Allah yardımcınız olsun papatya çayı falan için. Adamın kendi fikri bozuk demek ki ondan millete güvenmiyor belli.
Siz bence baya dolmuşsunuz ya dertleşeceğiniz kafa dağıtacağınız bir çevrenizde olmayınca herşey üstüste gelmiş.Allahindan buksun insallah.
Yemin ediyorum ruh hastasi etti bni.
Ne hatasini kabul eder
Ben bir yanlis yapsam elli saat bla bla yapar kendi ev aldik dolandirildi.araba aldik dolandirildi.
Nolmus teceube diyor.
Oyle bir pislik ki anlatilmaz.
Kizimin babaai icin kalkip bunlari soyluye biliyorsam siz dusun ne kadar pislik oldugunu
Açtığınız neredeyse tüm konularda eşinizden sikayetcisiniz.
Neden boşanmıyorsunuz ?
Boşanmak için neden yüz kızartıcı bir suçu olsun ki. Belli ki anlaşamıyorsunuz.Sikayetciyim sikayetciyim hayatimi caldi.
Bizde oyle anlasamiyoruz bosanalim yok yuz kizartici bir sey olmasi lazm .
Pislik elle tutulur hic bir tarafi yok.
Siz bence baya dolmuşsunuz ya dertleşeceğiniz kafa dağıtacağınız bir çevrenizde olmayınca herşey üstüste gelmiş.
Bu kadar mutsuz olman yeterince yüz kızartıcı birşey arkadaşım sana yazık değil mi böyle hayat mı geçer. Ömür boyu sinir krizinin eşiğinde yaşayacağına bir kez herkesi karşına al boşan sonrası rahatlıkSikayetciyim sikayetciyim hayatimi caldi.
Bizde oyle anlasamiyoruz bosanalim yok yuz kizartici bir sey olmasi lazm .
Pislik elle tutulur hic bir tarafi yok.
Boşanmak için neden yüz kızartıcı bir suçu olsun ki. Belli ki anlaşamıyorsunuz.
Ruhen de çökmüşsünüz. Yazık değil mi size ? Ayrılın kendi hayatınıza bakın.
Bu kadar mutsuz olman yeterince yüz kızartıcı birşey arkadaşım sana yazık değil mi böyle hayat mı geçer. Ömür boyu sinir krizinin eşiğinde yaşayacağına bir kez herkesi karşına al boşan sonrası rahatlık
Önce maddi durumunuz için çözüm üretmeye başlasanız yapabileceğiniz işleri belirlemek iş başvuruları yapmak işkurun kurslarına katılmak gibi. Yavaş yavaş kendinize bir boşanma planı yapın bu arada da eşinizle minimum ilişki kurun mi ruhunuz yıpranmasın. Ayrıca böyle bir adamı çekeceğinize ailenizin tatavasını çekin niye gurur yapıyorsunuz ki aile buAnlatmadigim o ladr sey varki anlatsam yuh dersiniz ama bilmiyorum neden yapiyorum bunu kndime.
Bisansam napicam onuda bilmiyorum.ne is var ne guv dunyalar tatlisi bebekle naparim.
Ailemle de oturmam oylede b.okdan gururum var bilmiyorum cok darlandim
Anlatmadıklarınızı merak ettim. Siz arkadaş edinin. Komşu vs gündüz gezin. Eşiniz ile ilgili herşey gözünüze batıyor gibi.Anlatmadigim o ladr sey varki anlatsam yuh dersiniz ama bilmiyorum neden yapiyorum bunu kndime.
Bisansam napicam onuda bilmiyorum.ne is var ne guv dunyalar tatlisi bebekle naparim.
Ailemle de oturmam oylede b.okdan gururum var bilmiyorum cok darlandim
Ay kadıncağız resmen çıldırmış!Allah yardımcınız olsun.Sonunda çildirdim..
Kizlar eşim hep olumsuz düsunur .
5 yildir evliyim hayatimiz 4 duvar arasnda geciyor...
Arkadaşlarimiz yok çunku beyfendi kimseye guvenmiyor.
Bizi heryere goturur dsarda yedirir icirir ama arkadaş almaz hayatimiza ona gore herkes kotu.
Benim de burda tanidigim yok tayinle burdayiz.
Onun bir arkadasi var ayni sekilde onlarda tayinle burda çocuk ellikere aramistr ya siz gelin ya biz gelelim diye hep he he diyor gecistiriyor.
O kadar üsengectir ki afedersnz s.çmaya usenir.
Ve okadar g.tünun kiymetini bilirki.
Ne sicaga gelir ne soğuğa .
Ve hep uyanik davranir hep kndini duşünür.
Bir kerede soyle yapim karsimdakine iyilik dokunsun yok onda.
Ve evde surekli eleştireldir sabah gözünü açar eleştirir gece zibarir yatar eleştirir.
Bende tam tersi hep olumlu.
Hep pozitif.
Adam ruhumubdaralti resmen.
Dün gece batdak taştı yolda yürurken birse dedi.dinlemedim önden yurudüm diye.
Kazağimdan tuttu.çekiştirdi.
Bende eve varmadan önceki parkta indim
Bu sefer bana hakaretler etmeye başladı.
Bende artık çildirdim sinir krizi gecirdim.
