Sinir krizlerindeyim . Sevgilim iki kişi arasındaki bağlantıyı dengeleyemiyor ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Kızlar kafayı yiyeceğim sabahtan beri kavga ediyoruz erkek arkadaşımla .
1 haftadır ailesiyle arası bozuktu teyzesinde kalıyordu kardeşiyle tartışmışlar sinirden kardeşinin çenesini patlatmış kulak zarı falan da yırtılmış çocuğun hastahanelik olmuştu bunun üzerine ailesi evden attı benimkini sinirlerini kontrol edemiyor o yüzden böyle oldu .
teyzesinde kalıyordu 1 haftaya yakındır orda da rahat edemiyordu kötüydü . Neyse bi tek benimle konuşuyordu benimle dertleşiyordu ben hep onun yanında oldum üzülme onlar seni silmezler ailen elbet sinirleri geçecek diyordum bana hep bi başıma kaldım diyordu ben varım diyordum aynı şey değil bilmem ne dedi ( bliyorum aynı şey değil ama en azından ben onun yanında olduğum halde bi başıma kaldım sözü beni çok kırıyor üstelik ben herkesi kıskanan biriyken ). Annesi geldi bigün teyzesine anca benimle ilgili laf sokuyo kadın sevgilime yok ona ilgi gösterdiğin gibi bize göstermiyosun öyle olsaydı bunlar olmazdı demeler yok biriktirdiğimiz paraya karışıp benim üstüme yapacaksın o parayı demeler . yok sen para biriktireceksin diye ben çalışmak zorunda mıyım demeler . (kendisi de işi bir aydan fazladır bırakmış evde parayı zor yetirdikleri halde çalışmıyıp anca geziyo armut piş ağzıma düş istiyo bi nazlı bi nazlı sormayın anca geziyo gezmeye çok meraklı her istediği olsun istiyo yeni koltuk takımıyla bulaşık makinası aldırttı oğullarına o para sıkışıklığında ) o yüzden onun bu davranışlarına sinir oluyorum . bi de asşkmm demiyomu sevgilime gıcık oluyorum . Onu kimseyle paylaşmak istemiyorum neyse işte annesine karşı o zaman beni koruyodu hep . Herkese eşitim falan diyodu sevgilim . Bana da iyi davranıyodu yanlş anlama sen varsın yanmda bi başımayım diyorum ama herkes farklı falan filan iyiki yanımdasn sen varsın diyordu . Şİmdide dün evine gitti gideli böyle bana konuşurken kes demeler bi havalar bilmem ne telefon kapatmalar sabahtan beri 2-3 kere telefonunu kapattı sinir krizlerindeyim artık . Onlardan ayrıyken iyi davranıyodu bana şimdi yine yanlarına gitti kötü davranıyo gibi geliyo .
Ben çok kıskanıyorum annesinden onu paylaşmak istemiyorum sürekli onun yanında diye çok aşırı çatlıyorum resmen orta yerimden buna hiç bi çare bulamadım . Sabah aradım benimkini kardeşi yanında diye ben konuşurken görüşürüz bybyy deyip suratıma kapattı telefonu aramaaaaaaaaaaaaaa diye mesaj attı . bende telefonu kapattım tamamen sinirimden . Demin aradğımda da açmış telefonu benimle knşmuyo annesiyle gülüşüyo sesleri geliyo falan telefondan . Yine tartıştık yine kapattı telefonunu .
Annesi de diyormuş ikimizin arasındaki bağlantıyı kuramıyosun dengeleyemiyosun diye bence de böyle ya .
Onlardan uzak olunca bana iyi davranıyo onların yanına gittiği zaman da beni rresmen tamamen atıyo napıyosun bile demiyo hiç gün içinde çok sinrilerim bozuk gerçekten.
Benim düşncem kimin yanındaysanız uzakta olanla daha çok konuşmak gerek ki o aradaki gösterilen ilgi eşitlensin . Çünkü zaten yanındakilerle birliktesin ama uzaktakiyle görüşmüyosun . Ama o hem yanındakilerle birlikte hem de aramaaaa diye bağırıyo arayınca müsait değlim diyo sinir oldum artık . Ben ne yapacağım ya aşırı felaket sinirlerim bozuk çok kıskancım ya .

