• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum sabah sabah

Bendede var o kv den bizimle oturmuyor ama bi ara beraberdik ben tuvalete gitsem yok benim kızım tuvaletini öyle yapmaz böyle yapar derdi hatta benim kv bazaen dahada aşırıya kaçardı kardeşinin evine gidip kalırfı arada yok x yengeniz sabah erkenden kalkıp kahvaltımızı hazırlardı yok öyle yok böyle sayardı artık ..

Görümce mi bi ariyimda nasil güzel yemek yapiyormus,icine ne katiyormuş da guzel oluyormus bi sorayim bakayim derdim.

Böyle alingan tiplerden nefret ediyorum.bendede var bundan bitane..Heo cekingenim ki bisey desem yanlis anlayacak....allahtan fazla kalmazlae cok sukur de simdi dogum yapacagim kesin gelir kalirlar offff offff :) idare edicez artik görüp duymicaz

Görümce mi bi ariyimda nasil güzel yemek yapiyormus,icine ne katiyormuş da guzel oluyormus bi sorayim bakayim derdim.

Böyle alingan tiplerden nefret ediyorum.bendede var bundan bitane..Heo cekingenim ki bisey desem yanlis anlayacak....allahtan fazla kalmazlae cok sukur de simdi dogum yapacagim kesin gelir kalirlar offff offff :) idare edicez artik görüp duymicaz
Allah yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar güle güle büyüt bebişini

Back
X