Resmen parkta ama öyle bir sinir krizi değil.
Neyse sonra eve geldik.
Bebeğim var.caresz geldim.
Sonrra eve geldik bn hir bir seye karismadim gectim oturdum bir koseye.
Bu gece gündüz bunalim takilan adam gitti şen sakrak çoçuga iki dk bak desm sinir krzleri gciren adam gtti oy bebegim oy begim bebegm diyen adam oldu.
Kendince guluyo eglniyor.
Beni delirtti ya mutlu oldu.
Anlatacagim cok seybvarda suan kafam yerinde degil.
Toparlaninca yazicam.
Resmen kultür farki yasiyorum siz siz olun ay sewiyorum kultur farkida neymis demeyin neden boyle yazdigimi baska bir zaman detayli yazicqm kiar.
Iyi degilim iyi degilim
Ailemede bir sey diyemiyorum.
Öylede pislik.
Aa ne sorunumuz var yok baba cim der babama telefonu kapatip bana yurur oyle de cesaretsiz oylede pislik.
Oylede yüreksiz
Anlatmadıklarınızı merak ettim. Siz arkadaş edinin. Komşu vs gündüz gezin. Eşiniz ile ilgili herşey gözünüze batıyor gibi.
Asıl mesele ne? Sizi asıl delirten ne? Çok kıskanç bir insan imajınız var. Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz? Öfkenizin asıl kaynağını bulmalısınız...
Bence anlatmadıklarını anlat. Ailen destek mi peki boşanma konusunda? Çalışıyor musun? Bebek kaç aylık?Yok yok yok canim kizima bile bazen tahammul edemiyorum cunku 4 duvar arasndayim sabah aksam bebisim ev isi yemek baska derdim yok..
Komsularimlada kafa dengi degilim zaten..nefret efiyorum bu adamdan ne boyu boyu ma uygun ne ne huyu huyuma uygun neyi cezbeddi de evlndim bilmiyorum
Bence anlatmadıklarını anlat. Ailen destek mi peki boşanma konusunda? Çalışıyor musun? Bebek kaç aylık?
Sana tum samimiyetimle yemin ederek soyluyorumki sanki ayni adamla evliyiz. Tayin olayindan tut kimseye guvenmedigine kadar ayni olay. Komsiya guvenmez.aman burasi dogu burdakilere guvenme der komsuma bile izin vermez. Tek bir arkadasi yok.isyerinde gecimsiz evde gecimsiz. Ben artik isi muhatap olmamakla cozdum benim tum enerjimi emerdi suan yapamiyor.son konumda yazdim cozumu buldum.eger bosanamiyorsan cozumu sadece ben buldum.hakli bulanlar cok oldu ama inanki artik onunla evliyim ama mutluyum. Beklentin olmasin.dinleme onuSonunda çildirdim..
Kizlar eşim hep olumsuz düsunur .
5 yildir evliyim hayatimiz 4 duvar arasnda geciyor...
Arkadaşlarimiz yok çunku beyfendi kimseye guvenmiyor.
Bizi heryere goturur dsarda yedirir icirir ama arkadaş almaz hayatimiza ona gore herkes kotu.
Benim de burda tanidigim yok tayinle burdayiz.
Onun bir arkadasi var ayni sekilde onlarda tayinle burda çocuk ellikere aramistr ya siz gelin ya biz gelelim diye hep he he diyor gecistiriyor.
O kadar üsengectir ki afedersnz s.çmaya usenir.
Ve okadar g.tünun kiymetini bilirki.
Ne sicaga gelir ne soğuğa .
Ve hep uyanik davranir hep kndini duşünür.
Bir kerede soyle yapim karsimdakine iyilik dokunsun yok onda.
Ve evde surekli eleştireldir sabah gözünü açar eleştirir gece zibarir yatar eleştirir.
Bende tam tersi hep olumlu.
Hep pozitif.
Adam ruhumubdaralti resmen.
Dün gece batdak taştı yolda yürurken birse dedi.dinlemedim önden yurudüm diye.
Kazağimdan tuttu.çekiştirdi.
Bende eve varmadan önceki parkta indim
Bu sefer bana hakaretler etmeye başladı.
Bende artık çildirdim sinir krizi gecirdim.
Resmen parkta ama öyle bir sinir krizi değil.
Neyse sonra eve geldik.
Bebeğim var.caresz geldim.
Sonrra eve geldik bn hir bir seye karismadim gectim oturdum bir koseye.
Bu gece gündüz bunalim takilan adam gitti şen sakrak çoçuga iki dk bak desm sinir krzleri gciren adam gtti oy bebegim oy begim bebegm diyen adam oldu.
Kendince guluyo eglniyor.
Beni delirtti ya mutlu oldu.
Anlatacagim cok seybvarda suan kafam yerinde degil.
Toparlaninca yazicam.
Resmen kultür farki yasiyorum siz siz olun ay sewiyorum kultur farkida neymis demeyin neden boyle yazdigimi baska bir zaman detayli yazicqm kiar.
Iyi degilim iyi degilim
Ailemede bir sey diyemiyorum.
Öylede pislik.
Aa ne sorunumuz var yok baba cim der babama telefonu kapatip bana yurur oyle de cesaretsiz oylede pislik.
Oylede yüreksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?