- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
ha whatsapp profildeki dekolteli fotoma iltifatlar etmişti evet.
yani ben olsun diye değil, işimde ilerlemek istiyorum bu konular ilgimi çekiyor bu konuları konuşacaktık tecrübesini dinlemekti amacım. ben aslında tecrübesini dinlemeye heves yapmıştım aslında saolsun kursağımda bıraktı
Egolu olmasiyla,unlu koklu bir aileden gelmesinin ne alakasi varki?egolu değil mi ?( ünlü ve köklü bir aileden geliyor bundan olabilir mi ?
sizce amacı ego tatmini mi ?
Sen bu herif senin ruhunu yerlerde sürüklemeden gururunu şöyle çıtır çıtır kırıp rezil etmeden depresyonlara sokmadan rahat edemeyeceksin belli oldu.
Bence geçen olaydaki intikamınızı almış gibi oldunuz. İntikam gibi değil de işte karizmayı topladınız mı desem doğru olur. Sonuçta içinizi bilmiyor, o buluşmak istedi ama siz hemen atlamadınız,uymayarak değiştirmek istedi günü, siz planınızı onun için bozmadınız ve mesajını da yanıtsız bırakarak çok da önemli değilsin mesajı verdiniz. Bence normal davranmaya devam edin görürseniz iş yerinde naptın ne durumdasın daha iyi misin gibi ayak üstü bi soruşturmayla konuyu açın. Anlatmak isterse yine buluşalım der yeni gün ayarlarsınız, bir şey demezse de buluşmayı umursamayan taraf hala siz olursunuz. Yani illa yeni gün belirleyelim illa görüşelim dememiş olursunuz.
Adam flörtöz olduğunu düşündüğü bir dil kullanıyor. "Naber fıstık" ya da yukarıdaki cümlesi. Bence aşırı itici. Hiç sevmem böyle gevşek gevşek konuşan tipleri.
Siz de adamın size uygun bir gün ayarlamamasına, çaba göstermemesine sinir olmuşsunuz. Amacınız terfi olayını dinlemek değil. İçten içe adamla ilgili hayalleriniz var.
Ama şunu bilin ki bu adamın niyeti ciddi ilişki falan değil. Sadece takılabileceği, arada sevişebileceği birini arıyor büyük ihtimalle. Böyle bir ilişkinin sizin için oluru varsa devam edin. Ama bu adam hiçbir zaman beklediğiniz ciddiyete ve ilgi düzeyine gelmeyecek bunu da bilin ve sonradan üzülmeyin.
Buluşmak isteme nedeninizin gerçekten iş olmadığını bence sizde biliyorsunuz da kendinize itiraf etmek istemiyorsunuz.
Bu adama daha fazla yüz ermeyin, hevesli görünmeyin.
Ayrıca o hitap şekli nedir yahu ''naber fıstık'' bu ne lakaytlık..
Egolu olmasiyla,unlu koklu bir aileden gelmesinin ne alakasi varki?
Bildigin simarik bu, cok itici bide hic kusura bakma arkadasim basini yakma derim bununla..
Naber fistik nedir ya?
"Morale ihtiyacim var ,bu zor gorevi yerine getirebilir misin" derken neyi kastettigini anlamadim deme sakın.Bu adam seni ne olarak goruyor farkinda msiin? Hala bu laflardan sonra miden bulanmiyor mu bu adam!dan? Ayak ustu 10 dedikodu anlatiyor dedigin adamin konumu ne olursa olsun bes para etmez. Nasil olur da bu anlattigin eksileri gormezsin? Yasin cok kucuk sanirim.
Naber fistik nedir ya?
"Morale ihtiyacim var ,bu zor gorevi yerine getirebilir misin" derken neyi kastettigini anlamadim deme sakın.Bu adam seni ne olarak goruyor farkinda msiin? Hala bu laflardan sonra miden bulanmiyor mu bu adam!dan? Ayak ustu 10 dedikodu anlatiyor dedigin adamin konumu ne olursa olsun bes para etmez. Nasil olur da bu anlattigin eksileri gormezsin? Yasin cok kucuk sanirim.
Ya ben adamdan bora diye bahsetmenize güldüm ismi komigime gitti bu isimde tanıdığım birisi var ve aşırı vurdumduymaz aklima o geldi
Adam coook iğrenç. Uzak durun bence
Insallah sizde sever ve sevilirsiniz
Dogru zamanda doğru kisiyle.
Allah gonlunuze gore versin ama bu flortcu kendini bise zanneden adamla olmaz gibi
Sizi yorar
Yaptigida ayıp.
Randevulasmissiniz sonucta ne diye bozuyor degistiriyor hic sevmedigim seyler.
İyiki bulusmamıssınız bu direk eve götürmek isterdi
ya biliyor musunuz yakışıklı bir tip de değil hiç şişman göbeği falan var.
37 yaşında ama 45 gibi gösteiyor. yani bu ego kibir nerden geliyor acaba?
Adamdan hoslandigin hala bariz ortada. Terfi muhabbeti için gitmek isteseydin giderdin ayak üstü de olsa. Kizlarla bulusuyosa bulusur seni ilgilendirmez adam seni bugün cagirsa bugünde gidersin o da bunun farkinda kullaniyo surekli seni. Biraz aklin varsa bence kes muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?