• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir oldum!

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
merhaba kizlar.
Bu aralar kizim rahatsiz oldugu icin gec yatiyor.
Beni cok bunaltti.dun gece herzamankinden erken yatti.
Saat 1 gibi.(hasta oldugu icin 3-4 gibi yatiyordu)

Dun kiz yatincA bende biraz camasirla isle gucle ugrastim
kadinlar kulubune takildim.kisacasi kendime vakit ayirdim...

Boyle gec yatinca bende haliyle gec uyandim.
Bugun esim evdeydi saat 11 gibi beni sesledi

cay suyunu koy kalkiyorum dedim.
birde uyandim saat 1 olmus:53:

ne uyumusum ben bile sasirdim.

Neyse kalktim esim kahvaltiyi hazirlamis
kizimla yemisler banada kalk demis tamam demisim(hic hatirlamiyorum:17:)

Sonra esim bir ara kizi almis yengesine gitmis
alt katta oturuyor abileri.

kiz burda cocukla oynasin benim disarda biraz isim var
gelecegim demis.kizda babasinin arkasindan aglayinca.kizi alip tekrar eve gelmis.

Benim bunlarda haberim yok
cunku uyuyordum.artik nasil uykusus kalmissam?

Elti hanim diyor:k...l (kAynim) senin icin diyor ki
o ne bicim kadin bu saat olmus hâla uyuyor:53:

ben sinir oldum tabi.hicbirsey demedim eve geldim.

Hemen esime cattim tabi.
Sen cocugu ne diye ora birakmaya gittin.

Benim cocuguma onlarmi bakiyor?
Ben sen evdesin ilgilenirsin diye sana guman edip yattim.

Hem onlari ne ilgiler benim ne kadar yatip yatmadigim.

Tabi sen cocugu onlara birakmak istedigin ici boyle konusuyorlar dedim.

Esimde ben sadece kiz burda biraz dursun cocukla oynasinlar
birazdan gelip alacagim dedim.yengem seni sordu bende uyuyor dedim.

Zaten kizda arjamdan agladi aldim eve geldim dedi.

Eltimin yuzunu büke büke kaynin senin icin böyle diyo demesine sinir oldum.

Ama yok.birsey soylemezsem catlarim.

Ben bu konuda esimi suclu buluyorum.manyak.sen nediye cocugunu goturuyorsun oraya:47:

Son düzenleme:
eşinin hiç suçu yok bence, eltin kötü niyetli,
aman hemen birbirimizin açığını bulalım da eleştirelim de aşağılıyalım..
Bence de cevabını ver usturuplu biçimde... Sert çıkmaya gerek yok ' abii böyle demişsin ama durum bundan ibaret' diye...

Kötü niyetli bişey görmedim
aslında saat 13:00 de ciddi geç bir saat uyanmak için arada oluyorsa göze batmaz tabi
ama eşinde yazık ne yapsın kızını doyurmuş ilgilenmiş bence biraz haksızlık yapıyorsun
kızına geçmiş olsun umarım biranönce sağlığına kavuşurda uyku düzeniniz yerine oturur ;)

eşinize kızmayın sizi uayndırmamak için inmiş aşağı
eltiniz kıskanmıştır:ssz:

eşinin hiç suçu yok bence, eltin kötü niyetli,
aman hemen birbirimizin açığını bulalım da eleştirelim de aşağılıyalım..
Bence de cevabını ver usturuplu biçimde... Sert çıkmaya gerek yok ' abii böyle demişsin ama durum bundan ibaret' diye...

canim esime sordum abin napiyordu
uyuyordu dedi.

Yani kaynimin olaydan haberi yok.
Bence eltim birsey dediki
kaynimda bu yorumu yapti.cunku kizim zaten eve girmeden aglamis esim almis eve getirmis.

Hani esim birakip gitse.kaynim sormustur annesi nerde diye.

Yani kaynim ne esimi nede cocugu gormemis uyuyormus.

Her zaman olan birseymidir bu uyku durumu yok degilse,
insanlik hali olabilir yani esiniz rahatsiz degilse kayniniza ne bu durumdan... :37:

Kötü niyetli bişey görmedim
aslında saat 13:00 de ciddi geç bir saat uyanmak için arada oluyorsa göze batmaz tabi
ama eşinde yazık ne yapsın kızını doyurmuş ilgilenmiş bence biraz haksızlık yapıyorsun
kızına geçmiş olsun umarım biranönce sağlığına kavuşurda uyku düzeniniz yerine oturur ;)
Sagol tesekkur ederim.
eşinize kızmayın sizi uayndırmamak için inmiş aşağı
eltiniz kıskanmıştır:ssz:

Valla bu konuda kisdandimi bilemiyecegim ama esimin kizimla ilgilendigini kisdandigi dogru.
Onun esi biraz sorumsuz(cocuklara karsi)
Esimin kizi kendi elleriyle yedirmesine bile karisiyorlar.
Her zaman olan birseymidir bu uyku durumu yok degilse,
insanlik hali olabilir yani esiniz rahatsiz degilse kayniniza ne bu durumdan... :37:

İsterse her zaman olsun sizce bu onlari ne kadar ilgilendirir.sizce?
Haa ben cocugumu onlara baksinlar bende gidip biraz uyuyayim diye birakmadigim muddetce sorun yok bence.

Cok sıklıkla olmaz ama bazen kizim cok erken kalkar
ona atistirmalik birseyler yedirip tvnin karsisina yatiriyorum.bende gidip yatiyorum.

Tabiki evde butun guvenlik onlemleri alinmis bir sekilde.

Sagol tesekkur ederim.

