- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Zorunda mıyım ?Size göre abartı olabilir. Ee sizde abartmayın arayın sorun kadını ne var bunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorunda mıyım ?Size göre abartı olabilir. Ee sizde abartmayın arayın sorun kadını ne var bunda
Tabi ki değilsin. Ama bana abartma diyorsun. Sen nasıl aramayıyı dert etmiyorsan bende dert ediyorum. O zaman abartma deme.Zorunda mıyım ?
Büyütüyorum çünkü bana göre önemli.o hasta olsa sürekli ararım. Aramasam darılır. O zaman o da arasın.aman ne çok büyütüyorsunuz gözünüzde
sorsa nolur sormasa nolur
E abartın madem ne diyim..Tabi ki değilsin. Ama bana abartma diyorsun. Sen nasıl aramayıyı dert etmiyorsan bende dert ediyorum. O zaman abartma deme.
Anlaşamıyoruz sizle. Hiç tripli bir insan değilim. Aksine çok yapıcı pozitif bir insanım. Abartıp da kavga etmedim kv ile. Sadece içten içe kırıldım. Arayıp sormasını ilgilenmesini bekledim o kadar. Evet beklememek lazım. Size de iyi günler.E abartın madem ne diyim..
Yalnız dikkat edin, etrafınız sırf siz triplere girmeyin diye yalandan ilgi ve sevgi gösteren insanlarla dolabilir.
İyi günler..
Canım anladığım kadarıyla sen böyle zamanlarda arayıp soran ilgilenen birisi aslinda olması gereken de bu insan hastayken hiç komşusu bile halini hayrını sorsa hoşuna gider.Ama hayatın bazı acı gerçekleri de var.Buda onlardan biri bazı şeyleri maalesef yaşayarak öğreniyoruz.41 yaşındayım benimde üzülerek öğrendiğim veya öğreneceğim daha kimbilir neler var.Anlaşamıyoruz sizle. Hiç tripli bir insan değilim. Aksine çok yapıcı pozitif bir insanım. Abartıp da kavga etmedim kv ile. Sadece içten içe kırıldım. Arayıp sormasını ilgilenmesini bekledim o kadar. Evet beklememek lazım. Size de iyi günler.
sen bilirsin canımBüyütüyorum çünkü bana göre önemli.o hasta olsa sürekli ararım. Aramasam darılır. O zaman o da arasın.