• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum kv

uffff her şeye ne var bunda ne var bunda..konu sahibi ben seni anladım kendi benden böyle şeyler bekliyor neden bana aynı hassasiyeti göstermiyor diye kırılıyosunuz.maalesef idare edeceksiniz..birikmişlik seziyorum..sanırım bu tarz şeyleri daha önce de yaptı...
yapacak bi şey yok laftan anlıyorsa açıkca konuşun ...yok siz ne dersenz de bildiğini okuyorsa daha az sinir olmaya onu öyle kabul etmeye çalışın
Teşekkür ederim aynen çok iyi anlamışsınız sağolun.evet birikmişlik var...

Inaninki bende korkuyorum iki tane oğlum var.Ama okudukcada gelin lerin beklentileriyle ilgili çok şey öğreniyorum.:p

En iyisi başkalarının beklentilerine göre yaşamamak

Çünkü ne yapsanız memnun olmuyor insanlar

Kayınvalide arayınca çok arıyor, rahat vermiyor oluyor

Aramayınca ilgisiz

Herkese göre de şekillenemeyiz ki :KK53:

Inaninki bende korkuyorum iki tane oğlum var.Ama okudukcada gelin lerin beklentileriyle ilgili çok şey öğreniyorum.:p
Bu arada bende gelinim ama benim kayınvalidem çok hasta olduğu için böyle şeylere kirilmazdnim.Yeni vefat etti Allah rahmet eylesin.Sizede baska dert vermesin

Neden ki. Çok mu şey bekliyorum. Siz kv den bir şeyler beklemediniz mi
Canım insanların beklentilerini karşılamaktan beklentiye hiç görmediğimi fark ettim.Beklentiye girmeyen insanlar hayatta daha güçlü oluyorlar.Bunun için canını sıkma eşine sormuş bu bile seni düşündüğünü gösterir.:KK68:

Evet ama çok mu şey istedim bilmiyorum ki
böyle anlattığınız da amaan gibi duruyor ama dediğim gibi birikmişlik...
mesela yakın zamnda yaşadığımı anlatayım bana eşimin yengesigil gelecekti.kvdem eşiimi arıyor eşim beni arıyor.neyse davet edemedm müsait değilim gelcek hafta tekrar eşimi arıyor diyor ki yengengili çağıramadınız bu hafta önlerinden geçmek gerekir.asyaya söyle desin bkalım geliyorlar mı bana da hber verin :D

hamileyken dört gün hastanede yatmştım kanamalı.aramız bi saat başka ilçede oturyor kaynım yanında altlarında arba var.refaakat etmene gerek yok dedim kendi iişimi halledyrm.bi çorba yapıp gelmedi.oğlu olsa tabiki beklmezdi öyle dese bile gelirdi neyse bu mühm değil.geçenlerde keteme gitmiş 50 yaşını geçtiği için kontrol amaçlı doktor göğsnden ultrason çektr demiş ben de o gün aramştım konştuk konştuk uzun bunu sormyaı unuttum.kapatınca hemen whtsaptan yzdm anne doktor ne dedi diye.gördü cevap vermedi Allah ALLAH DEDM.neyse snra yüz yüze gelince söyledm ne oldu diye ben size kırıldm dedi neden dedm sormadınız dedi.eşim de öyle bakıyo neyi dio zavallım :D e ben sana yazdm ya dedm görmedim dedi.bal gibi de gördü ama neden telefnda sormadm yani.işte böyle ne doluymuşum:D:D

Canım insanların beklentilerini karşılamaktan beklentiye hiç görmediğimi fark ettim.Beklentiye girmeyen insanlar hayatta daha güçlü oluyorlar.Bunun için canını sıkma eşine sormuş bu bile seni düşündüğünü gösterir.:KK68:
canım benm su ana kadar ettğim tecrübe şu.net olmak sorunun kimle ise onunla halletmek.bi de olduğun gibi davranmak.bi de bu işlerde hem kv hem gelin için söylüyorum naparsan yap yaranamıyorsun.o yüzden kendini yırtmamalı insan.

