- Konu Sahibi Silenthills1
-
Allah seni ii etsin bende ne dicek devamında diyorum :):):) HaklısımHasta masta bence git çocugu birak kayinvalidene
Hasta olurken sana mi sordu
Hiç...
Gotururum elbet. Kvmle derdim yok ortada kaldim. Ilaclarini durup dururken kesmis ona sinirlendim. Izni bosa aldim hic bisey yapamicam
Kizlar sinir oluyorum.
Calisiyorum, 3 yasinda oglum var. Kvm cocuguma bakiyodu bizde. Bu hafta da gelip bakcakti ama hastalanmis. O kdr dedim dikkat et kendine diye ya. Hastalanmis gelemicek esim de annesini savundu. Neymis ben nasil arkadaslarimin yaninda annesi hakkinda konusurmusum. Odaya mi kitlicektim kendimi. Annesine de okdr dedim hastalancak seyler ypma diye. Bi iznm vardi ya mahvettiler.
Siz bence hayalkırıklığı yaşamış ve fazla gerilmişsiniz.
İlaçlarını almasa bile bu size karşı bir hareket değil. Kayınvalidenizi seviyorsanız ilk düşünmeniz gereken onun sağlığı olmalı. Hangimiz ilaçlarımızı aksatmıyoruz ki zaman zaman. Yaşlı insanlar için torun bakmak da zordur zaten. Siz bence bundan sonra başka alternatifler düşünün, kayınvalidenizi son seçenek olarak görün.
Biraz sakin olun. Sağlık olsun deyin geçin. Vardır bunda da bir hayır.
Ayrıca izniniz de boşa gitmez, kayınvalidenizle ilgilenirsiniz.
Tüh napcaz şimdi..
Kendi anneniz olsa vereceğiniz tepkiyi cidden merakla bekliyoruz hanımefendi...
Yok ben yazamadim. Burdaki yorumlar hakli yazamadim. Ameliyat olcam esim dahil kimse bilmiyor. Cunku esim bunu ogrenince beni mahvediyor.
Bi kvme soyledim. Ayarladim herseyi. O da bjr anda ilaclarimi almadim kotuyum diyince yikildim. Sinirden sacma sapan yazmisim. Hanimlar hakli. Ben olsam ben de derdim.
Aynisi
Yok ben yazamadim. Burdaki yorumlar hakli yazamadim. Ameliyat olcam esim dahil kimse bilmiyor. Cunku esim bunu ogrenince beni mahvediyor.
Bi kvme soyledim. Ayarladim herseyi. O da bjr anda ilaclarimi almadim kotuyum diyince yikildim. Sinirden sacma sapan yazmisim. Hanimlar hakli. Ben olsam ben de derdim.
Eşinizin neden haberi yok özel değilse...
Sizden saklasa eşiniz ne derdiniz..
Ne terbiyesiz insanlar var gelinin gezecek nasil hastalinirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?