Slm canim
Nacizane fikrim erkek arkadasinda ofke kontrolu sifir dusunsene kardesini ne hala getirmis hemde kendi canini. Dusunsene yanlis bir hareketinde sana da aynisini yapabilir. Bence iliskinizi bir daha dusun. Klise bir laf belki ama kimse hatasiz degil elbet sende birgun bir hata yapacaksin yada onu ofkelendirecek bir lafin olacak ya sanada ayni seyi yaparsa o zaman ne yaparsin.

Annesini kiskanma olayinda ise bence herseyin fazlasi zarar. Bende esimi anne ve kiz kardeslerinden kiskaniyorum ama asla bu beni rahatsiz etmiyor ve yanyana olup birlikte olmalari hosuma gidiyor. Kiskancligin asiri olmasinin nedeninide erk. arkadasina bagliyrum cunku gercekten denge sorunu var.

Bence kendni sansli hisset ve evlenmeden bunlari gordugune mutlu ol ona gore kararini ver. degisecegini sanma cunku kimse degismez onu boyle kabul edebiliyorsan ne ala ki gorunuse gore edemiyorsun.

Onu biraz yanliz birak aramadan arama sana ilgisi nekadarsa sende o kdar ilgi goster bak bakalim ne olacak. ama inan cok sanslisin cunku onu evlenmeden cok iyi taniyabilmissin :)

Slm canim
Nacizane fikrim erkek arkadasinda ofke kontrolu sifir dusunsene kardesini ne hala getirmis hemde kendi canini. Dusunsene yanlis bir hareketinde sana da aynisini yapabilir. Bence iliskinizi bir daha dusun. Klise bir laf belki ama kimse hatasiz degil elbet sende birgun bir hata yapacaksin yada onu ofkelendirecek bir lafin olacak ya sanada ayni seyi yaparsa o zaman ne yaparsin.

Annesini kiskanma olayinda ise bence herseyin fazlasi zarar. Bende esimi anne ve kiz kardeslerinden kiskaniyorum ama asla bu beni rahatsiz etmiyor ve yanyana olup birlikte olmalari hosuma gidiyor. Kiskancligin asiri olmasinin nedeninide erk. arkadasina bagliyrum cunku gercekten denge sorunu var.

Bence kendni sansli hisset ve evlenmeden bunlari gordugune mutlu ol ona gore kararini ver. degisecegini sanma cunku kimse degismez onu boyle kabul edebiliyorsan ne ala ki gorunuse gore edemiyorsun.

Onu biraz yanliz birak aramadan arama sana ilgisi nekadarsa sende o kdar ilgi goster bak bakalim ne olacak. ama inan cok sanslisin cunku onu evlenmeden cok iyi taniyabilmissin :)

Ben biliyorum öfke kontrolü olmadığını küçücük birşeye çok fazla sinirlendiğinii ve hemen çabucak sinirlendiiğini , sinrlendiği zaman kendine hakim olamadığını kendini kaybettiğini benim yanımda da böyle sorunlar oldu çünkü . Ama ben ondan vazgeçemem ki onu çok seviyorum . Onu çok iyi tanımam da normal çünkü 2 seneden de fazladır çıkıyoruz .
Yorumunuz gerçekten çok yardımcı oldu bana çok teşekkür ediyorum .

Bazen iki yil degil sadece yasadiginiz olaylar karsinizdakini tanimaniza neden olur canim bunu unutma olurmu.

Sevmek harika bir duygu gozu kapali herseye tamam demek sans iste bazen iyilik bazen sorunlar bulur. Ama bu sevginin en guzeli saygi cnm bunu unutma olurmu. Sana saygi duymasi gerekiyor ki sende ona saygi duy :(

Biraz nefes al bence akllini dagit onu da cokk sikma bence seviye herzaman iyidir :)))

sevgilinden kaç kurtar kendini.
çok iyi tanıyorum diyorsun ama yarın öbür gün kavga edince evlendiğiniz zaman kesin döver bu seni.
kendi öz kardeşini bildiğin hastanelik etmiş
dava açsa içeri atarlar valla.
ayrıca sana karşı da acayip saygısız
hoş bence sen de normal değilsin annesini bile kıskandığına göre kusura bakma.

