- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Ya bu adam bir fotoğrafına yorum yapmıştı da sonra sen garipsemiştin de sonra yakınlaşmayınca adam iş yerinden başka bir kızla takılmamış mıydı ne bekliyorsun ki bu adamdan. Ama illa bu adam olsun diyorsan ki bence diyorsun hevesli görünme adam bu durumu kullanıyor
sen bu adamdan hoşlanıyorsun ve buluşma isteğin tamamen bundan
olabilir..ama adam görüşmeyi teklif ettiği an
bu hafta yogunum uygun bir zaman bulursam haberleşiriz dicektin
bakalım diğer hafta üzerine düşüp yazacakmıydı
ha whatsapp profildeki dekolteli fotoma iltifatlar etmişti evet.
yani ben olsun diye değil, işimde ilerlemek istiyorum bu konular ilgimi çekiyor bu konuları konuşacaktık tecrübesini dinlemekti amacım. ben aslında tecrübesini dinlemeye heves yapmıştım aslında saolsun kursağımda bıraktı
Sonuç olarak görüşemediniz mi.
Allah aşkına bora beyin tecrübeleri olmasa terfi etme yükselme gibi durumların sekteyemi ugrayacaktı
dürüstçe söyleyin ya bak demişsinki
sanki başka kızlarlada randevulaşıyor da zaman ayarlamaya calısıyor
bu cümleyi söylemen bile bilinç altında adamın gözünde özel olma isteğini gösterir
salla gitsin
Ya bu adam bir fotoğrafına yorum yapmıştı da sonra sen garipsemiştin de sonra yakınlaşmayınca adam iş yerinden başka bir kızla takılmamış mıydı ne bekliyorsun ki bu adamdan. Ama illa bu adam olsun diyorsan ki bence diyorsun hevesli görünme adam bu durumu kullanıyor
yok hayır tabi de herkesi herşeyi biliyor çok tecrübeli muhabbeti de keyifli falan.
bilemiyorum belki de bilinçaltımda devam ediyordur
Fıstık diye konuşan insanları nedendir bilmiyorum hiç samimi bulmuyorumakşam uğra derken eve mi uğra diyor yani ? Biraz gıcık bir tipmis evet
Fıstık diye konuşan insanları nedendir bilmiyorum hiç samimi bulmuyorumakşam uğra derken eve mi uğra diyor yani ? Biraz gıcık bir tipmis evet
Ne bilim bana bir tuhaf geldi bence onu gormemezlikten gelin daha çok peşinize duserbir de şey dedi "bana moral vermene ihtiyacım var güzelim bu zor görevi yerine getirebilir misin?" falan yazdı
Boş ver çok istiyorsa o seni arasin plan yapsın. Gerçekten sinir bozucuhayır cuma günkü "cumartesi akşam zor öğlen olabilir" mesajına gıcık kaptım ve cevap vermedim. hem görüşmeyi istiyor hem de lütfeder gibi öğlen olabilir filan diyor bu ne ya.
bir de şey dedi "bana moral vermene ihtiyacım var güzelim bu zor görevi yerine getirebilir misin?" falan yazdı
siz bu cümlesine karşılık tam olarak nasıl cevap verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?