- 16 Eylül 2015
- 158
- 38
- 28
- 32
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
Şu an aşırının aşırısı sinirliyim nedir bu insanlardaki kendini üstün görme çabası anlayamadım gitti bayram öncesi son iş günü sinir oldum..Ben bu iş yerine bi kaç ay önce girdim ve girdiğimde benden 2 yas büyük işe yeni girmiş biri vardı bana ben senden kıdemliyim gibi davranıyodu yazi ezmeye çalışıyordu bende ezdirmedim tabi kendimi biraz çatıştık neyse sonra o x kişi ılımlı olmaya başladı ben ılımlı olmaya başladım derken son amanlarda hafiften hafiften yine bi gevşeklik sezmeye başladım ama ses etmedim du bakalım dedim ofisde 3 kişiyiz az önce patron 3 ümüze mail atmış şu isimli kişini maaş ödemesini yapamadık kişiyi bilgilendirin başka hesabı varsa ona gönderelim diye bu çok zeki arkadaş x kişisi aynı mail i ilet yapmış eke 3. arkadaşı eklemiş patronu çıkarmış ve ajandana not al bayramdan sonra ara yazmış bu nasıl bi konuşma tarzıdır ya bende patronu da ekledim hepsini ekledim cevap yazdım emredersiniz tabi ki ararım ne demek diye anlamıştır heralde bişe demedikçe tepesine çıkıyorlar insanın