Sinir oldum...

bookermoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
1.420
4.128
63
Merhaba sevgili hanımlar. Bayramda kv lerdeydik. Kaynım ve eltimde oradaydı. Benim 11 aylık bir oğlum var onların 20 aylık bir kızları. Benim oğlum doğumda 5 dakikadan fazla solunumsuz kaldı ve 1 ay hastanede yattı. Hayatımın en üzücü günleriydi. Ama şükürler olsun ki defalarca kontrole gittik, her seferinde doktorlar "Canavar gibi bu" dediler. Gerçektende çok çabuk öğrenen, hareketli ve akıllı bir çocuk. Kaynımın kızı iste gelişim olarak bizim bebekten daha geride gibi, yani hiçbir kelimeyi söylemiyor, yürüme belirtisi göstermiyor, saklanan birşeyi aramıyor falan. Eşim duymuş, kaynım eltime Kızıyormuş odada, nasıl olurda bizimkinden daha önde olur onların çocuk, bu senin suçun, gibisinden. Gelen misafirler falan da hep buna benzer yorumlar yapınca kaynım sofrada bana şöyle birşey dedi "Şimdi size normal gelebilir oğlunuz ama benim bir arkadaşımın oğlumda sizinki gibi doğumda solunumsuz kalmıştı, 10 yaşında öldü"
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü arkadaşlar. Ben zaten o konuyu kafama çok takıyorum, bunu duyunca kalbimde bir delik açıldı sanki. Oğlumla öyle ilgiliyim ki, sürekli oyunlar oynarız, eğitici aktiviteler yaparız, herşeyi anlatmaya uğraşırım falan. Onlar sadece video izletiyor bebeğe. Videodan ne öğrenebilir 20 aylık bebek?

Videodan ne öğrenebilir 20 aylık bebek?

Konu gerçekten bu mu?
Niye kıyaslıyorsunuz çocukları ailece delirdiniz mi?
Tamam en ilgili harika anne sizsiniz eltiniz bakamamış gelişmiyor çocuk.
Diğer tarafı savunmuyorum, patavatsız saçma insan belli ki kaynın. Ama sen de ak kaşık değilsin. Alttan alttan övmüşsün burada bile kendini.

Konu gerçekten bu mu?
Niye kıyaslıyorsunuz çocukları ailece delirdiniz mi?
Tamam en ilgili harika anne sizsiniz eltiniz bakamamış gelişmiyor çocuk.
Diğer tarafı savunmuyorum, patavatsız saçma insan belli ki kaynın. Ama sen de ak kaşık değilsin. Alttan alttan övmüşsün burada bile kendini.
Ne alaka? Her annenin yapması gereken şeyleri yapıyorum. Ama özel durumdan dolayı ekstra ilgiliyim.

Boyle bisi soylenir mi yav ne bicim ne fesat ne kiskanc akrabalariniz var ben anlayamiyorum. Bu kadar nefret dolu insanlarla ayni sofraya nasil oturabiliyosunuz. Eltisiymis kaynisiymis ne bu ya. O kadar komik ki cocuklari yaristirmak. Bunun bi de ileri seviyesi var ikisi de okul cagina gelsin o zaman gorun. Benim kizim matematikten 100 aldiiiiii diye gozunuze gozunuze sokmaya calisirlar aman uzak durun fazla samimiyete gerek yok bir annenin yuzune karsi sizin oglunuz da 10 yasina gelince ölebilir imasini eden biri kotu niyetlidir NET.

Her çocuk bir değildir kimisi geç konuşur kimisi geç yürür kimisi çok zekidir.... kardeşleri bile kıyaslamamak lazım. Millet konuşsun dursun

Her çocuk bir değildir kimisi geç konuşur kimisi geç yürür kimisi çok zekidir.... kardeşleri bile kıyaslamamak lazım. Millet konuşsun dursun
İnanın ben asla kıyaslamadım, sadece değinmek istediğim, çocuk ilgisiz kalıyor. Belki biraz daha ilgilenirse çok çok daha iyi olacak.

Sizi ilgilendiren bir durum olmamış zaten.

“Biz fesatız” demişler.
Cevap verilecek bir şey değil.

20 aylık ve yürüme belirtisi göstermeyen bebeğe üzüldüm. İnşallah abartmıyorsunuzdur.
Çocuk gülmüyor bile. Sadece video açınca ellerini çırpıyor, mutlu oluyor. Video açılmamış yemek yemiyor. Orda olduğum sürece çok uğraştım, ilgilendim. Aslında zekasında hiçbir sorun yok bana kalırsa.

İnanın ben asla kıyaslamadım, sadece değinmek istediğim, çocuk ilgisiz kalıyor. Belki biraz daha ilgilenirse çok çok daha iyi olacak.
O sizi ilgilendirmez. Kendi çocuğu istediği gibi büyütür. Size laf söylerse cevabını verirsiniz o kadar. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz

Boyle bisi soylenir mi yav ne bicim ne fesat ne kiskanc akrabalariniz var ben anlayamiyorum. Bu kadar nefret dolu insanlarla ayni sofraya nasil oturabiliyosunuz. Eltisiymis kaynisiymis ne bu ya. O kadar komik ki cocuklari yaristirmak. Bunun bi de ileri seviyesi var ikisi de okul cagina gelsin o zaman gorun. Benim kizim matematikten 100 aldiiiiii diye gozunuze gozunuze sokmaya calisirlar aman uzak durun fazla samimiyete gerek yok bir annenin yuzune karsi sizin oglunuz da 10 yasina gelince ölebilir imasini eden biri kotu niyetlidir NET.
Çocuğum sağlıklı olsunda, varsın matematikten 100 almasın. Yüzü gülsün yeter.

O sizi ilgilendirmez. Kendi çocuğu istediği gibi büyütür. Size laf söylerse cevabını verirsiniz o kadar. Kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz
Annesi ilgilensin demedim ki, neden anneye düşsün bütün görev? Baba ne güne duruyor? Babası çocuğun iyi olmasını istiyorsa ilgilenmek zorunda.

Back
X