- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamiyorum o dediginizi...oyle biri degilim karakterimde yok
Ozaman daha naif ol..Daha yumuşak ol..Buda mı karakterinde yok..Nasıl bı karaktere sahipsin ozz34 catcat her lafı söyleyim..Sinir krizi gecireyim..sevmediggimi belli edeyim..Hatta hiç konusmayim filan..Nasıl gecim olucak ozaman.biraz idare etsen bazı şeyleri.esiniz tabiiki sorun eder bu durumu.sorun varmış gibi davraniyorsun.Biraz daha ılımlı ol sinir krizi geçirme.Eşinle uzlasma yoluna git..Dikkatlerini üzerine çekme derim.Yapamiyorum o dediginizi...oyle biri degilim karakterimde yok
Yeminle ağızlarına uçan tekmeyle vurucan böyle adamların al sen konuş diye![]()
Ben oyle iki yuzlu olamiyorum.. Sinirli isem yada sevmiyorsam net belli ederim karakterim bu...Ozaman daha naif ol..Daha yumuşak ol..Buda mı karakterinde yok..Nasıl bı karaktere sahipsin ozz34 catcat her lafı söyleyim..Sinir krizi gecireyim..sevmediggimi belli edeyim..Hatta hiç konusmayim filan..Nasıl gecim olucak ozaman.biraz idare etsen bazı şeyleri.esiniz tabiiki sorun eder bu durumu.sorun varmış gibi davraniyorsun.Biraz daha ılımlı ol sinir krizi geçirme.Eşinle uzlasma yoluna git..Dikkatlerini üzerine çekme derim.
Gercekten konusasim hatta yuzlerine bakasim gelmiyor....Zor zamandan geçiyosun ben geçtim atlattım o evreleri yıpranıyosun ama sonunda kazanıyorsun. Sinir krizi cinnet kavgane sinir bozucu bu erkekler. İnsan konulacaksada konuşası gelmiyor
Gelip gidip kocani karin yemek yapamiyor cok pis seni sagda solda rezil ediyor bize dusman bakimsiz kendine bakmiyor diyorlarsa ve yuzunuze de ah guzel gelinim benim ellerine saglik su saclara bak kocan senin kiymetini bilmiyor diyorlarsa ve siz kocanizin telefonunda nefret dolu mesajlari yakalayinca sevemiyorsunuz cicim ben dunyada bir kisiyle dahi kavga etmemis bir insanim ve sesimi yukseltemem bile ama sevmek derken enayi de olunmuyor yani yasamadiysan bilemezsin canim kocan yuzune sanki dusman gibi baktikca sevemiyorsunNeden bu sitedeki herkes kayınvalidesinden ve eltisinden hunharca nefret ediyor??
Sevmeye çalışun biraz insanları ya.
Ne bu böyle..
ne konuşacakmışsın ki kaynana kişisi ileEsim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de
İki yüzlülük değil benim demek istediğim.Neyse boşver ama başkaları senin evliliğini mutluluğunu etkilemesin.buna izin verme.Ben oyle iki yuzlu olamiyorum.. Sinirli isem yada sevmiyorsam net belli ederim karakterim bu...
Esim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????
İkisini de sevmiyorum bunu esim biliyor ama o oyle yaptikca kinlenmeye basladim... Nefret ediyorummmm ikisinden de
Kardesimle ve esiyle konusmuyor. Bunu soyluyorum ayni sey degil diyor. Ve ailemle de uzun uzun konusmuyor. Ya ben neden kv ile icli disli olayim. Esim istiyorki cok samimi olayim evinden cikmayim hep hurmet bilmem ne... Ama bende sevgi yok. Saygimi korumak icinde cogu seyi yutuyorum ama artik iyice doldum birgun patlayacagim
Kadının kafasını bi güzel şişirin. Öyle çok konuşun ki bizim gelinin de ne çenesi varmış desin. Sonra eşinizi arar ne çok konuşuyor der. Konuşunca böyle konuşuyorum ben diyin. Çıkın işin içinden. Çözüm basitEsim simdide neye takti biliyor musunuz ? Neden annesi ile uzun uzun konusmuyormusum ?? Neden kendi annem gibi konusmuyormusum ya sinir oldum elim ayagim titriyor. Zaten sevmiyorum ve kaynanami gormek istemiyorum... Saygimi koruyorum ama esim... Neymis eltimle de iyi olacakmisim ona hurmet edecekmisim ya neden yapayim neden ????