Günaydın arkadaşlar. Dün kv mi aradım. Nasılsın diye. O da bizi sordu. Benimde yazdan beri çok sırtım ağrıyor. 4 gündürde boynumdan sağ koluma vuruyor ağrısı. Doktora gidecez dedim. Geçmiş olsun dedi. Neyse kapattık teli. Eşimle doktora gittik mr istedi. Neyse kv hiç aramadı ne yaptın dr ne dedi vs diye. Akşam eşimi aradı ona sordu. Yaa onu arayıp haber veren benim hasta olan benim. Beni arayıp bana sorması gerekmez miydi. Ekleme: sizce bu gün beni ararsa kırıldığımı belli edip beni aramadın ama oğlunu aradın vs tarzında bişeyler söylesem mi.
Amaaan boşver 3 günlük dünya buna da üzülünür mü üzülecek başka derdin olmadığına sevin bence şekerim

canım benm su ana kadar ettğim tecrübe şu.net olmak sorunun kimle ise onunla halletmek.bi de olduğun gibi davranmak.bi de bu işlerde hem kv hem gelin için söylüyorum naparsan yap yaranamıyorsun.o yüzden kendini yırtmamalı insan.
Haklısın canım şimdi 20 sene öncesine bakiyorumda beklentiye girecek o kadar çok olaylar olmus ki iyikide onemsememisim diyorum .Olaylar karşısında bende açık sözlü ve nettim.Eger öyle olmasaydım şimdi akıl hastanesinde olurdum.Benim demek istediğim çok büyük bir sey değil tabi bana göre bunun için kendisini uzmesine hiç gerek yok.

Günaydın arkadaşlar. Dün kv mi aradım. Nasılsın diye. O da bizi sordu. Benimde yazdan beri çok sırtım ağrıyor. 4 gündürde boynumdan sağ koluma vuruyor ağrısı. Doktora gidecez dedim. Geçmiş olsun dedi. Neyse kapattık teli. Eşimle doktora gittik mr istedi. Neyse kv hiç aramadı ne yaptın dr ne dedi vs diye. Akşam eşimi aradı ona sordu. Yaa onu arayıp haber veren benim hasta olan benim. Beni arayıp bana sorması gerekmez miydi. Ekleme: sizce bu gün beni ararsa kırıldığımı belli edip beni aramadın ama oğlunu aradın vs tarzında bişeyler söylesem mi.
nekadar cok.beklentin var ya. unrumda olmaz benim boyle seyler. boyle beklentiler seni uzer yapmayin. sagligina odaklan. yok.aramis aramamis ne kadar sacma beklentiler.

Ne kadar abartmışsınız yaa
Kv'dem de aynısını bana yapıyor sinir oluyorum. Ben gece gündüz onun doktor randevusunu düşünmek, hatırlamak yada sormak zorunda mıyım ? Aklıma gelmiyor. Önemli bişey olsa arar söyler diye düşünüyorum. O da hep böyle anlamsız triplere sokuyor kendini. Çok yorucu geliyor bu tip insanlar bana. Sürekli bi beklenti :işsiz:

nekadar cok.beklentin var ya. unrumda olmaz benim boyle seyler. boyle beklentiler seni uzer yapmayin. sagligina odaklan. yok.aramis aramamis ne kadar sacma beklentiler.
Kesinlikle katılıyorum çok saçma beklentiler ama var işte. Keşke olmasa keşke takılmasam. Ama kv deye ben böyle bir şey yapsam emin ol küserdi

Kesinlikle katılıyorum çok saçma beklentiler ama var işte. Keşke olmasa keşke takılmasam. Ama kv deye ben böyle bir şey yapsam emin ol küserdi
ya birak o kussun bu da onun karakterindeki kara delik olur. sen de kusme bu da senin karakterindeki guzellik olur.

Ne kadar abartmışsınız yaa
Kv'dem de aynısını bana yapıyor sinir oluyorum. Ben gece gündüz onun doktor randevusunu düşünmek, hatırlamak yada sormak zorunda mıyım ? Aklıma gelmiyor. Önemli bişey olsa arar söyler diye düşünüyorum. O da hep böyle anlamsız triplere sokuyor kendini. Çok yorucu geliyor bu tip insanlar bana. Sürekli bi beklenti :işsiz:
Size göre abartı olabilir. Ee sizde abartmayın arayın sorun kadını ne var bunda

Back
X