Sinir Noktasına geldim :S

rumos123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
133
0
46
Adana
daha önce boşandığım eşimden hamile kaldım ve tekrar evlendik 16 gün önce tekrar resmi olarak evlendik.
ve cinsiyetini öğrendik erkek ama çok hatalar yapmışım zamanında hiç vakit ayırmamışım.
şimdi çok soğuk davranıyor bana sanki sırf bebeğim için tekrar beraber olduk.
herşeyi önceden paylaşırdık okadar yoğun tempoma rağmen şimdi çok uzak buz dolabı gibi napacağım bilmiyorum.
sanki istenmiyor gibi hissediyorum ki İstemiyor da napacam nasıl güvenini geri sağlıyacağım yardım edin çok kötü hissediyorum kendimi

aranızda neler gecti neden ayrıldınız bunlar da onemli tabi sonucta araya mesafe girmis hemen hicbirsey olmamıs gibi davranmasını bekleme uzerine gitme zaman ver

keşke evlenmeseydin bebgine kendin baksaydin daha iyiydi

ne kadarlik evliydiniz,neden anlasamadiniz,bebek icin birlesmeyi kim istedi ?

ne gıbı hatalar yaptınız anlayamadım souk dawranmasında haklımı yanı sız mı haksız durumdasınız... bebek yaptıktan ve nikahtan sonra mı aklına gelmiş eski yaptıgınız hatalar?

ikimizde istedik tek taraflı olmadı sevindi ama ilgi yok şuan hiçbirşey yok önceden üzerime titreyen adam şimdi çok uzak

peki ilk neden ayrildiniz,ne kadarlik evliydiniz...
birbirinize gercekten bir sansmi verdiniz yoksa bebek icinmi birbirinze katlanmayi tercih ettiniz...

ne gıbı hatalar yaptınız anlayamadım souk dawranmasında haklımı yanı sız mı haksız durumdasınız... bebek yaptıktan ve nikahtan sonra mı aklına gelmiş eski yaptıgınız hatalar?

Hatalar işimle alakalı sabit durmadım düzenimiz olmadı vakit geçiremedik izin vermedim saat geceleri de çalıştığım oldu

peki ilk neden ayrildiniz,ne kadarlik evliydiniz...
birbirinize gercekten bir sansmi verdiniz yoksa bebek icinmi birbirinze katlanmayi tercih ettiniz...

ayrı kaldığımız süre içerisinde arkadaş gibi olduk. beraber ara ara kahvaltılara gidiyorduk ara ara geliyordu konuşmak için
bir hata yaptık bu can oldu bunada kıyamam sonuçta can insan kendi canına kıyabilirmi
Bebek için sonuçta ben tek başıma çekmiyeceğim bu yükü :S

tabiki dogru bir karar vermissin,kiyilirmi o cana
biz olsun diye nelerle ugrasiyoruz...neyse
belkide esine biraz zaman vermelisin,yada konus onunla sor derdi ne?
birde ne kadar süre ayri kalip evlendiniz ?

tabiki dogru bir karar vermissin,kiyilirmi o cana
biz olsun diye nelerle ugrasiyoruz...neyse
belkide esine biraz zaman vermelisin,yada konus onunla sor derdi ne?
birde ne kadar süre ayri kalip evlendiniz ?

boşandık 8 ay kadar ayrı kaldık boşanmadan önce çok yürütmeyi denedik olmadı belkı bebeğim doğunca artık kendine gelir :S

aranızda gecenlerı tam bılemıyorum yorumum yanlıs olabilir o yuzden...kusura bakmayın ama bence esınız tekrar ewlenme nıyetınde deılmıs arkadas gıbı takılıyormussunuz cınsel ıhtıyaclarınızıda karsılıyormussunuz..sonra baktı kı bebek oldu ewlenmek zorunda kalmıs yanı ıstemedıgı bişeyı yapmak zorunda kalınca da moralı bozulmus ve sızı yük gibi goruyor o yuzden soguk gıbı geldı bana...kırıcı bır yorum yaptıysam ozur dılerım boyle olmayabılır durum ama ben bahsettıgınız kadarıyla dusundugumu yazdım...

normalde yoruma yorum yapmaya karsiyim artik ama bu kadarda acimasiz bir yorum olamaz...

konuşmaya korkuyorum çok agrasif vurdum duymaz birisi oldu önceden yemek yapıp benim gelmemi beklerdi şimdi ben ona yemek yapıp gelmesini bekliyorum ne bilim salak salak oturup ağlıyorum kendi kendime :S

belkide hatalarinin farkina vardgini anladi,zamaninda kendi yasadiklarini senin anlaman icinde böyle davraniyor olabilir:44:

Zorla evlenmedi. evlenmek istemeseydide umrumda olmazdı ama babalık görevlerini eşşek gibi yapmak zorunda her baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…