• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum... gorumcem eltim :(

Konuşmayın bi daha onlarla.Akıl veren çok olur,zora gelince hepsi yok olur ! Face mace varsa oraya yazın bunu. :)Görsünler

Normalde araniz nasil? Buda önemli... Kendinizde cok mizmislastim galiba diyorsunuz, yani siz bile bunun farkindaysaniz demekki göze batmis, aaa haksizmisiniz? Hayir! Olani söylüyorsunuz ama cok abartmayada gerek yok bence! Lohusalil, bebekte kolik vs evet cok zor oluyor, ama tek sizin bebeginiz digil böyle ve tek kadin siz degilsiniz bunlari yasayan... Zaten su dogum yaptim yanlizim caresizim diye yakinanlari hic anlamis degilim, illaki anne kayinvalede falanmi olmasi gerekiyor, cok sacma artik bi annesiniz ve sorumluluklar artiyor, bunlar cok normal seyler, aaa yardim varsa tabiili nekadar hos ama gereksiz bence... Merak etmeyin bugünlerde gecer, biraz positif olmaya bakin, negatif düsünceyle daha bi strese giriyorsunuz.., kolik 5-6 ayina kadar sürebilir, bende öyle olmustu ama sükür atlattim, allah kolaylil versin, onlarda dalgasina takilmistirlar size cok üstünde durmayin bence...:ssz:

Bence cok mutlu oldugunu ve iyi oldugunu soyle eger boyle kotu oldugunu soylersen hem sevinirler hemde alay eder senide uzerler cnm

halbuki ne güzel sevgi dolu yaşamak...kocaman bir aile oluyoruz güzel yaşamak varken görümce gelin kaynana ne demek.anne olmalı kardeş olmalı kızım olmalı böyle düşünüp hitap etmeli:49:

Allaha sukurler olsun daha iyiyim.
goguslerime zeytin yagi suruyorum birde gogus kalkani aldim..
kolik saatimiz de esimin evdeyken denk geliyor...
disari hala cikamadim ama yavas yavas atlatiyorum.
onlar soruyor ciktin mi bir yere diye hayir malesef diyorum.komsu edin diyorlar buranin insani komsuluk etmiyor diyorum.( bi komsuyu cagirdim bi kere caya.yanina biseyler hazirladim gebeydim o donem.komsu geldi yedi icti tabagi bitince eline saglik dedi ve gitti.muhabbet yok konusma yok. baska birini cahirdim gel diye. saat 3,5 da geldi birde gelmeyecektim de bari gidiyim dedim dedi o kadar hazirlik yapmistim sonucta pes ettim)
aaaa nasil kimse yok haytet diyorlar .gogsun ne oldu dediler aciyor ama zeytin yagi iyi geldi diyprum kuru tut diyorlar bende sari bisey akiyor bebege vermeden yikayip kurutuyorum diyorum.yani bu sekil oluyor konusmalar.ama bundan sonra cok superim diycem harikayim diycem

lohusa sendromuna girdim biliyorsunuz.
zor zamanlar gecirdim.
bebege tek basima bakiyorum goguslerim sulu yara oldu ve kimsem yok burda.ustelik bebegim kolikmis :(
esimin ailesi bunu biliyor ve halimi hatirimi sorduklarinda bir sorup bin ah isitiyorlar.daha dogrusu olani soyluyorum.eee nasil gidiyor dediklerinde kimseyede dert yanamadigimdan anlatiyorum yalnizim bunaldim vs vs vs...
gorumcemle tel. konusurken yine bebegi sordular kolik oldugunu kucakta gezdirdigimi anlattim yalnizliktan yakindim kanamami sordular bitmedi dedim agrilarim var eltim arkadan bagirdi BİR COCUK DOGURDUN AMMA ACİZLENDİN...
gorumcemde eltin boyle boyle diyor dedi gulustuler bende bebegimden degil yalnizliktan acizim dedim
cok.sinir oldum ama sizce haklilar mi?
objektif olamadim.
sanirim surekli mizmizlanan biri oldum :(
ama yasadiklarim bunlar yalan soyleyip hersey harika mi demeliyim?
boylesi mi daha iyi?
bu arada lohusayim hala ..
kirkim cikmadi
30 gunluk bebisim

onun üzerine ne vazife değil ki bunu söylemek. niye acizlenecekmişsin hem, yalnızlıktan ve rahatsızlıklardan bunalmış olabilirsin. Allah sana ve bebeğine sağlık afiyet versin canım

