• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum esime

ya ne güzel konu sahibi eşine güveniyormuş, aklını karıştırmanın ne gereği var şimdi. konu sahibinin güven problemi zaten yok, tek sıkıntısı istediği anda eşine ulaşamamak. o da eşinin ihmalkarlığı olmuş. ama oraya gidince de açtırılamıyormu yurt dışı aramaya. illaki gitmeden türkiyedeyken mi açtırması gerekiyor. şimdi orda açtırsın işte.:31:

ya birajin yaa allah askina bu erkekler her seyini bi raya otutur allesen...aldatirsada aldatsin haha..b..ku yiyicek kendisi..aklimiz fikrimiz aldatma olmus...aldatani pistalariz olur biter..:)(

öncelikle bu dışarıya tek çıkARMAMA olayını pek anlamıyorum. yani ayrı arkadaşlarınız yok mu sizin? eşin olmadan çıkmak istediğin???

kocanı en iyi sen bilirsin, mersinden kıbrısa gitmek abes değil. lütfen boşuna sinirini bomza aldatan adam seni evden de aldatır.

whatsapp tarzı bir şey yok mu? ya da arkadaşından ara. çocuğun hastalığı aksilik olmuş ama sen dışarıya çıksan kocan çocuğuu kullanarak kendini kötü hissetirse ne hissederdin?
çocuk bu hasta olması normal. öptüm kib bye:)

ben asla izin vermezdim/ben asla izin vermezdim/ akşam dışarıya çıkamaz/ bensiz nefes alamaz/ bensiz olmaz/olmaaaz/ ama erkektir aladatır/ aldatır/ pis erkek kaka erkek aldatır

O ZAMAN NEDEN EVLENDİN ?:42:

kendi ellerinle göndermişsin oğlunun hasta olduğunu göre göre kusura bakmada bilet parası yansaydı ve o baba evde olsaydı keşke...ya bir şey olsaydı ne yapacaktın? ayrıca olan olmuş üstüne gitmenın mantığıda yok sımdı

eşinize güveniyorsunuz, kendiniz git diye ısrar ediyorsunuz, vazgeçtiği halde git diyorsunuz, şimdi niye sorun yaptınız ben anlamadım :26:yurtdışı aramalara açmaya unutmuş olabilir,yeni hat alıyım demiş.bence büyütüp aranızı açmayın.ben hiçbir sorun göremedim :44:

konu sahibinin eşi konu sahibini şüphelendirmemek için gitmekten vazgeçmiş gibi rol yapmış olabilir diye düşündüm umarım öyle değildir ama....

Back
X