Sinir krizibgecirten eş.yada hayvan mi

bu kadar nefret ettiğiniz ve gözünüzde tüm saygınlığını yitirmiş adamla bir ömür geçer mi?
eşinizin tedaviye ihtiyacı var gibi ve sanki bir yandan da aynı hasta ruh haline sizi sokmaya çalışıyor,malesef gün geçtikçe de bu böyle olur.
ya gururunuzdan bir kere ödün verip ailenizle konuşup ruhsal olarak çöktüğünüzü,en önemlisi bebeğiniz için o adamdan ayrılmanız gerektiğini anlatın,yeni bir hayat kurun
yada bu kadar tiksindiğiniz bir adamla aynı yatağa girip onun karanlık dünyasında hem kendinizi hem yavrunuzu kaybedin ki bence bu daha büyük bir gurursuzluk,baştan kabul edilmiş bir mağlubiyet.
evladınız için,kendiniz için ayakta kalın lütfen,Allah yardımcınız olsun.

Biraz gözünü korkutsaniz? Babacim babacim dedigine göre belliki babanizdan çekiniyor. Bosanirim falan deyin ailenizin yanina gidin bi süre kafa dinleyin. Korturun biraz. Çaresiz kadin moduna girmeyin. Arkanizda ailenizin oldugunu bilsin, istediginizde bosanabilecek gücte oldugunuzu bilsin. Ki boyle davranmasin. O ne ya öyle magara adami gibi.

Bazi yerlerde sanki benim kocami anlatmissin boyle adamlarla ugrasmak zoe tuketiyor insani seni o kadar iyi anlıyorum ki . Cocugun varmis hemde cok kucuk onun icin biraz sabretmeye calis belki zama la duzelir hersey belki Allah yardim eder. Cocuklar icin neler cekilmiyor ki canin Allah sabir versin . Ben artik ayni evde gormezden geliyorum bos konusmalarini duymuyorum bile hic yok gibi davraniyorum yoksa kafayi yerim . Sende takmamaya calis onu bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…