Sinir krizibgecirten eş.yada hayvan mi

Bu kültür farkı değil ki, yani surekli elestirmek, memnuniyetsizlik, guvensizlik bi kisilik ve psikoloji problemidir..

Neden boşanmıyorsun mutlu olmadığın bir evliliğin saygı duymadığın bir eşin var

Insanlara guvenmemesi psikolojik bir sorun hatta hastalik.ya tedavi olsun ya da bosanin.Kolay kolay bosanin demem evladiniz var diye diyorum.Yazik degil mi cocugunuza insan iliskileri konusunda babasi yuzunden cok buyuk sorunlar yasayacak ilerde okul ve is hayatinda basarili olmaz.

Bir psikiyatriste falan mı gitseniz?
Böyle çocuğunuza da faydanız olmaz.
Adam hakkında her gün konu açıyorsunuz buraya, elle tutulur bir şey de Yok doğru düzgün...

adamın yaptığı kötü bir ev seçimi var her konuda araya sıkıştırdıgınız..o da kendine düşman değildir sanırım bile isteye çalışıp emegini çöpe atsın...

Bence biraz sakin olun. Mutsuzluk boşanma sebebidir bana göre. Ama adam ne yapsa size batıyor... önce sağlıklı karar verebilmek için kendinizi iyileştirin...

@Malkero önceki açtığın konulara baktım, sen sorduğun içim söylüyorum. Eşinin hayvan olup olmadığını sormuşsun, hayvan demek hayvanlara hakaret olur. Tanımlayacak bit tabir yok. Allah yardımcın olsun.
Bu adamla ömür geçmez, geçse de sana yazık olur.
Kendine bir çıkış/kaçış/kurtuluş planı hazırla. Ve uygula

Az bile soyluyorum bu adama.
Psikyatriye gitmm lazim yoksa elimde kalicak

Çikmazdayim ne yapacagimi bilmiyorum

esınızın karakter kısılık sorunu var
evlenmeden once nasıldı evlenınce mı degıstı
kac senelık evlısınız

esınızın karakter kısılık sorunu var
evlenmeden once nasıldı evlenınce mı degıstı
kac senelık evlısınız

Tebrik ederim harika tespit.
5 yillik evliyim.
Evlenmeden once normaldi yani yine hos karsioamdigim davranislari vardi ama i zaman goremiyormusum.
Simdi duaunuyorumda smdiki aklm olsa yada simdiki gii gorebolsem hayatta evlnmezdm

Az bile soyluyorum bu adama.
Psikyatriye gitmm lazim yoksa elimde kalicak
psıkıyatrıye sızın degıl esınızın gıtmesı lazım
zaten genelde oyle olur cıldırtanlar oyle durur cıldıranlar doktora gıdıcem der . sızın sakınlesmenız ıcın esınızın normal ınsan gıbı davranması lazım ömur boyu sakınlestırıcı kullanamazsınız omur boyu psıkolog ıle gorusemezsınız

aılenız ıcın elle tutulur bır sebep olması gerek dövulmenız aldatılmanız uyusturucu kumar gıbı seyler yoksa bosanmanızı onaylamazlar tahmın edebılıyorum toplum baskısını.sabret her erkek boyle kadın altdan alır derler . geleneksek yapılar malesef bır omur boyle de gecmez ya kalp krızı gecırırsınız ya kanser olursunuz ya felc gecırırsınız . ömrunuzu yer olan sıze olur

en ıyısı aıle terapıstı veya kendınız ıcın ıstıyormus gıbı mış gıbı yapmak doktorla onden gorusup bır sekılde esıde seanslara dahil etmek caktırmadan...

Esinizin psikolojik problemleri var bence adam paranoyak
Okudugum kadariyla normal bir insan gibi durmuyor
Ya tedavi olsun ya bosanip babaevine kacin

Eşin bencil ve empati yoksunu malesef en korktuğum insan tipi empati kuramayanlar hep o doğru hep o haklı Allah yardımcın olsun

B
Bir anlık sinirle yazmıssınız gıbı geldi

Lütfen lütfeeennnn.....
şu argo,küfür ve hakaretlere; hayvanları ve diğer canlıları katmayın!!!!

Neredeyse her cümlenizde; nefret ve tiksinti var. Niye kendinize bu kötülüğü yapıyorsunuz? Yazık değil mi size..
Ne sabır, ne de sevgi ve saygı kalmış.
Şartlarınız ne durumda bilmiyorum ama boşanmaya bakın biran önce.

Canım valla bu erkkelerin guven problemi aşılamaz arkadas ortamına habire laf eder benm esimde yok onlardan b bok olmaz gorursun seni sevmiyorlar blmem ne helede haklı cıkarsaaa abowww anlayablyorum kesnlkle kültür cok onemli kültürsüz bir adamla evllk ceklmiyor senn a dedigine o b dyor farklı diller anlasamaz

Çikmazdayim ne yapacagimi bilmiyorum

Çıkmayacak bir durum göremiyorum ben.Siz kendinizi kapana kıstırıyorsunuz.

Bence eşini pislik olarak görmen ve bunu dile getirmen yeterli sebep.

İlla aldatma, dayak v.s. olacak diye bir mecburiyet yok.

Sen bu adamla mutsuzsun.Saygını ve sevgini yitirmişsin. Bitti.Yeterli sebep

Evlenmeden önce anlayamadinmı canım. Allah yardımcın olsun

bende 1 senelik evliyim 9 aylık hamileyim eşim çok anlayışsız çok bencil hamilelikten dolayı duygusalım alınganım ama eşim artık benden bıktığını söylüyor çok ta cimridir. bende aksine çok eli açık birisiyim her isteğim her ihtiyacım on ağır geliyor beni anlamıyor konuşmaya çalışıyorum bağırıyor sağa sola vuruyor hasta gibi davranıyor tepkisini kontrol edemiyor alttan alnaktan yoruldum severek evlendik ama şuan bana sevgisi oldgna inanmıyorum bnmde eski sevgim var desem yalan olur yıprattı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…