çok iyi tanıyorum diyorsun ama yarın öbür gün kavga edince evlendiğiniz zaman kesin döver bu seni.

dövebilcek potansiyelde olduğunu ben de biliyorum ama kendimi kaçıp kurtarma konusunda aynı fikirde değilim açıkçası . benimde saygısızlıklarm oldu o yüzden böyle oldu ama bundan sonra öyle olmayacak ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin sevgilin hapse mi girmiş miydi girecek miydi kavga yüzünden, öyle bişi hatırlıyorum,öfkesine hakim olamayan biriyle ileride çok kötü olabilir

Senin sevgilin hapse mi girmiş miydi girecek miydi kavga yüzünden, öyle bişi hatırlıyorum,öfkesine hakim olamayan biriyle ileride çok kötü olabilir

evet girecek . ama onun suçu değil yolda durduk yere saldırmışlar bıçak çekmişler hatta yaralamışşlar hastahanelik etmişler o da kendini koruyım derken fena dövmüş o yüzden . hatta kendisinden çok babasının suçu var olayda en çok o mahvetmiş karşı tarafı o yüzdende benimkinn üstüne kaldı suç

Son düzenleyen: Moderatör:
evet girecek . ama onun suçu değil yolda durduk yere saldırmışlar bıçak çekmişler hatta yaralamışşlar hastahanelik etmişler o da kendini koruyım derken fena dövmüş o yüzden . hatta kendisinden çok babasının suçu var olayda en çok o mahvetmiş karşı tarafı o yüzdende benimkinn üstüne kaldı suç

Canım bak her gün bu çocukla ilgili bir konu açıyorsun farkında mısın,öyle pek de muhteşem bir ilişkisiniz yok gibi sanki,hakkınız da hayırlısı olsun..

Canım bak her gün bu çocukla ilgili bir konu açıyorsun farkında mısın,öyle pek de muhteşem bir ilişkisiniz yok gibi sanki,hakkınız da hayırlısı olsun..

son zamanlarda aslında çok iyiydik bi de ben de sanırım biraz takıntı var küçücük her şeye konu açtm galiba son zamanlarda o yüzden böyle düşünmen normal benim yüzümden oldu biraz .

son zamanlarda aslında çok iyiydik bi de ben de sanırım biraz takıntı var küçücük her şeye konu açtm galiba son zamanlarda o yüzden böyle düşünmen normal benim yüzümden oldu biraz .

Kendini suçlama bu konuda,çok seviyorsun belli toz kondurmuyorsun,seviyorsanız ve anlaşıyorsanız bir şekilde yürür,inşallah istediğin gibi olur

canım yanlışa analamada bu ne cocukça davranışlar:19: sen bide bu çocukla ciddi felan düşünmüyosun umarım tam kaçan kovalanıra bağlamışşsın yapma üzme kendini bu kadar ..bu adamdan sana sevgili olmaz,anasından da kaynana:20::20: bu çok açık net..karşındaki adam dengesiz olunca sende kıskançlığa takıntıya bağlamış gibisin..geri çek kendini düşme üstüne :41:

Sevgiliyi anneden kıskanmak...
Sevgilinin kardeşini döve döve hastanelik etmesi...
Hangi birinize yorum yapayım ki?
Benim sevgi anlayışıma ters bu işler.
Sanırım insan kendini bile bile böyle ateşe atıyor olsa gerek.

