- Konu Sahibi hifa_selim
-
Aramızdaki fark bu işte; ben eğer "herkes" yerine "herkez" yazıldıysa "bebeğim" yerine "bebeyim" yazıldığında uyarırım, dikkat ederim. "de" bağlacı ayrı yazılmadıysa önemsemem :S Ama bi köşede durup, takip etmem nerede hata yapıldığına :S Denk geldiyse bakarım.
Neyse, konu dışı meseaj yazmayalım, bir derdiniz, kuyruk acınız varsa buyrun özelden yazın.
Bu arada eğer birilerine birşeyler öğretebilmişsem ne mutlu bana, bundan gocunmam aksine hoşuma gider :)
hyr ben aile hekimine gittim nefes darligi ve el kol uyusmasindan ve sinirime hakim olamadim herseyi anlattim 6 aydir evliyim ve cok geride kalmis insanalrin arasina girdim cok skiolar esim arada kaldigi icin ona pek bisey anlatmiorum artik cünkü bana yarari yerine zarari oluo ailesine bisey dedirtmio neyse gecelim onu. dr bile pesime ya eltimi ya kaynanmi takmaya calio kayinpederim misafirim gelse onlari niye davet etmiomusum diye aliniolar altli üstlü oturuoruz hayatimda kendim karar alamaz hale geldim baba cok uyardi beni sen o evde mutlu olamssin diye ama esimi cok sevdigim icin herseyi göze aldim keske almasaydim bunalrda hersey normal sanki 50 sene öncesinde yasilar kadinin yeri belli erkegin yeri belli diolar erkek evde is yapmazmis kadina yardim etmezmis isterse dövermisde severmisde allahtan esimin böyle bi huyu yok beni cok sevior ama sahiplenemior iyice bunaldim hergün agliorum nefes almayi unuttugum oluor bazen
cilt ruhun aynasiymis dedi ve cildimde yaralar cikamya basladi heeryerim agrior sürekli uykum var yorgunum hicbiseye ilgim kalmadi evlilik artik umrumda degil rüyamda bile kaynatmi görüom geceleri uykum kacio
aaah hepiniz anliosunuz beni birtek esim anlamiior burasi kendi evimiz oldugu icin tasinmak istemior dr beni psk. yollamak istedi ama uzakta oldugu icin tek gidemezsin dedi yanimada birini alirsam herseyi ögreniler buda kötü olur cünkü onlara göre ben herseyi abartiorum sacnaliorum depresyon neymiski ayip onlara göre burda bi kadin depresyin diye diye yuvasini dagitmis beni ona benzetiolar utanmaz kaynatam baba olacak guya ama beni sikayet edioki esime kavga edelim diye ve gelmis bana bosan dio anlasmiosaniz sen aradan bi cekilsen problem kalmicak
dr iki ay süre verdi bana babanlar türkiyeden dönene kadar hayatina bi göz at dedi sonra kararini ver dedi esimin cok kötü hale düsecegine eminim kendisi cok pasif bazi konularda azcik cesareti olsa beni alip götürürüdü burdan kavga olmadan sebepsiz yere sende ayriliorum diyemem ya ailem derse bana biz seni uyarmistik yüzüm yok geri dönmeye cevremdende utaniorum
@kasvetli
eltime gelince o tr den geldigi icin dil bilmior bu aileye muhtac eger kayinvalidem olmasa ne cocuk büyütebilir ne karnin doyurabilr bi muayeneye gitse derdini anlatamio esine yemek pisirmio he caya keke gelincede benim evliligim ilk günlerinde bile herkes gece gündüz evimdeydi belim sirtim agriodu sesimi cikarmadim herkes yemek secio diye milletin damagina göre pisirdim daha neyapim esime birkere saygisizlik etmedim bu konuda senden memnunum dior trenlere gelince gecenlerde arakadsimi istasyondan aldim diye laf ettiler niye oraya gitmisim benim trene binmeme bile yasak var bu evde annemin evine ziyarete tek gidemiorum esime kac kere dedim gel konusalim anlasalim dinlemedi daha nekadar ugarsimki baba evine gelincede bizim aileyi taniyan herkes bilriki bizim vedeki simarik kiz cocugu hep ablam oldu ve ben hic bir konuda acik vermedim olanlari anlattim sen niye bukadar sinirlndin agir konusdun bilemem gerekde yoktu ama iki kapi ötedeki komsuma gittim diye kaynanam surat asti niye yanliz gitmisim kocamin izni oldugu halde ben buraya yardim aramaya geldim agzima edeceksen hic yazma daha iyi benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?