• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum kv

aman ne çok büyütüyorsunuz gözünüzde
sorsa nolur sormasa nolur
bide gün içinde sizinli konuştuğu için oğluyla konuşmak istemiştir nolacak

Bence sorun yaraticak bi durum yok.Bu kadar seye boyle kafayi takarsaniz insan iliskilerinizde cook sorun yasarsiniz.Yapici olun biraz.

Tabi ki değilsin. Ama bana abartma diyorsun. Sen nasıl aramayıyı dert etmiyorsan bende dert ediyorum. O zaman abartma deme.
E abartın madem ne diyim.. :işsiz:
Yalnız dikkat edin, etrafınız sırf siz triplere girmeyin diye yalandan ilgi ve sevgi gösteren insanlarla dolabilir.
İyi günler..

E abartın madem ne diyim.. :işsiz:
Yalnız dikkat edin, etrafınız sırf siz triplere girmeyin diye yalandan ilgi ve sevgi gösteren insanlarla dolabilir.
İyi günler..
Anlaşamıyoruz sizle. Hiç tripli bir insan değilim. Aksine çok yapıcı pozitif bir insanım. Abartıp da kavga etmedim kv ile. Sadece içten içe kırıldım. Arayıp sormasını ilgilenmesini bekledim o kadar. Evet beklememek lazım. Size de iyi günler.

karşılık beklenerek yada karşılığının yapılmasını hayal ederek bazı şeyler yapılıyorsa beklenilebilir. ben onu hastayken ararım oda beni hastayken aramalı mantığı yani. ama siz kayınvalideniz hastayken gerçekten merak ettiğiniz için önem verdiğiniz için arıyorsanız bunun karşılığı zaten olmaz.siz hissettiğiniz şeyi yapmışsınızdır. bunun tadı bambaşka. varsın o aramasın. gerçekten önem vermiyordur, belki merak etmemiştir, belki yorgun yada moralsiz olduğunuzu düşünüp direkt oğluyla bağlantıya geçmek istemiştir. gibi gibi gibi. samimiyetsizce zorla söylemekle ima etmekle yapılan şeylerin mutluluk haz getirmediğini vurgulamak istedim

Anlaşamıyoruz sizle. Hiç tripli bir insan değilim. Aksine çok yapıcı pozitif bir insanım. Abartıp da kavga etmedim kv ile. Sadece içten içe kırıldım. Arayıp sormasını ilgilenmesini bekledim o kadar. Evet beklememek lazım. Size de iyi günler.
Canım anladığım kadarıyla sen böyle zamanlarda arayıp soran ilgilenen birisi aslinda olması gereken de bu insan hastayken hiç komşusu bile halini hayrını sorsa hoşuna gider.Ama hayatın bazı acı gerçekleri de var.Buda onlardan biri bazı şeyleri maalesef yaşayarak öğreniyoruz.41 yaşındayım benimde üzülerek öğrendiğim veya öğreneceğim daha kimbilir neler var.:110:

Hiç mi derdiniz yok dert arıyorsunuz? ? Kadın oğlunu aramış sizi de sormuş. Kayinvalidelere yazık cidden ne yapsalar suç. Kadın gerekeni yapmış gereksiz yere kadına kırıldım deyip strese sokmayin

Arkadaşlar cidden ben şu an yazdığım derdimi tekrar okudum. Yanlış bir şey mi yazdım diye. Ben kv yi hasta olsun olmasın arar sorarım. Kendi de bu bu durumdan hoşnut. O da beni arar sorar. Böyle hastalık vs durumlarda ilgilenirim eğer onun gibi yapıp aramazsam darılır. Bende bekledim yani aramasını. Beni bilir aramazsa kırılacağımı bilir. Bende onu bilirim. Buna rağmen neden aramadı diye kafaya taktım. Elbette başka dertlerim de var. Ama pardon da abartıp ne yaptım. Kv ile kavga mı ettim yok. Ne bilim anlamadım bazı arkadaşları. Evet takmamak gerekir ama takıyorum

Konu sahibi ben sizi çok iyi anladım çünkü aynı beklentiler içindeyiz:) benim kv aylar öncesi kendi ısrarı sonucu plan yapmamıza rağmen 3-4 günlüğüne 'ama Ramazan var' bahanesiyle gelmemizi istemedi (hoş sonra inkar etti ama bu bambaşka bir konu),bana da aman alınacak ne var yorumları yapıldı fakat sorun bizim gereğinden fazla samimiyet aramamız. Siz de kv'nin sizi merak etmesini,arayıp sormasını istemişsiniz ama sanırım ne kadar aralar iyi olursa olsun kv ile hakiki samimiyet çok zor. Dolayısıyla size tavsiyem bundan sonra çok fazla beklentiye girmemeniz. Ha eminim kadının niyeti kötü değil ama burda açıkça sizi değil oğlunu aramayı uygun gördüğü aşikar.

Bu kadar büyütecek bir şey yok ki rahatsızlığınızda çok abartılacak bir şey değil sonuçta yani oğlunu aramış onunla konuşurken de sormuş ona zaten birgün önce konuşmuşsunuz ne soracak size genelde zaten hemen mr yazıyorlar muayene etmeden bir mr istemesinin nesinin anlatacaksınız bugün ararsa hiçte öyle oğluna sordun beni almadın demeyin gereksiz olur yani.

Seninki gene iyiymis benim kv dogum yaptim 4 gun hastahane de yattim kizim kuvezde kaldi kac gun insan bi gecmis olsun der arar torununu sorar aramizda bir sorun da yoktu.son anneler gununden bir gun once bize oturmaya geldi aksam ogluna demis yarin bekliyorum gibi kutlarsiniz diye ben de esime dedim daha dun gorustuk benim bizim ozel gunlerimizi arayip soran oldu mu kimsenin anneler gununu falan kutlamiycam kendi annem dun bana hediye alma kizim benim bi beklentim yok dedi kendi annem boyle diyor dedim.benim anneligimi tebrik etti mi kutladi mi sanki..sizin meseleyi buyutmeyin gerek yok.

Abartmasak mi aramış sormuş işte. Ki zorunda değil. Kimse kimseyle çok ilgili olmak zorunda değil. Gerçekten ufak tefek şeyleri takip birde intikam almak için misilleme yapıp kendi hayatınızı elinizde mahvediyorsunuz

2 ay elimde atelle gezdim, hayırdır neyin var demedi :) ben de hastayken onu aramıyorum kesinlikle. Yüzyüzeyken hastalığını söylerse, geçmiş olsun falan diyorum tabii ki.
Tipik kaynana, farklisini hiç görmedim.
Gelecegi zaman eşimi arar, gelmek istediği zaman ben de aynı odada olmama rağmen eşimle konuşur, kimse beni adam yerine bile koymaz. Boyle olduğu için artık benim de eski hevesim ve iyi niyetim kalmadı. Cici gelin olma derdinde değilim. O aramazsa ben de aramam çok basit

Benim de hamileligim biraz zor geçiyor.
Kv beni de arar ama genelde oglunu arayip soruyor durumumu.
Ben takılmiyorum.
Kimse huzurumuzu bozmasin yeter ki baska sey gerekmez modundayim.

Back
X