yok ben kırıcı olmak adına deil soguk dawranmasına karsı ıhtımal uretıyorum ama zorla evlenmemiş pekı ben yanılmısım demekkı... oyleyse soyle bır yorum geıtreyım madem hamılesınızde kendınızı hırpalamayın oluruna bırakın zaten ustune gıttıkce biseyler ters teper...umarım hersey duzelır...
Olabilir ama pişman olduğumu biliyor. :S
Evli olup da mutlu olan yok sanırımSen herşeye rağmen kendini parçalarsın ilişkini düzene sokmak için, ama karşıdaki tam tamına bi odun olduğu için senin bu çabaların hiç bir işe yaramaz. Şuan iyidim ama forumda takılıp da şu konuları okumak daha gergin yaptı beni ya, oysa rahatlatır diye düşünmüştüm
Hepsinin götüne tekme !!
daha önce boşandığım eşimden hamile kaldım ve tekrar evlendik 16 gün önce tekrar resmi olarak evlendik.
ve cinsiyetini öğrendik erkek ama çok hatalar yapmışım zamanında hiç vakit ayırmamışım.
şimdi çok soğuk davranıyor bana sanki sırf bebeğim için tekrar beraber olduk.
herşeyi önceden paylaşırdık okadar yoğun tempoma rağmen şimdi çok uzak buz dolabı gibi napacağım bilmiyorum.
sanki istenmiyor gibi hissediyorum ki İstemiyor da napacam nasıl güvenini geri sağlıyacağım yardım edin çok kötü hissediyorum kendimi
Evli olup da mutlu olan yok sanırımSen herşeye rağmen kendini parçalarsın ilişkini düzene sokmak için, ama karşıdaki tam tamına bi odun olduğu için senin bu çabaların hiç bir işe yaramaz. Şuan iyidim ama forumda takılıp da şu konuları okumak daha gergin yaptı beni ya, oysa rahatlatır diye düşünmüştüm
Hepsinin götüne tekme !!
hamileliğin verdiği alınganlık olabilirmi seninki....
sonuçta adam yeniden evlenmiş seninle...
istemese evlenmezdi boşanmış bi kere yani....
baba olmak psikolojisi sardı belkide eşini...
belkide hazır değildir...
korkuyodur....
kolay değil dünyaya bi insan getirmek bunun sorumluluğunu almak...
dilerim en kısa zamanda düzelir..
mutluluklar..
bide yıpratma lütfen kendini bebeğinede zarar verme
boşandığın eşinden nasıl hamile kaldın anlamadım??
cinsel hayatlari devam etmis anlasilan.
evet ama isteyerek oldu herşey
Elbette isteyerek olmuştur.
Bir anlık nefsi istek geldi ve bir bebek oldu.
Umarım bebeğin mutlu bir yuvada büyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?