sinir oldum kv

Akıllıca ve güzel taktik

İletişimimiz iyi o yüzden beni aramasını sormasını beklerdim. Şaşırdım. Ne bileyim yaa...

Aynen öyle. Ahh en başta mesafeli olsaydım keşke. Ama bundan sonra daha mesafeli olucam. Çünkü ben çok kırılıyorum. Bide şu beklenti işini bırakmam lazım...
Mesafeyi sonradan koyunca da sorun oluyor sanki kavga falan olmuş gibi.
Aslında dediğim gibi takmamama rağmen eşim sağolsun onun sayesinde buna benzer bir sorunum oldu benim de. Aslında sorun değildi ama eşim sağolsun işte. Görümcemin oğlunun sünnet düğünü var. Eşim daha yeni dalga geçmişti. Davetiye göndermediler gitmem ben davetli değilim ki diye. (İkimiz kendi aramızda konuşurken) Ben de saçmalama arar seni ablan söyler illa ki kağıt mı postalasın buraya dedim. Arayıp söylerse sen davetli olmazsın artık ben giderim dedi. Ben de "aaa beni de araması lazım bak asla gitmem, hatta benim gitmediğim yere sen de gidemezsin, hatta bir daha da görüşmem bu hakaret üzerinde, tabi ben görüşmeyince sen de görüşemezsin" falan dedim güldük bayağı. Sonra eşim bir haftasonu gidip geldi onlara, davetiyesini almış neyse ki. Ama geldi bana, lafı şöyle açıyor "canım biliyorsun ki bizim köyümüz ataerkil bir köy, ailemiz de öyle". Neyse onlarda davetiye hediyeyle oluyor kağıdın yanında. Eşime ablası maviden gömlek almış. Yanında çorap, havlu falan. Bunları eşim abarta abarta gösterdi bana. Sonra benimkini verdi. Yazma. Ben üstelik açığım ve hiç kullanmıyorum yazma. Ama yazma çorap ve havlu onların zaten normal davetiye paketinde olanlar. Ben de ondan hediye beklemiyorum. Kardeşine bir gömlek almak istemiş davetiye bahanesiyle almış işte ne güzel. "Yani sana da bu yazma var işte" falan dedi eşim kıs kıs gülerek. Bayılır böyle nedense sorun yaratmaya çalışır gibi konuşmaya. Ben de bana ne alsın kız kendim bile denemeden bir kıyafet alamam ki dedim. Sonra davetiyeleri çıkardı. İlk önce annemlere gönderdikleri davetiyeyi çıkardı, üzerinde annem ve babamın adı var. Sonra başka bir akrabanın da sünneti var onu çıkardı eşimin adının yanında "ve eşi" yazıyor. Sonra ablasınınkini çıkardı, sadece eşimin adı. Sonra benim artık yüzüm düştü tabi. Yüzüm düşer düşmez de eşim ama neden abartıyorsun falan demeye başladı, şimdi çok eğlendi her yerde söylüyor. Normalde biz ikimiz birlikte bir yarım altın takacaktık. Diyor ki ablasına "sen onu düğüne çağırmadın o da işte bir şey takmadı" diyecekmiş. Tam ara bozucu yaa.

İletişimimiz iyi o yüzden beni aramasını sormasını beklerdim. Şaşırdım. Ne bileyim yaa...
üzülme takılma
ben de bazen yapıyorum
mesela görümcemin hasta olduğunu ve hastaneye gideceğiniz sabahki konuşmamızdan biliyorum ama gün içinde bir daha arayamıyorum akşam eşim ararsa görümcemi o arada aaa sorsana hastaneye gidecekti nasılmış diyorum ama inan gram artniyetle değil hazır eşim teli açmışken sorayım diye
amacım gerçekten görümcemi merak edip durumunu sormak
ertesi gün de muhtemelen ararım aldım haberini şimdi nasılsın diye
bazen de aramam ama yine iyi olduğunu bildiğim içindir
o yüzden kayınvaliden de biraz böyle gibi geldi
seni merak etmiş sormuş
hiç umursamayadabilirdi

Ben oğluna sormasında bir yanlışlık göremedim. Sonuçta önemsemiş sizi. Bu arada ağrılarınızın sebebi boyun düzleşmesi olabilir. Bendede vardı. Egzersiz yaparak iyileştirdim. amasizin sorununuz farklı olabilir.

Geçmiş olsun. Evet haklısınız ama o da beklenti içinde. Ama benim beklentiyi bırakmam lazım.

Böyle seyler lafını edilcek veya tartışılcak şeyler değil içten gelmesi gereken şeyler. Karşı tarafa trip atarak veya bozularak belli edip yaptırtmaya çalışmak bana göre anlamsız ve değersiz. Sende ona ister yaparsın, ister yapmazsın ama ne yapıyorsan karşılık beklemeden yap. Ayrıca kadın hiç sormamış değil, eşinize sormuş zaten, olabilir.

Evet yaa eşler bazen çok sinir bozucu oluyor. Ama bu tarz küçük olaylarda insan karşı tarafın zihniyetini ve karakterini anlıyor. Ben olsam çok sinir olurdum görümceme. Biz baştan iyiydik kv ve görümce ile. Sonra kıskandılar benle eşimi. O yüzden arada soğukluk oluyor zaman zaman. Bende ikisinide takmak istemiyorum aslında. Ama ufak hareketleri bile batıyor. Onlar benden her şeyi bekliyorlar. Ama kendileri canları isterse yapıyor. Onlar yapınca sorun olmuyor. Ben yapınca sorun oluyor.

Kizarak catarak degilde kibarca soyleyin anne hasta olan benim oglun degil neden ogluna soruyorsun kiriliyorum diyin.

Kayinvalidene çok anlam yüklüyorsun. .düşünüp zihnini bulandırmaya değmez ..

Seni arsaydı tabi ki daha iyi olurdu ama belki oluşuna ilgili kayinvalideyi oynamak istemiştir :)

Kötü bir şey yapmadı tabiki. Ama o hastaye gidince ben onu arıyorum kp değil. O da keşke beni arasaydı. Kırıldım

Bilmiyorum

İnsanlarla ilişkilerden korkmaya başladım böyle hassasiyetleri gördükçe

Ben bu kadar hassas düşünmüyorum

Kayınvalideniz de düşünmediyse anlayabilirim

Ben aramayı bile unutabilirdim sdfghj

Ne güzel hatırlamış, sormuş

uffff her şeye ne var bunda ne var bunda..konu sahibi ben seni anladım kendi benden böyle şeyler bekliyor neden bana aynı hassasiyeti göstermiyor diye kırılıyosunuz.maalesef idare edeceksiniz..birikmişlik seziyorum..sanırım bu tarz şeyleri daha önce de yaptı...
yapacak bi şey yok laftan anlıyorsa açıkca konuşun ...yok siz ne dersenz de bildiğini okuyorsa daha az sinir olmaya onu öyle kabul etmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…