- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Slm canim
Nacizane fikrim erkek arkadasinda ofke kontrolu sifir dusunsene kardesini ne hala getirmis hemde kendi canini. Dusunsene yanlis bir hareketinde sana da aynisini yapabilir. Bence iliskinizi bir daha dusun. Klise bir laf belki ama kimse hatasiz degil elbet sende birgun bir hata yapacaksin yada onu ofkelendirecek bir lafin olacak ya sanada ayni seyi yaparsa o zaman ne yaparsin.
Annesini kiskanma olayinda ise bence herseyin fazlasi zarar. Bende esimi anne ve kiz kardeslerinden kiskaniyorum ama asla bu beni rahatsiz etmiyor ve yanyana olup birlikte olmalari hosuma gidiyor. Kiskancligin asiri olmasinin nedeninide erk. arkadasina bagliyrum cunku gercekten denge sorunu var.
Bence kendni sansli hisset ve evlenmeden bunlari gordugune mutlu ol ona gore kararini ver. degisecegini sanma cunku kimse degismez onu boyle kabul edebiliyorsan ne ala ki gorunuse gore edemiyorsun.
Onu biraz yanliz birak aramadan arama sana ilgisi nekadarsa sende o kdar ilgi goster bak bakalim ne olacak. ama inan cok sanslisin cunku onu evlenmeden cok iyi taniyabilmissin :)
sevgilinden kaç kurtar kendini.
çok iyi tanıyorum diyorsun ama yarın öbür gün kavga edince evlendiğiniz zaman kesin döver bu seni.
kendi öz kardeşini bildiğin hastanelik etmiş
dava açsa içeri atarlar valla.
ayrıca sana karşı da acayip saygısız
hoş bence sen de normal değilsin annesini bile kıskandığına göre kusura bakma.
Senin sevgilin hapse mi girmiş miydi girecek miydi kavga yüzünden, öyle bişi hatırlıyorum,öfkesine hakim olamayan biriyle ileride çok kötü olabilir
evet girecek . ama onun suçu değil yolda durduk yere saldırmışlar bıçak çekmişler hatta yaralamışşlar hastahanelik etmişler o da kendini koruyım derken fena dövmüş o yüzden . hatta kendisinden çok babasının suçu var olayda en çok o mahvetmiş karşı tarafı o yüzdende benimkinn üstüne kaldı suç
Canım bak her gün bu çocukla ilgili bir konu açıyorsun farkında mısın,öyle pek de muhteşem bir ilişkisiniz yok gibi sanki,hakkınız da hayırlısı olsun..
son zamanlarda aslında çok iyiydik bi de ben de sanırım biraz takıntı var küçücük her şeye konu açtm galiba son zamanlarda o yüzden böyle düşünmen normal benim yüzümden oldu biraz .
canım yanlışa analamada bu ne cocukça davranışlarsen bide bu çocukla ciddi felan düşünmüyosun umarım tam kaçan kovalanıra bağlamışşsın yapma üzme kendini bu kadar ..bu adamdan sana sevgili olmaz,anasından da kaynana bu çok açık net..karşındaki adam dengesiz olunca sende kıskançlığa takıntıya bağlamış gibisin..geri çek kendini düşme üstüne
bu nasıl ciddiyet ya sen abartıyosun yanlış yorumluyosun ya karşındaki anasının kuzusu,senide kurt gören çocuk gibi biri..hayat böyle birşey değil hele evlilik hiçç değil ..evlenince şu bahsettiğin şeyler daha da artar anneside girdim işin içine yerler seni haberin olsunciddi düşünüyoruz . üstüne düşmem peki
sevgilinden kaç kurtar kendini.
çok iyi tanıyorum diyorsun ama yarın öbür gün kavga edince evlendiğiniz zaman kesin döver bu seni.
kendi öz kardeşini bildiğin hastanelik etmiş
dava açsa içeri atarlar valla.
ayrıca sana karşı da acayip saygısız
hoş bence sen de normal değilsin annesini bile kıskandığına göre kusura bakma.
bu nasıl ciddiyet ya sen abartıyosun yanlış yorumluyosun ya karşındaki anasının kuzusu,senide kurt gören çocuk gibi biri..hayat böyle birşey değil hele evlilik hiçç değil ..evlenince şu bahsettiğin şeyler daha da artar anneside girdim işin içine yerler seni haberin olsun
sanırım benim yazdıklarımdan öyle anlaşıldı hiç anne kuzusu değildir hatta tam tersine annesi hep şikayet ediyo bana bile etmişti hiç onunla konuşmuyor muhabbet etmiyo yüzüne bakıp ilgilenmiyo diye . annesi hep şikayet eder . Ayrıca evet ciddi düşünüyoruz 2 seneden fazladır süren bi ilişkimiz var ve beni tüm akrabaları biliyo babası da evlendireceğim diyormuş hep . Ve ben onun o da benim en uzun ilişkim .
Beni kimse yiyemez çünkü yedirtmem .. Ayrıca sevgilimin de böyle beni ezeceğini düşünmüyorum çünkü huyunu da davranışlarını da biliyorum . Sadece son zamanlarda çok inişli çıkışlı durumlar içinde kaldı galiba bu yüzden oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?