Normalde araniz nasil? Buda önemli... Kendinizde cok mizmislastim galiba diyorsunuz, yani siz bile bunun farkindaysaniz demekki göze batmis, aaa haksizmisiniz? Hayir! Olani söylüyorsunuz ama cok abartmayada gerek yok bence! Lohusalil, bebekte kolik vs evet cok zor oluyor, ama tek sizin bebeginiz digil böyle ve tek kadin siz degilsiniz bunlari yasayan... Zaten su dogum yaptim yanlizim caresizim diye yakinanlari hic anlamis degilim, illaki anne kayinvalede falanmi olmasi gerekiyor, cok sacma artik bi annesiniz ve sorumluluklar artiyor, bunlar cok normal seyler, aaa yardim varsa tabiili nekadar hos ama gereksiz bence... Merak etmeyin bugünlerde gecer, biraz positif olmaya bakin, negatif düsünceyle daha bi strese giriyorsunuz.., kolik 5-6 ayina kadar sürebilir, bende öyle olmustu ama sükür atlattim, allah kolaylil versin, onlarda dalgasina takilmistirlar size cok üstünde durmayin bence...:ssz:

Ben sizin gibi dusunemiyorum. Insanin yardima ihtiyaci oluyor. Ve bu aa artik tamam ben hallederim mantigiyla yurumuyor malesef. Gereksiz degil bence. Ben hamileligim son zamaninda da hic uyuyamamistim, dogum cok zor oldu, normal dogum olarak basladik sancilar , bebegi dogurmaya calis falan son dakikaya kadar ugrastim normal dogum diye, zamanlari kalmayinca sezeryanla almak zorunda kaldilar sonra hastanede de uykusuzluk. Eve gel evde de yeni dogmus bir bebek ve hic hali olmayan ben. O yuzden gereksiz lafina asla katilmiyorum. En cok yardima ihtiyacin oldugu zamanlardan birisinde evet birilerinin de yardimi en gerekli sey. Yalniz basina hele hele ilk cocuksa zor...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Ben sizin gibi dusunemiyorum. Insanin yardima ihtiyaci oluyor. Ve bu aa artik tamam ben hallederim mantigiyla yurumuyor malesef. Gereksiz degil bence. Ben hamileligim son zamaninda da hic uyuyamamistim, dogum cok zor oldu, normal dogum olarak basladik sancilar , bebegi dogurmaya calis falan son dakikaya kadar ugrastim normal dogum diye, zamanlari kalmayinca sezeryanla almak zorunda kaldilar sonra hastanede de uykusuzluk. Eve gel evde de yeni dogmus bir bebek ve hic hali olmayan ben. O yuzden gereksiz lafina asla katilmiyorum. En cok yardima ihtiyacin oldugu zamanlardan birisinde evet birilerinin de yardimi en gerekli sey. Yalniz basina hele hele ilk cocuksa zor...

Bekara karisini bosamak olayi degil benimkide, benimde iki evladim var bitanede alininmak zorunda kalindi kalbi durdugu icin, esimden baska kimse yoktu yanimda, iki dogumumda zordu, hamileliklerim sorunlu , ikincisi riskli, ikinci ogl 4050 gr dogdu, normal dogum, biri 23 saat biri 12 saat full sancili, bi oglum 5 ay kolikti, biri 3 yasina kadar gece uyumadi, benim ellerim karpal tunel sendromdan tutmuyordu, daha sayayim isterseniz... Biraz simariklik ve rahata kacmak olarak buluyorum ben, bu benim dusuncem...:ssz:

Canimin ici sana oyle gulenlere birgun sende doner gulersin Allah buyuktur...Allah dagina gore kar verirmis.Bu zor gunlerinde gecer hayirlisiyla o kucagindaki yavrun cevrende ziplaya ziplaya gezer bir bakarsin....Evladina sihhatli omur sana sabir diliyorum.

