• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir krizi gecirmek uzereyim....

Benim ailem sana ne ise senin ailen de bana o diyip bitirin ararsınız ama sık değil konuşursunuz ama çok değil beğenmiyorsa da alışacak
Hürmet isteyen hürmet gösterir kusura bakmasın
Yüz vermeyin ama söz dalaşına da girmeyin he he diyip geçiştirin

Yapamiyorum o dediginizi... :KK43: oyle biri degilim karakterimde yok
Yapamiyorum o dediginizi... :KK43: oyle biri degilim karakterimde yok
Ozaman daha naif ol..Daha yumuşak ol..Buda mı karakterinde yok..Nasıl bı karaktere sahipsin ozz34 catcat her lafı söyleyim..Sinir krizi gecireyim..sevmediggimi belli edeyim..Hatta hiç konusmayim filan..Nasıl gecim olucak ozaman.biraz idare etsen bazı şeyleri.esiniz tabiiki sorun eder bu durumu.sorun varmış gibi davraniyorsun.Biraz daha ılımlı ol sinir krizi geçirme.Eşinle uzlasma yoluna git..Dikkatlerini üzerine çekme derim.

Ozaman daha naif ol..Daha yumuşak ol..Buda mı karakterinde yok..Nasıl bı karaktere sahipsin ozz34 catcat her lafı söyleyim..Sinir krizi gecireyim..sevmediggimi belli edeyim..Hatta hiç konusmayim filan..Nasıl gecim olucak ozaman.biraz idare etsen bazı şeyleri.esiniz tabiiki sorun eder bu durumu.sorun varmış gibi davraniyorsun.Biraz daha ılımlı ol sinir krizi geçirme.Eşinle uzlasma yoluna git..Dikkatlerini üzerine çekme derim.
Ben oyle iki yuzlu olamiyorum.. Sinirli isem yada sevmiyorsam net belli ederim karakterim bu...

Zor zamandan geçiyosun ben geçtim atlattım o evreleri yıpranıyosun ama sonunda kazanıyorsun. Sinir krizi cinnet kavga :kızgın: ne sinir bozucu bu erkekler. İnsan konulacaksada konuşası gelmiyor
Gercekten konusasim hatta yuzlerine bakasim gelmiyor....

benimki de kendi ablalarıyla kanka olmamı istiyor. kavgalı değiliz ama ben samimiyet sevmiyorum napayım yani. bi iki söyledi küstü. baktı benden tık yok ısrar etmiyor artık

Anneye hurmeti yine bir yerde anlarimda..eltime nie hurmet ediyim o kimmis..sizinki benimkindende betermis..hicbir sekilde ezdirme kendini

Neden bu sitedeki herkes kayınvalidesinden ve eltisinden hunharca nefret ediyor??
Sevmeye çalışun biraz insanları ya.
Ne bu böyle..
Gelip gidip kocani karin yemek yapamiyor cok pis seni sagda solda rezil ediyor bize dusman bakimsiz kendine bakmiyor diyorlarsa ve yuzunuze de ah guzel gelinim benim ellerine saglik su saclara bak kocan senin kiymetini bilmiyor diyorlarsa ve siz kocanizin telefonunda nefret dolu mesajlari yakalayinca sevemiyorsunuz cicim ben dunyada bir kisiyle dahi kavga etmemis bir insanim ve sesimi yukseltemem bile ama sevmek derken enayi de olunmuyor yani yasamadiysan bilemezsin canim kocan yuzune sanki dusman gibi baktikca sevemiyorsun

Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de
ne konuşacakmışsın ki kaynana kişisi ile

Benim esimde oyle canim annesine gider gelirdim temizlik bulasik her isini yapardim anne anne diye pesinden ayrilmazdim ve evlendigim gun tavirlar degisti herseyime bisey soylediler esim geldi gitti surat bes karis yasayamadim guzel gunlerimi sonradan ogrendimki annesi buna surekli karin beni aramiyor soyle arasin bize gelsin bize dusman gelmis bu vs doldurmus kocamla sifir sevgi aramizda ve esim inanmiyor bana annesiyle mesafe koydum diye simdi daha kotuye gidiyor durumlar bu tarz kadinları Allah ibadet askiyla mesgul etsin insallah kafayi kaldirip gelinlerle ugrasamasinlar bi care bulursan bana da soyle O Ozzz34

Ben oyle iki yuzlu olamiyorum.. Sinirli isem yada sevmiyorsam net belli ederim karakterim bu...
İki yüzlülük değil benim demek istediğim.Neyse boşver ama başkaları senin evliliğini mutluluğunu etkilemesin.buna izin verme.

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. 3 senelik evliyim eşimle 5 senelik görüşmenin ardından evlendik çok meraklıydım kayınvalide gelin ilişkisine çünkü annen hiç anlaşamazdı babaannemle hep derdim sizin gibi olmicam diye. Aramız çok iyiydi el üstünde tutardım annemden ayırt etmezdim çalışmıyorumda sık sık yemeğe davet ederdim. Ama noldu ??? 2 aylık evliyken kafasında kurup inandığı bir olaydan dolayı bana ağıza alınmayacak derecede haksız yere ne hakaretler etti iftiralar attı ben oğlunu dolduruyor öğretiyormusum eskisi gibi değilmiş ona karşı. Hayatımın şokunu yaşamıştım üstelik annemde bendeydi o gün kahvaltıya çağırmıştım ikisinide. Allah biliyor yukarıda eşimde biliyor her zaman sevgimi saygımı eksik etmemiş fazlasıyla göstermiştim ama artık mesafeli duruyorum böylesi hepimiz için daha iyi. 3 tane de görümcem var onlardan birşey görmedim henüz.

Eşini seviyorsan onun için idare edeceksin orta yolu bulacaksın canım hergün aranmaz ama arada konuş ne bileyim gittiğinde bişeyler yap götür arada sırada hem eşinin gönlü olur hemde huzurunuz kaçmaz

Bu herifler rahatliktan ne yapacagini sasiriyo bence :) uzun konusunca ne olcakmis? Bi insanin kv olayi tamamen sans nasip isi.. bende cok isterdim kv ile iyi olmak lakin... karsimdaki insanlar mesafeden bile evimin duzenini bozduysa...hakkimda hep fesat dusunuyosa.. somurmeye calisiyosa..maddi manevi neyimiz varsa hasetlik ediyorsa..bu kadinla ben ne konusayim :) yabanci biriyle bile sohbet daha cok zevk verir! Sirf kocana yaranmak icin yapma bence hep daha fazlasini ister cunku..bazen politik olmak gerek ama surekli niye ezik olcaksinki karsilarinda?

Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de

Çok komik vallahi . Hep daha çok daha çok isterler . İnsanın sabrını zorluyorlar yaaa. Senin onlarla kendi annen kardeşişn gibi olmanın imkanı yok . Acaba eşin ne kadar konuşuyor merak ettim . Sende ona söyle. Bayramda kandilde , hastalandıklarında doğum günlerinde onlaRI ARAR MI UZUUUN UZUUN KONUŞUR MU oda konuşsun ozaman .

Kardesimle ve esiyle konusmuyor. Bunu soyluyorum ayni sey degil diyor. Ve ailemle de uzun uzun konusmuyor. Ya ben neden kv ile icli disli olayim. Esim istiyorki cok samimi olayim evinden cikmayim hep hurmet bilmem ne... Ama bende sevgi yok. Saygimi korumak icinde cogu seyi yutuyorum ama artik iyice doldum birgun patlayacagim

Vayyy o hiç konuşmuyorken sizden istediğine bak . Cidden bu ne cüret ? Sizde hiç cevap vermeyin konuşsun konuşsun susar .

Esine bunlari soyleten birileri var...bence alttan alttan kv.ssana karsi doldurusa getirmis esini

Ciddi anlamda sabrimi zorluyor. Iki gündür yüzüm gülmayor. KV ve eltimi ciddi anlamda sevmiyorum. Özellikle kaynanamin göz göre göre haksizlik yapması ve eltim in bizi para yönünden somurmesine dayanamıyorum. Ben bir kelime edince oğullarının arasıni bozan kötü kişi oluyorum. Ama eltim laf söylüyor haksizlik yapıyor kaynanam susuyor. Gerçekten nefret ve kin oluşmaya başladı.

Kadının kafasını bi güzel şişirin. Öyle çok konuşun ki bizim gelinin de ne çenesi varmış desin. Sonra eşinizi arar ne çok konuşuyor der. Konuşunca böyle konuşuyorum ben diyin. Çıkın işin içinden. Çözüm basit

kendisi yapmayıp karısının ailesini kötüleyip kendi annesini babasını yalasın isteyen insanlardan bende nefret ederim.sorsan senin annene iki laf etmez.senden anasına şiir düzmeni bekler.sen onun ailesinin egosunu şişirmek için mi evlendin eş yerine hizmetçi alsaymış anasına.senin iki güzel laf edesin varsa da etmezsin.kocanın zorlamasıyla.bazen diyorum aptal insan psikolojisinden anlamayan adamların deneme tahtasımıyız.ne yapsan yaranmıyorsun.yapsan da yapmasanda kötüsün nasıl olsa.kocanız yengeç burcu mu acaba?

Back
X