• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum kv

Cok farkli bir ornek gelmedi bu anlattigin.
Gayette haklisin.
Ben de yasiyorum bu tarz seyler.

Mesela misafirlige gelecekler, esimin evde olmadigi zaman, esimi arayip soruyor musait mi gelelim mi diye :confused:

Ya da beni cagiracaklar yanlarina, esim yine iste, esimi ariyorlar gelsin mi diye :confused:

Biz neyiz burda sam babasi mii:KK34:

Acayip sinir oluyorum ben de sen gibi :KK34:

Ah bu kvler... Omrumuzu tukettiler:ruh:
Kardeş haline şükret en azından eşini arayıp haber veriyorlarmış eşinde seni arar söyler tamam,hiç değilse bir şekilde haberin oluyor.Benim kaynana kayınbaba asla ama asla ne eşimi ne beni aramazlar biz gelcez diye haber vermezler eşim isteyken çat kapı gelirler,ya ben uyurken gelirler sabah sabah,yataktan zor kalkarım,ya da ben banyodayken gelirler banyodan zor çıkarım kapıyı açcam diye. Ve asla kapının önünden gitmezler zile basar dururlar,kapı 2 dakka geç açılsın kayınbabam kapıyı acmıcaktın heralde diye sinirli bir şekilde laf söyler,asla kendini savunmana fırsat vermez haline şükret

Bazen ailemden birinin bir sağlık durumu oluyor o gün içerisinde defalarca aklima gelmesine rağmen bu fırsat bulup tekrar arayamiyom birkaç gün sonra arayabiliyorum. Konu annem babam kardeşim de olsa yüzde 95 annemi ariyorum kimse de neden beni aramadı diye alınmıyor. Çok acil bir hastalığınız yokmuş neden hemen gün içerisinde aramasını beklediniz, boyun sırt ağrısı için ne diyebilir ki aynı gün ne teşhis koyabilir ki zaten...

O gün sizinle konuşmuş, akşam da aramış hem oğluyla konuşmuş olmuş hem durumunu sormuş. Aranızda başka problemler de yoksa asla takılacak bir mevzu değil gayet normal davranmış.

Günaydın arkadaşlar. Dün kv mi aradım. Nasılsın diye. O da bizi sordu. Benimde yazdan beri çok sırtım ağrıyor. 4 gündürde boynumdan sağ koluma vuruyor ağrısı. Doktora gidecez dedim. Geçmiş olsun dedi. Neyse kapattık teli. Eşimle doktora gittik mr istedi. Neyse kv hiç aramadı ne yaptın dr ne dedi vs diye. Akşam eşimi aradı ona sordu. Yaa onu arayıp haber veren benim hasta olan benim. Beni arayıp bana sorması gerekmez miydi. Ekleme: sizce bu gün beni ararsa kırıldığımı belli edip beni aramadın ama oğlunu aradın vs tarzında bişeyler söylesem mi.

Ne takıyosunuz allah aşkına ya. Ben ne arıyorum ne aranıyorum. Şikayetim de yok böyle devammm.:KK53:

Şimdi genelde beklentisiz bir insanım konu kv olunca azcık gıcık olurum kendisi kuma gibidir!Ama ona karşı tüm hırsım artık rahatsız olduğum şeyleri şakayla, imayla ya da direk söylememle son buldu ve haliyle benim herifin kafası kulağı rahat artık,adama sarmıyorum....Tavsiye ederim:)))))
Bende kayınvalidemin yapmayı çok sevdiği kurnazlıklarını görüp eşime gülerek anlatıyorum,ama gerçekten eğlenerek,oda gülerek dinler ve bak baak,gözünden de birşey kaçmıyor der,orada biter.Ne ona eziyeet,ne bana sıkıntı:)

Günaydın arkadaşlar. Dün kv mi aradım. Nasılsın diye. O da bizi sordu. Benimde yazdan beri çok sırtım ağrıyor. 4 gündürde boynumdan sağ koluma vuruyor ağrısı. Doktora gidecez dedim. Geçmiş olsun dedi. Neyse kapattık teli. Eşimle doktora gittik mr istedi. Neyse kv hiç aramadı ne yaptın dr ne dedi vs diye. Akşam eşimi aradı ona sordu. Yaa onu arayıp haber veren benim hasta olan benim. Beni arayıp bana sorması gerekmez miydi. Ekleme: sizce bu gün beni ararsa kırıldığımı belli edip beni aramadın ama oğlunu aradın vs tarzında bişeyler söylesem mi.
iyi dusunelim. belki dusunememistir. hep soylerim. insanlardan beklentini dusuk tutacaksin. yaptigini da allah rizasi icin yapacaksin. arama soyleme bence. gun gelir hasta olursa da sen kp ararsin. anlarmi onu bilemem.

Uff durduk yere başını agritma Allah aşkına ,değer verse arar zaten . Şu kb söyle yaptı böyle dedi olaylarına takilmayin valla Allah başka dert vermesin , ben hamileyim iki gün çok rahatsizlandim telefonda konuşurken söyledim bunu ki benim 9 sene sonra olmuş tüp bebek ,yürek ağızda geçiyor zaman ,geçmiş olsun demeyi ,neyin var bile demedi ya :bicak:sormadi aramadı diye hastalığınmı arttı ?? Amaaan sende sorarsa sende sorarsın sormazsa ,ne kadar ekmek o kadar köfte :süslü:

Back
X