• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum sabah sabah

Bir daha kızını övmeye kalkarsan yemeklere zehir koyarım topluca gideriz bende bıktım çünkü biliyor musun de böyle kafanı sallayarak konuş inansın :KK53:
Deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı :rapci:

6 çocuk var gitmez kendine kondururmu kapı kapı gezmeyi

Arkadaşım yeni evliydi, kayınvalidesi böyle ortada geziyordu. Gerçi onun kocası terketmiş, kadın ortada kalmış. Kadını ben de gördüm, ağzı var dili yok bir mazlum. Ama gelinler bıkmış artık. En sonunda oğulları ev tuttular, gelinler de kusura bakma oturacaksın evinde demişler kibar yollu. Çünkü daha önce de tutmuşlar, yalnız kalamıyorum demiş oturmamış. Bu sefer iyice tembihlediler, yaşlı genç herkes evinde oturuyor, bir sen değilsin kusura bakma dediler. Sürekli de gidip yokluyorlar, kadın da halinden memnun. Ya eski düzene geri dönün ya da ev tutun. Gerçi siz kendinize zorla piyango çıkartmışsınız. Telafi edin bari bir şekilde. Eşinize konuşmak kolay, yok duyma yok görme. Kolaysa kendi gelsin uğraşsın anasıyla akşama kadar. Millet kendi annesine bile tahammül edemiyor. Kolay mı?

Ayrı eve çıkmaktan başka çözüm Yok
Böyle bir şansınız Yok mu ?
Keşke en başta kayınvalidenizle yaşamayı kabul etmeseydiniz

Bir daha kızını övmeye kalkarsan yemeklere zehir koyarım topluca gideriz bende bıktım çünkü biliyor musun de böyle kafanı sallayarak konuş inansın :KK53:
Deli deliyi görünce sopasını saklar hesabı :rapci:
Kız kadın zaten kafadan kontak hastalık hastası öyle bişey dersem biryeri ağrıdığında yemeğe bişeymi koydun diye sorup durur bende dayanamam gırtlaklarım

Eve almamazlık yapamamki vicdanım kurusun, belli bir yaştan sonra huzur kaçırmak zevkli oluyor galiba.
Bizim burda 80 yaşında bir doktor var(emekli) şeker gibi bir adam. akrabam falan değil öyle gördüm bikaç kere görür görmez adam sohbete başlıyor her defasında da ben yaşlılık hastalığına tutuldum kusura bakma polilali yani çok konuşma hastalığım var benim falan der :KK48: gerçekten yaşlandıkça konuşma artıyor , konuşmanın içeriği de kişinin vizyonuna göre değişiyor. kadının hayatında diziler ve çocuklarından başka konuşacak birşey yoksa ondan sürekli kızını anlatıyordur. kızına gittiğinde de seni anlatıyordur bence

Arkadaşım yeni evliydi, kayınvalidesi böyle ortada geziyordu. Gerçi onun kocası terketmiş, kadın ortada kalmış. Kadını ben de gördüm, ağzı var dili yok bir mazlum. Ama gelinler bıkmış artık. En sonunda oğulları ev tuttular, gelinler de kusura bakma oturacaksın evinde demişler kibar yollu. Çünkü daha önce de tutmuşlar, yalnız kalamıyorum demiş oturmamış. Bu sefer iyice tembihlediler, yaşlı genç herkes evinde oturuyor, bir sen değilsin kusura bakma dediler. Sürekli de gidip yokluyorlar, kadın da halinden memnun. Ya eski düzene geri dönün ya da ev tutun. Gerçi siz kendinize zorla piyango çıkartmışsınız. Telafi edin bari bir şekilde. Eşinize konuşmak kolay, yok duyma yok görme. Kolaysa kendi gelsin uğraşsın anasıyla akşama kadar. Millet kendi annesine bile tahammül edemiyor. Kolay mı?
Bende ne yapacağımı şaşırdım

Bende ne yapacağımı şaşırdım

Eşinizle ciddi ciddi konuşun. 6 çocuğu var, niye sadece biz deyin. Eşitlik olması gerekir, hak geçiyor deyin. Ki gerçekten hak geçiyor. Razılığım yok deyin. Hakkımı helal etmem deyin. Eski düzene geri gönün. Bir daha da böyle kahramanlık yapmayın.

Bizim burda 80 yaşında bir doktor var(emekli) şeker gibi bir adam. akrabam falan değil öyle gördüm bikaç kere görür görmez adam sohbete başlıyor her defasında da ben yaşlılık hastalığına tutuldum kusura bakma polilali yani çok konuşma hastalığım var benim falan der :KK48: gerçekten yaşlandıkça konuşma artıyor , konuşmanın içeriği de kişinin vizyonuna göre değişiyor. kadının hayatında diziler ve çocuklarından başka konuşacak birşey yoksa ondan sürekli kızını anlatıyordur. kızına gittiğinde de seni anlatıyordur bence
Evet anlatıyordur ama kızını anlattığı gibimi anlatıyordur sence

Genc miş daha size evişlerinde yardımcı olsun yemegide bazılarını ona yaptırın sen güzel yapıyorsun sen yapdiyin .Bizde malesef şu kültür var nedense ben kaynana oldum herşeyden elimi ayagı cekim oturim 40 yaşında da olsalar aynı nedense.
Canım kadın yerden bişey kaldırsa söylene söylene yapıyor ertesi günüde ben bu işi yaptım ondan hasta oldum diyor benim huyum asla kimseden bişey yapmasını isteyememki

Geçengün köfte yapacam kadın demezmi bebeğe biraz çiğ kıyma ver bakalım yiyecekmi kadını rondodan geçirmemek için zor tuttum kendimi

O konuda zaten haksızım ama ben hep böyle düşünürdüm sonuçta anne, ben nerden bileyimki böyle bir insanın karşıma çıkacağını tamamen iyi niyetimden dolayı şimdi sürünüyorum
Asla öyle düşünmemeliydin herkesin ailesi ayrı olucak bak o zaman nasıl kıymetli oluyorsun insan yeri geliyor kendi annesine katlanamıyor kv ye nasıl katlansın

Back
X