- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lohusa sendromuna girdim biliyorsunuz.
zor zamanlar gecirdim.
bebege tek basima bakiyorum goguslerim sulu yara oldu ve kimsem yok burda.ustelik bebegim kolikmis
esimin ailesi bunu biliyor ve halimi hatirimi sorduklarinda bir sorup bin ah isitiyorlar.daha dogrusu olani soyluyorum.eee nasil gidiyor dediklerinde kimseyede dert yanamadigimdan anlatiyorum yalnizim bunaldim vs vs vs...
gorumcemle tel. konusurken yine bebegi sordular kolik oldugunu kucakta gezdirdigimi anlattim yalnizliktan yakindim kanamami sordular bitmedi dedim agrilarim var eltim arkadan bagirdi BİR COCUK DOGURDUN AMMA ACİZLENDİN...
gorumcemde eltin boyle boyle diyor dedi gulustuler bende bebegimden degil yalnizliktan acizim dedim
cok.sinir oldum ama sizce haklilar mi?
objektif olamadim.
sanirim surekli mizmizlanan biri oldum
ama yasadiklarim bunlar yalan soyleyip hersey harika mi demeliyim?
boylesi mi daha iyi?
bu arada lohusayim hala ..
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim
Normalde araniz nasil? Buda önemli... Kendinizde cok mizmislastim galiba diyorsunuz, yani siz bile bunun farkindaysaniz demekki göze batmis, aaa haksizmisiniz? Hayir! Olani söylüyorsunuz ama cok abartmayada gerek yok bence! Lohusalil, bebekte kolik vs evet cok zor oluyor, ama tek sizin bebeginiz digil böyle ve tek kadin siz degilsiniz bunlari yasayan... Zaten su dogum yaptim yanlizim caresizim diye yakinanlari hic anlamis degilim, illaki anne kayinvalede falanmi olmasi gerekiyor, cok sacma artik bi annesiniz ve sorumluluklar artiyor, bunlar cok normal seyler, aaa yardim varsa tabiili nekadar hos ama gereksiz bence... Merak etmeyin bugünlerde gecer, biraz positif olmaya bakin, negatif düsünceyle daha bi strese giriyorsunuz.., kolik 5-6 ayina kadar sürebilir, bende öyle olmustu ama sükür atlattim, allah kolaylil versin, onlarda dalgasina takilmistirlar size cok üstünde durmayin bence...![]()
Ben sizin gibi dusunemiyorum. Insanin yardima ihtiyaci oluyor. Ve bu aa artik tamam ben hallederim mantigiyla yurumuyor malesef. Gereksiz degil bence. Ben hamileligim son zamaninda da hic uyuyamamistim, dogum cok zor oldu, normal dogum olarak basladik sancilar , bebegi dogurmaya calis falan son dakikaya kadar ugrastim normal dogum diye, zamanlari kalmayinca sezeryanla almak zorunda kaldilar sonra hastanede de uykusuzluk. Eve gel evde de yeni dogmus bir bebek ve hic hali olmayan ben. O yuzden gereksiz lafina asla katilmiyorum. En cok yardima ihtiyacin oldugu zamanlardan birisinde evet birilerinin de yardimi en gerekli sey. Yalniz basina hele hele ilk cocuksa zor...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bekara karisini bosamak olayi degil benimkide, benimde iki evladim var bitanede alininmak zorunda kalindi kalbi durdugu icin, esimden baska kimse yoktu yanimda, iki dogumumda zordu, hamileliklerim sorunlu , ikincisi riskli, ikinci ogl 4050 gr dogdu, normal dogum, biri 23 saat biri 12 saat full sancili, bi oglum 5 ay kolikti, biri 3 yasina kadar gece uyumadi, benim ellerim karpal tunel sendromdan tutmuyordu, daha sayayim isterseniz... Biraz simariklik ve rahata kacmak olarak buluyorum ben, bu benim dusuncem...![]()
Hayatim boyunca hic simarik olmadim, nazli bir insan olmadim, baskasina birsey demektense her isimi kendim yaptim. Hic rahata kacmadim. 15 yasimda annemi kaybedince biranda buyumek zorundaydim, hic oyle simarikliklarim olmadi. Ama bunlar boyle bir durumda destegi gereksiz bulmami gerektirmez. Kayinvalidem de yok, 2 gorumcem var ama hicbir desteklerini de gormedim. Ben destegi gerekli bulmanin simariklik oldugunu dusunmuyorum. Super kadin gibi herseyi yapariz moduna girince emin olun olan sagliga oluyor...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü