- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi bookermoon
Kesinlikle sadece annesini suçlamam, babasıda annesi kadar ilgilenmek zorunda.
Yazdığımla hiç ilgisi yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle sadece annesini suçlamam, babasıda annesi kadar ilgilenmek zorunda.
Rica ederim. Psikiyatrist ile gorusme en az 40 dk surmeli. Devlet hastanesinde 5 dk cocuga uzaktan bakarak teshis koyuyorlar aman dikkat. Un.hastanesi doner sermaye kanali ile hocalardan randevu alinsin. Gelismeleri paylasirsaniz sevinirim.İnşallah bu kadar ciddi birşey değildir. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Çok teşekkür ederim.
Siz de kıyaslıyorsunuz kendi çocuğunuzu allahaşkına küçücük çocuk hiç kıyaslanır mı?Merhaba sevgili hanımlar. Bayramda kv lerdeydik. Kaynım ve eltimde oradaydı. Benim 11 aylık bir oğlum var onların 20 aylık bir kızları. Benim oğlum doğumda 5 dakikadan fazla solunumsuz kaldı ve 1 ay hastanede yattı. Hayatımın en üzücü günleriydi. Ama şükürler olsun ki defalarca kontrole gittik, her seferinde doktorlar "Canavar gibi bu" dediler. Gerçektende çok çabuk öğrenen, hareketli ve akıllı bir çocuk. Kaynımın kızı iste gelişim olarak bizim bebekten daha geride gibi, yani hiçbir kelimeyi söylemiyor, yürüme belirtisi göstermiyor, saklanan birşeyi aramıyor falan. Eşim duymuş, kaynım eltime Kızıyormuş odada, nasıl olurda bizimkinden daha önde olur onların çocuk, bu senin suçun, gibisinden. Gelen misafirler falan da hep buna benzer yorumlar yapınca kaynım sofrada bana şöyle birşey dedi "Şimdi size normal gelebilir oğlunuz ama benim bir arkadaşımın oğluda sizinki gibi doğumda solunumsuz kalmıştı, 10 yaşında öldü"
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü arkadaşlar. Ben zaten o konuyu kafama çok takıyorum, bunu duyunca kalbimde bir delik açıldı sanki. Oğlumla öyle ilgiliyim ki, sürekli oyunlar oynarız, eğitici aktiviteler yaparız, herşeyi anlatmaya uğraşırım falan. Onlar sadece video izletiyor bebeğe. Videodan ne öğrenebilir 20 aylık bebek?
Burada anlatmak istediğim, ben mükemmel anneyim meselesi değil, ben ilgilendiğim için böyle, ama onlar sabahtan akşama video izletip aynı sonucu bekliyor. Umarım anlaşılırım.
Hanimefendi iyilik istiyorsanız ilgilenebilir aileyi normal bicimde bilgilendirebilirsiniz. Sizin çocuk 5 dakika havasiz kalmış ama benimkinden geri kalmış çocuk diyorsunuz. Siz dokror musunuz da geri kalmış diyorsunuz geç yürüyen konuşan çocuk var. Ayrıca sizin bakisiniz objektif gelmedi bana gelse hadi iyiliği istiyor derim. Siz sizin çocuktaki isitsel görsel fiziksel ozellikleri diğer bebekle kiyaslamissiniz. He keza siz çocuğa geri kalmış eline tablet vere vere diye dusunursenjz onlarda o şekilde düşünebilir. İki tarafta çocukları kiyasa girmiş bu uzaktan belli oluyor. Doktora yonlendirin madem çok dusunuyorsunuz. Sizinki konuşmak olmuş sadece. İki tarafta suçlu ki belli ne kadar iyilik dusundugunuz her karsit görüşe çok tepki vermissiniz.Neden Banane? Sokaktan geçen çocuğun bile iyiliğini isterim ben. Zaten hep sizin gibi "Bizeneciler" yüzünden geliyor çocukların başına ne gelirse.
Ha bu arada lütfen kucucuk bebeklerı buna alet etmeyim sSiz de kıyaslıyorsunuz kendi çocuğunuzu allahaşkına küçücük çocuk hiç kıyaslanır mı?
Vicdan işte herkeste yok.Ha ayrıca çocuğunza bir şey olacagını dusunmuyorum sakin kalın olsaydı su ana kadar belli olurdu.
Ayrica geç konuşup geç yürümek gelişimim geri oldugunun göstergesi değildir.Ben 3 yasında yurudum ve bir gunde yurumusum babam sey derdi korktugun için yurumuyordun.4 yaşındayken de konuşmusum fakat kelimeleri söyleyısım muazzamıs.Ha ayrıca gelısımım ve zekam geri olsaydı ileride demıyorum ama normaldi fen lisesinden mezun olamazdım diye dusunuyorum.Ha onu da gectım evet gec konusup gec yurudum annem babam otizm i falan dusunmusler fakat okula baya uyum sorunu yaşamıstıö yasıtlarımın fikirleri bana çok saçma geliyordu daha buyuk insanlarla konusuyordum .Bu da o donemde gittiğim pedagogun da dogruladıgı seylerdi.