Valla bu konuda kisdandimi bilemiyecegim ama esimin kizimla ilgilendigini kisdandigi dogru.
Onun esi biraz sorumsuz(cocuklara karsi)
Esimin kizi kendi elleriyle yedirmesine bile karisiyorlar.

Haa ben cocugumu onlara baksinlar bende gidip biraz uyuyayim diye birakmadigim muddetce sorun yok bence.

ona atistirmalik birseyler yedirip tvnin karsisina yatiriyorum.bende gidip yatiyorum.

Canınızı sıkmanıza değmez o zaman:34::34:Kaynınız ilgilenmediği için eltiniz sabahın köründe kalkıyodur.
Kaynınızda duyunca garipsemiştir.
Eltinizde sırf sinir olun diye hemen aradı size söyledi yoksa söylenecek söz mü:ssz:Gülün geçin:ssz:

Eşinizi neden suçluyorsunuz? Sizi düşünmüş ve sizi rahatsız etmemek için çocuğunuzu amcasına ve yengesine götürmüş. Eltiniz ve kaynınız dedikodu yapmaya meyilliyse bunda eşinizin ne suçu var? Eşinizi suçlamaya devam edip boş yere huzursuzluk çıkarmayın evinizde. Eltiniz ve kaynınıza gelince büyüklük gösterin ve susun. Allah her şeyi görüyor.

Canınızı sıkmanıza değmez o zaman:34::34:Kaynınız ilgilenmediği için eltiniz sabahın köründe kalkıyodur.
Kaynınızda duyunca garipsemiştir.
Eltinizde sırf sinir olun diye hemen aradı size söyledi yoksa söylenecek söz mü:ssz:Gülün geçin:ssz:
:)sagol canim yorumun icin.
Bu arada zaten bir apartmanda kaliyoruz.telefonda demedi.yüzeme söyledi yani.
Eşinizi neden suçluyorsunuz? Sizi düşünmüş ve sizi rahatsız etmemek için çocuğunuzu amcasına ve yengesine götürmüş. Eltiniz ve kaynınız dedikodu yapmaya meyilliyse bunda eşinizin ne suçu var? Eşinizi suçlamaya devam edip boş yere huzursuzluk çıkarmayın evinizde. Eltiniz ve kaynınıza gelince büyüklük gösterin ve susun. Allah her şeyi görüyor.

Cok tesekkurler...
Çok olgun bir düsunce.Allah razi olsun.aslinda haklisiniz.

:)sagol canim yorumun icin.
Bu arada zaten bir apartmanda kaliyoruz.telefonda demedi.yüzeme söyledi yani.

Cok tesekkurler...
Çok olgun bir düsunce.Allah razi olsun.aslinda haklisiniz.
Dediğim gibi boşverin,mutluluklar sizinle olsun:16:

Onlari ilgilendirmez ama esinizi ilgilendirir eger her zaman oluyorsa esinizde boyle assagi iniyorsa sizde uyuyorsaniz milletin agzi torba degil,evinizde oturdugunuz surece sorun yok.. :8:

Esin her erkegin yapmayacagini yapmis.eltin de durumdan rahatsiz olmus.cahilce bir yalan soylemis.beni etkilemez bu tur seyler ama sen kizmissin madem oyle hepiniz ayni ortamdayken esine ilk kez soyluyor gibi soyle eltinin yanind boyle boyle demissin canim askolsun kac gundur uykusuzum biliyorsun gibi...esin de oyle demedigini aciklarsA caktirmadan yuzlestirmis olursun

Esin her erkegin yapmayacagini yapmis.eltin de durumdan rahatsiz olmus.cahilce bir yalan soylemis.beni etkilemez bu tur seyler ama sen kizmissin madem oyle hepiniz ayni ortamdayken esine ilk kez soyluyor gibi soyle eltinin yanind boyle boyle demissin canim askolsun kac gundur uykusuzum biliyorsun gibi...esin de oyle demedigini aciklarsA caktirmadan yuzlestirmis olursun

Canim eşim degil kaynim benim için ne bicim kadin bu saate kadar uyuyor demis güya.
Esimin durumdan haberi yoktu yenge hanim bana dedi abin boyle boyle diyor diye.

haklısın canım sinir olmakta, kimseyi ilgilendirmez ne saatte yatıp kalktıgın,eltinin bariz kaynın adına yalan konustugu gun gıbı ortada.
benımde eltım(hayatta 3 kez gordugun ınsan) aynı boyle kaynımın agzından benı elestırdı, o anda kaynım geldı. eltım bana sus pus ısaretı yaptı, sıcagıyla kaynımın yuzune karsı: abi bunu dert etmıssın hayırdır dedım gülerek:) eltimin yuzunu gormen lazımdı domates gıbı oldu. sonra kaynımla tartıstılar kaynım: ne zaman dedım ben boyle bısey dedı o an eltıme....

tabıkı tartıssınlar dıye yapmadım, sadece duracagı yerı bılsın ve bıdaha yapmasın dıyeydı.... çunku benım kaynımın oyle bırsey soyleyecegı ıhtımalını vermemıstım....he eger soyleseydıde oda duracagı yerını bılsın dıyeydı.....

Eltin laf etmesi hoş değil tabi
erkek kısmı çocuğa bakmaz zaten hep blrilerin üstüne yükler , çocuğa bakacak kadar çoğu sabırlı değil , hastalanınca hanıma bakmadıkları gibi ,şaşırmadım açıkcası

Bende eşinizin bir hatası olduğunu düşünmüyorum.

Eşinize sizi sorduklarında neden bu saate kadar uyuduğunuzu söyleyebilirdi ama söylemese

bile bunun açıklamasını yapmak zorunda değilsiniz. Sıkılmayın ben
ce.

Back
X