Bekara karisini bosamak olayi degil benimkide, benimde iki evladim var bitanede alininmak zorunda kalindi kalbi durdugu icin, esimden baska kimse yoktu yanimda, iki dogumumda zordu, hamileliklerim sorunlu , ikincisi riskli, ikinci ogl 4050 gr dogdu, normal dogum, biri 23 saat biri 12 saat full sancili, bi oglum 5 ay kolikti, biri 3 yasina kadar gece uyumadi, benim ellerim karpal tunel sendromdan tutmuyordu, daha sayayim isterseniz... Biraz simariklik ve rahata kacmak olarak buluyorum ben, bu benim dusuncem...:ssz:

Hayatim boyunca hic simarik olmadim, nazli bir insan olmadim, baskasina birsey demektense her isimi kendim yaptim. Hic rahata kacmadim. 15 yasimda annemi kaybedince biranda buyumek zorundaydim, hic oyle simarikliklarim olmadi. Ama bunlar boyle bir durumda destegi gereksiz bulmami gerektirmez. Kayinvalidem de yok, 2 gorumcem var ama hicbir desteklerini de gormedim. Ben destegi gerekli bulmanin simariklik oldugunu dusunmuyorum. Super kadin gibi herseyi yapariz moduna girince emin olun olan sagliga oluyor...

Hayatim boyunca hic simarik olmadim, nazli bir insan olmadim, baskasina birsey demektense her isimi kendim yaptim. Hic rahata kacmadim. 15 yasimda annemi kaybedince biranda buyumek zorundaydim, hic oyle simarikliklarim olmadi. Ama bunlar boyle bir durumda destegi gereksiz bulmami gerektirmez. Kayinvalidem de yok, 2 gorumcem var ama hicbir desteklerini de gormedim. Ben destegi gerekli bulmanin simariklik oldugunu dusunmuyorum. Super kadin gibi herseyi yapariz moduna girince emin olun olan sagliga oluyor...

Kesinlikle aynı fikirdeyim...ayrıca konu sahibi arkadaşım kolikli bebeği çeken bilir çekmeyen vidi vidi konuşur çok bilirmis gibi takma bundan böyle ona göre davran

Hiç üzülme bence canm ben tek evladım ailem ayrı babam benle görüşmüyor annem desem sıkıştığında kaçar 1 yasında ikiz bebeklerim var benim be tek basıma bakıyorum banada böyle söylediler ama şimdi beni övüyorlar herkes beni konuşuyor. Açmıyorum aradıklarımda esim bana kızıyordu açmıyorsun diye yalan söylüyordum yok emziriyodum yok uyuyordum o varken konuşuyordum ve laf sokamıyorlardı bana 😉 30 gğnlüksün sütün kesilmesin canm hiç bir şey evladından değerli olamaz çokmu daraldın yaz buraya suya anlat bebegine anlat ama onlara sakın ama sakın derdini anlatma canm patla çatla ama anlatma Allah analı babalı büyütsün kuzum ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bence şikayet etmeyin hakkaten zor bile olsa abes duruyor..benim de bir tanıdğım sürekli of pof çocukların bir işini yaparken, ben rhtsız oluyorum resmen..yani sen de öyle göründün heralde bir an gözlerine ..

Guleceklerine kirkli kadin yalniz birakilmaz diyip gelseler ya yardima ne tuhaf insanlar var ya

allah yardimcin olsun bacim geçecek bugünlerde sikma canını

Guleceklerine kirkli kadin yalniz birakilmaz diyip gelseler ya yardima ne tuhaf insanlar var ya

allah yardimcin olsun bacim geçecek bugünlerde sikma canını

onların bebeleri var mı merak ettim
2 dedikoducu bi araya gelmiş sende malzeme vermişsin onlara:ssz:

canım benim öncelikle bebişin hayırlı olsun güle güle büyüt :16:

dertlerini de bir daha paylaşma kan kussan kızılcık şerbeti içtim de :31:
harikayım de çok mutluyuz maşallah de
kim bilir belki hoşlarına bile gidiyordur yaşadığın zorluklar :43:
arkadaşın varsa ara onunla konuş,akşam eşin gelince ona sarıl ağla ama onlara anlatma
densizler :19:

bir daha görüştüğünüzde adam yerine koyup herşeyini anlatma, nasıl derse iyi de, uyuyo uyanıyo gaz kaka derken günler geçiyo işte sizler nasılsınız, deyip lafı onlara getir onların hayatını sor naptınız ne ettiniz diye. geçiştir kapat telefonu. bundan sonra böyle, seninle dalga geçmek için bahane arıyorlar belliki sen onlara fırsat verme, yüz vermişsin haketmeyen insanlara. sen onlara hayatının ayrıntılarını anlattıkça senin hayatına daha çok karışırlar, ağızlarına daha çok laf vermiş olursun aman dikkat!

Back
X