Anlıyorjm anne baba olunca böyle oluyor ama küçücük bebeklerı rahat bırakın canım oğlunuzda iyi gayet.
ayrıca birinci sınıfta okumayı yazmayı en son öğrenen kişiydim.Fakat bilenler bilir bilsemim sınavları oluyordu onu da kazanmıstım ya işte bence uzman insanlardan fikir alın her şeyi belirti olarak saymayın canımSiz de kıyaslıyorsunuz kendi çocuğunuzu allahaşkına küçücük çocuk hiç kıyaslanır mı?
Vicdan işte herkeste yok.Ha ayrıca çocuğunza bir şey olacagını dusunmuyorum sakin kalın olsaydı su ana kadar belli olurdu.
Ayrica geç konuşup geç yürümek gelişimim geri oldugunun göstergesi değildir.Ben 3 yasında yurudum ve bir gunde yurumusum babam sey derdi korktugun için yurumuyordun.4 yaşındayken de konuşmusum fakat kelimeleri söyleyısım muazzamıs.Ha ayrıca gelısımım ve zekam geri olsaydı ileride demıyorum ama normaldi fen lisesinden mezun olamazdım diye dusunuyorum.Ha onu da gectım evet gec konusup gec yurudum annem babam otizm i falan dusunmusler fakat okula baya uyum sorunu yaşamıstıö yasıtlarımın fikirleri bana çok saçma geliyordu daha buyuk insanlarla konusuyordum .Bu da o donemde gittiğim pedagogun da dogruladıgı seylerdi.
Anlıyorjm anne baba olunca böyle oluyor ama küçücük bebeklerı rahat bırakın canım oğlunuzda iyi gayet.
Benim çocuğum ondan ileri falan mı yazmışım? Benimki ayına göre sıradan ilerliyor. O yapması gerekenleri şuan için yapmıyor diyorum. Hala kafayı takmışsınız kıyas diye. Ayrıca teşekkür ediyorum insanlara çünkü anlamak için çaba göstermişler, "Kıyas yapıyosuuuun" diyip çekilmemişler.Hanimefendi iyilik istiyorsanız ilgilenebilir aileyi normal bicimde bilgilendirebilirsiniz. Sizin çocuk 5 dakika havasiz kalmış ama benimkinden geri kalmış çocuk diyorsunuz. Siz dokror musunuz da geri kalmış diyorsunuz geç yürüyen konuşan çocuk var. Ayrıca sizin bakisiniz objektif gelmedi bana gelse hadi iyiliği istiyor derim. Siz sizin çocuktaki isitsel görsel fiziksel ozellikleri diğer bebekle kiyaslamissiniz. He keza siz çocuğa geri kalmış eline tablet vere vere diye dusunursenjz onlarda o şekilde düşünebilir. İki tarafta çocukları kiyasa girmiş bu uzaktan belli oluyor. Doktora yonlendirin madem çok dusunuyorsunuz. Sizinki konuşmak olmuş sadece. İki tarafta suçlu ki belli ne kadar iyilik dusundugunuz her karsit görüşe çok tepki vermissiniz.
He kuzum onunki geri kalmış sen seninkini çok güzel yetistirmissin o dediginide takma kiskancliktan demiştir
Deseydim size suan methiyeler duzmustunuz
Çocukları buna alet etmeyin deyip kendinizi anlatmışsınız.Ha bu arada lütfen kucucuk bebeklerı buna alet etmeyim s
ayrıca birinci sınıfta okumayı yazmayı en son öğrenen kişiydim.Fakat bilenler bilir bilsemim sınavları oluyordu onu da kazanmıstım ya işte bence uzman insanlardan fikir alın her şeyi belirti olarak saymayın canım
Eşimin sözüyle beni yargılıyorsunuz. O farklı insan ben farklı. Karizmatik bir çıkış yaptığınızı düşünüyorsunuz herhalde.Hayır, resmen kaldım öylece. Eşim "Sizde bir baktırın" tarzı birşeyler dedi
Gerçekten baya iyi niyetli davranmissiniz eşinizin sözünden belli yani ben anlayamamisim fesat ben ne yapacaksın benim içinde hayat zor. Okuyup kafamdan kuruyorum hep böyle bizeneci olduğum için böyle bir kelime soylemezdim çünkü doğru olan esinizinki![]()
Sebebı şuydu hemen cocuk gec konussa gec okumayı öğrende ay benım çocugum geri mi kalmıslar ben ailemden bu nedenle çok çektim diger insanlarla kıyaslanmaktan mefret ettımÇocukları buna alet etmeyin deyip kendinizi anlamışsınız.
Canavar gibi bu" dediler. Gerçektende çok çabuk öğrenen, hareketli ve akıllı bir çocuk. Kaynımın kızı iste gelişim olarak bizim bebekten daha geride gibi, yani hiçbir kelimeyi söylemiyor, yürüme belirtisi göstermiyor, saklanan birşeyi aramıyor falanBenim çocuğum ondan ileri falan mı yazmışım? Benimki ayına göre sıradan ilerliyor. O yapması gerekenleri şuan için yapmıyor diyorum. Hala kafayı takmışsınız kıyas diye. Ayrıca teşekkür ediyorum insanlara çünkü anlamak için çaba göstermişler, "Kıyas yapıyosuuuun" diyip çekilmemişler.
Kaynimin cocugu ise bizim cocugumuzdan gelisim olarak geride gibi cumlesinden ne cikarmamizi bekliyorsunuz?İşte bana bu noktayı anlatın, kıyasladığım nokta nedir?
Y
Yav sizene ki hala takmissin cocuk iyi olsun bilmem ne