- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Bu arada kv seni arayıp durumunu sormadıysa sende o hastalanınca kp ara ona sor?anlayacaktır:)))))Günaydın arkadaşlar. Dün kv mi aradım. Nasılsın diye. O da bizi sordu. Benimde yazdan beri çok sırtım ağrıyor. 4 gündürde boynumdan sağ koluma vuruyor ağrısı. Doktora gidecez dedim. Geçmiş olsun dedi. Neyse kapattık teli. Eşimle doktora gittik mr istedi. Neyse kv hiç aramadı ne yaptın dr ne dedi vs diye. Akşam eşimi aradı ona sordu. Yaa onu arayıp haber veren benim hasta olan benim. Beni arayıp bana sorması gerekmez miydi.
Cok farkli bir ornek gelmedi bu anlattigin.
Ben de yasiyorum bu tarz seyler.
Mesela misafirlige geleceklerdi, esimin evde olmadigi zaman, esimi arayip soruyor musait mi gelelim mi diye
Ya da beni cagiracaklar yanlarina, esim yine iste, esimi ariyorlar gelsin mi diye
Biz neyiz burda sam babasi mii
Acayip sinir oluyorum ben de sen gibi
Ah bu kvler... Omrumuzu tukettiler
Abartı bir beklenti içindesiniz. Ne farkeder ha ona sormuş ha size. Ben hiç sormasaydı da sormadı diye düşünmezdim şahsen, aklıma bile gelmezdi.Günaydın arkadaşlar. Dün kv mi aradım. Nasılsın diye. O da bizi sordu. Benimde yazdan beri çok sırtım ağrıyor. 4 gündürde boynumdan sağ koluma vuruyor ağrısı. Doktora gidecez dedim. Geçmiş olsun dedi. Neyse kapattık teli. Eşimle doktora gittik mr istedi. Neyse kv hiç aramadı ne yaptın dr ne dedi vs diye. Akşam eşimi aradı ona sordu. Yaa onu arayıp haber veren benim hasta olan benim. Beni arayıp bana sorması gerekmez miydi.
Ne güzel yaa keşke bende sizin gibi olsam takmasam. En doğrusu sizin yaptığınız. Nasıl yapıyorsunuz bunuAbartı bir beklenti içindesiniz. Ne farkeder ha ona sormuş ha size. Ben hiç sormasaydı da sormadı diye düşünmezdim şahsen, aklıma bile gelmezdi.
Yaa ne bileyim takılıyorum böyle şeylere ama takılmak istemiyorum. Kendi de her şey de benim aramamı bekler. Aramazsam (ki nadiren olur) trip atarFark eder mi? Oglunu aramis,aramisken de ona sormus olabilir. Ayrintilara takilmayin,aranizda bir sorun yokmus gayet guzel konusuyormussunuz ki zaten,varsin ona sorsun nolacak
Ben mesafeli biriyim çünkü o yüzden dokunmaz. Pek arayıp sormam ve rahatsızsam falan da kimseye söylemem genelde. Eşim söyler, sonra annesi soracaksa yine ona sorar. Şimdi yurtdışı işlerim var mesela, 3-4 aylığına gideceğim. Eşimin abisi kalacak yer ayarlamıştı o yurtdışında çünkü, annesi ilgileniyor, abisine soruyor evraklar için sıkıştırıyor falan biliyorum ama ben kendisiyle hiç konuşmadım bu konuyu. Eşim diyor annem abime sormuş falan diye. Hiç bir problemimiz de yok. Genel olarak böyleyim.Ne güzel yaa keşke bende sizin gibi olsam takmasam. En doğrusu sizin yaptığınız. Nasıl yapıyorsunuz bunu
Aynen öyle. Ahh en başta mesafeli olsaydım keşke. Ama bundan sonra daha mesafeli olucam. Çünkü ben çok kırılıyorum. Bide şu beklenti işini bırakmam lazım...Ben mesafeli biriyim çünkü o yüzden dokunmaz. Pek arayıp sormam ve rahatsızsam falan da kimseye söylemem genelde. Eşim söyler, sonra annesi soracaksa yine ona sorar. Şimdi yurtdışı işlerim var mesela, 3-4 aylığına gideceğim. Eşimin abisi kalacak yer ayarlamıştı o yurtdışında çünkü, annesi ilgileniyor, abisine soruyor evraklar için sıkıştırıyor falan biliyorum ama ben kendisiyle hiç konuşmadım bu konuyu. Eşim diyor annem abime sormuş falan diye. Hiç bir problemimiz de yok. Genel olarak böyleyim.
Sanırım siz samimi olmak istediğiniz için size dokunuyor.
Şimdi genelde beklentisiz bir insanım konu kv olunca azcık gıcık olurum kendisi kuma gibidir!Ama ona karşı tüm hırsım artık rahatsız olduğum şeyleri şakayla, imayla ya da direk söylememle son buldu ve haliyle benim herifin kafası kulağı rahat artık,adama sarmıyorum....Tavsiye ederim:)))))Peki bu gün beni arayıp mr sonucunu sorarsa trip yapıp desem mi beni araman lazım ama oğlunu aramışsın diye. Kırıldığımı belli etsem mi.
Yaa bu arada geçen sizin konunuza cevap yazmıştım. Bebek meselesinde eşiniz ile kararsızdınız. Önce siz sonra eşiniz istememişti sanırım. Şu an görüyorum ki hamilesiniz. Tebrik ederim çok mutlu oldumCok farkli bir ornek gelmedi bu anlattigin.
Gayette haklisin.
Ben de yasiyorum bu tarz seyler.
Mesela misafirlige gelecekler, esimin evde olmadigi zaman, esimi arayip soruyor musait mi gelelim mi diye
Ya da beni cagiracaklar yanlarina, esim yine iste, esimi ariyorlar gelsin mi diye
Biz neyiz burda sam babasi mii
Acayip sinir oluyorum ben de sen gibi
Ah bu kvler... Omrumuzu tukettiler
hayır ne tribi yapmayın lütfenPeki bu gün beni arayıp mr sonucunu sorarsa trip yapıp desem mi beni araman lazım ama oğlunu aramışsın diye. Kırıldığımı belli etsem mi.
E atsin nolacak? Her tribe triple karsilik vermek gerekmez ki? Belirgin bir sorununuz yoksa bu sadece gereksiz gerginlik yaratir iliskinizde. Sizin de caniniz ne zaman onu gercekten aramak isterse o zaman arayin, tripleri gormemezlikten gelinYaa ne bileyim takılıyorum böyle şeylere ama takılmak istemiyorum. Kendi de her şey de benim aramamı bekler. Aramazsam (ki nadiren olur) trip atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?