canım yanlışa analamada bu ne cocukça davranışlar:19: sen bide bu çocukla ciddi felan düşünmüyosun umarım tam kaçan kovalanıra bağlamışşsın yapma üzme kendini bu kadar ..bu adamdan sana sevgili olmaz,anasından da kaynana:20::20: bu çok açık net..karşındaki adam dengesiz olunca sende kıskançlığa takıntıya bağlamış gibisin..geri çek kendini düşme üstüne :41:

ciddi düşünüyoruz . üstüne düşmem peki

ciddi düşünüyoruz . üstüne düşmem peki
bu nasıl ciddiyet ya sen abartıyosun yanlış yorumluyosun ya karşındaki anasının kuzusu,senide kurt gören çocuk gibi biri..hayat böyle birşey değil hele evlilik hiçç değil ..evlenince şu bahsettiğin şeyler daha da artar anneside girdim işin içine yerler seni haberin olsun:43:

hay sen çok yaşa birebir bunları yazacaktım.. :) aynen katılıyorum

bu nasıl ciddiyet ya sen abartıyosun yanlış yorumluyosun ya karşındaki anasının kuzusu,senide kurt gören çocuk gibi biri..hayat böyle birşey değil hele evlilik hiçç değil ..evlenince şu bahsettiğin şeyler daha da artar anneside girdim işin içine yerler seni haberin olsun:43:

sanırım benim yazdıklarımdan öyle anlaşıldı hiç anne kuzusu değildir hatta tam tersine annesi hep şikayet ediyo bana bile etmişti hiç onunla konuşmuyor muhabbet etmiyo yüzüne bakıp ilgilenmiyo diye . annesi hep şikayet eder . Ayrıca evet ciddi düşünüyoruz 2 seneden fazladır süren bi ilişkimiz var ve beni tüm akrabaları biliyo babası da evlendireceğim diyormuş hep . Ve ben onun o da benim en uzun ilişkim .
Beni kimse yiyemez çünkü yedirtmem .. Ayrıca sevgilimin de böyle beni ezeceğini düşünmüyorum çünkü huyunu da davranışlarını da biliyorum . Sadece son zamanlarda çok inişli çıkışlı durumlar içinde kaldı galiba bu yüzden oldu .

Evlenince en bağımsız olan erkek bile anneci kesilir forumda okuduğum konulardan hareketle diyorum. Hele anne seni rakip gördüyse evlilikte oğlunu kendine ceker ki şu anda bile onlara gidince sana olan ilgisini kesiyormuş evlenince daha çok olacak bu. Öfkesi vs evlenince sana yönelmeyeceği ne malum. Bir de başka kişilerin konularında da okudum bu anneyi kıskanmak nedir hala anlamıyorum. Anne bu tabiki bir insanın en değerli en önemli varlığı anne olacak bunu kabul etmek gerek. Bilmiyorum hani hiç oyle bir duygu yaşamadığım için anlamıyorum belki de.

sanırım benim yazdıklarımdan öyle anlaşıldı hiç anne kuzusu değildir hatta tam tersine annesi hep şikayet ediyo bana bile etmişti hiç onunla konuşmuyor muhabbet etmiyo yüzüne bakıp ilgilenmiyo diye . annesi hep şikayet eder . Ayrıca evet ciddi düşünüyoruz 2 seneden fazladır süren bi ilişkimiz var ve beni tüm akrabaları biliyo babası da evlendireceğim diyormuş hep . Ve ben onun o da benim en uzun ilişkim .
Beni kimse yiyemez çünkü yedirtmem .. Ayrıca sevgilimin de böyle beni ezeceğini düşünmüyorum çünkü huyunu da davranışlarını da biliyorum . Sadece son zamanlarda çok inişli çıkışlı durumlar içinde kaldı galiba bu yüzden oldu .

sorun yokmuşş yani..iyii iniş çıkış kim yaşamıyorki canımm nedenleri görecelidir ..buraya sorun varmış gibi yazmışsın millette döktürüyoo neden kafanı karıştırıyosun ..küçücük şeylere takılma mutlu olun işaallahhh..

Umarim mutlu olursun da bu sinir krizi gecirip kardesini doven arkadas siz yarin obur gun evlenince de sinir krizi gecirip seni dovmez cok yasandi bak bunlar burda umarim ilerde kocam beni dovdu konusu acmak zorunda kalmazsin ne olursa olsun iyi dusun tasin sevgi tamamda saygi pek yok gibi geldi bana

Back
X