım.Genelde herkes boşan dedi 4 kere boşanma davası açmış olmama rağmen bu evliliği bitiremedim.Üstelik hem ailem bana destekti hemde çalışıyordum.Yani boşanırsam ne olucam korkusu yoktu.Şimdi allah bozmasın gayet güzel giden bir evliliğim var.Ama ne olduysa oldu hiç bir zaman kayınvalideme bir kere dahi sesimi yükseltmedim.hiç bir akrabasını ve ailesini eleştirmedim,saygısızlık etmedim.Ayrılık zamanlarına aile büyükleri toplandığı zaman beni suçlayacak tek bir kelime bulamıyorlardı.Kısacası bende çok çektim.Sana şunu söyleyebilirimki eşim 2 yıldır falan bir aile olduğumuzu anladı.Artık kayınvalidemin söyledikleri ona saçma geliyor benim söylediklerim daha ağır basıyor.Hatta ben artık kenarda duruyorum ve onların tartışmalarını izliyorum.bunu bana biri 4-5 yıl önce söylese hayatta inanmazdım ama şimdi eşim artık benimle.Eğer sen ailene gidemiyorsan onlar gelsinler sana eşinin dışında kim ne söylerse söylesin kulaklarını kapat.Evliliğe ayak uydurmak ilk etapta zor her iki taraf içinde.Benimde ellerimde,ayaklarımda,hatta burnumda ve kulaklarımda bile uyuşmalar oluyordu.Gitmediğim doktor kalmadı ama hiçbiri de bana sana söylenenler gibi birşey demediler.İlk vela boyun fıtığından şüphelendiler.Mr lar çektirdim,tahliller yaptırdım ve hepsinin neticesinde psikolojik dediler.Ama ölmeyi düşünüyosun ölü gibi bakıyorsun demediler.Böyle şeylerle kafanı daha çok karıştırma.Sen evlenmeden öncede pek ala eşinin ailesinin tabiri caizse geri kafalı olduğunu biliyordun.Eşinin dışında kimsenin önemi yok.Sen eşinle aranı iyi tut.Bu günler geçer,sende mutlaka iz bırakır ama geçer.Eşin için bu kadar sabretmeye değermi onunda kararını yalnızca sen verebilirsin.

Son düzenleme:

öncelıkle burası herkese acık bi forum madem bi konu actın olumlu ve olumsuz elestırılerede acık olman gerekıyor .. bunu hazmedemiyorsan açmayacaksın konu...

ayrıca çok ayıp kırmızıyla işaretlediğim yeri yazmak dahi istemıyorum tekrar.. işine gelmeyen seylerı DOĞRULARI YAZINCA demek böyle tahammülsüzleşiyorsun

yazdıklarımın hepsını geri sildim ; benim o yukarıda yazdıklarımı bidaha okumanı tavsiye ederim... emin ol bu sana karsı esnek konusmuş halim..

sen şuan kendini haklı cıkarmak için lafoyunlarına girmiş bulunmaktasın..

neyse sana bu kafayla hayatında basarılar dilerim.. tabi basarının B'sini gorebilirsen

@ islakmavi

cok tsk ederim evet sabretmem gerektigini biliorum ama ben unutmaya calistikca yine bisey cikio sabah uyuyorum kaynatam kapima vuruo ben efendim diince cekip gidio e madem bisey yok niye vuruosun sonra kalktim dusa girdim kaynanam pattacak iceri girio müsade istemeden kac kerede dedim bornozla yakalnamak istemiorum size ben müsade etmedikce girmeyin diye yok anlamak istemiolar anahtarmiz kayboldu kaynatam kapiyi boyarken düsürmüs nezaman kilit alalim desem suratlari asilio burasi dongonun ahiri diilki bi eve izinsiz girmek haram madem islami cok iyi biliolar uygulasinlar ozmn

canım herkesin sıkıntıları var.doktorlar ne yazık ki her sıkıntıyı hemen depresyon olarak değerlendirir oldu.
depresyon nedenini bilmediğin sıkıntıymış.
sen neden bu kadar bunaldığını biliyorsun ve haklısın da.
yaşadıkların karşısında zaten neşeli ve huzurlu kalman mümkün değil.
demek ki normal tezahürler içindesin.
ilaç falan kullanmanı tavsiye etmem.
içinde bulunduğun durumu kendi lehine çevirme yada başetme yollarını bulmaya çalışmalısın.
ruh halin gayet normal. doktora söyle sorun sende değil yaşam şartlarında.

anlattim ztn olan biteni dr a artik tek carem tasinmak yoksa bu sekilde yürümicekdr dediki esini sana yapabilecegi tek fedakarlik o evden tasinmak mademki cok sevio esimede kac kere madem cocuk istiosun ozmn baska evde bu evde dedim babanin yaninda cocuk büyütülmez kabul etmio bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…