Sinir olmaya balyorum !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resmimizi koysalar kızarız.koymasalar yine kızarız.bizede yaranılmaz

ayy cok ıgrenc yaa
ben de bırıyle cıkcaktım evvelden cocukla gezmeye gıtmıstık sadece gezmek düşünün sız

cocuk dayamıs dosemıs tum faceboka resımlerımızı ohaaa dedım yaa
reklam mı yapıon benle
adi adam
sil dıom silio ama faceboka neler neler yazmıs işte bekledıgım an bılmemne ohhaa ya yuh
son sürrat kactım abı ınsan bı destur der bı ızın alır haysıyetsız yaa sırf reklam kokusu işte.
öle yapcak mılletı ınandırcak falan ooh yuvarlıcak baglıcak aklınca benı de .

kabus gıbı resmen kaac kurtul bacım ya ne demek facede dıger arkadaslarımı eklemıs konusmus falan
ıgrenc

cok uyanıkmıs bıde ya da kendını uyaık sanıyor

yaşı kaç sewgilinin canım,çok merak ettim.
bence biraz abartı bu yaptığı da...
güzel bir dille uyar..

bence kendince işini sağlama alıyo herkes duyarsa kimse size yan gözle bakmaz yakaydirigubbakcemile3

Erkek arkadasim 22 yasinda. Ve 2.5 yillik bi iliskimiz var Oyle taze asiklar deiliz yani hani yeni ask yaptirir fln desek. Son zamanlarda boyle olmaya basladi anlam veremiorum bnde. Beni kimsenin rahatsiz etmemesine ragemn millete goz dagi verio onla ben evlencem uzak durun diye.

kimisi facebookuna durumu ilişkide yapmadıgı herkesten sakladıgı için kızar
sen de fotolarınızı koydugu için kızıyosun
kk da her şey oluyo bee..

sende bir acaipsin arkadasım kusura bakma kimi herkesin bilmesini ister herkese anlatsın saklamasın ne arkadaslarından ne ailesinden der
yırtınır facede ilişkisi var yazsın resimlerini koysun die sende istemiorum diosun bence sana rahat batıyoo

bulmussun bölesini sızlanma bence

Bence sen haklısın canım,
Böyle durumlarda erkeklerin biraz daha ağır durması gerekir. Sen sevdiğini biliyorsan yeter.
İllada ilan etmek istiyorsa bayanın fikri alınması gerekir.
Çünkü herkez ilişkisinin bilinmesini istemeyebilir, dedikodu olacağını düşünebilir seni belki ailene yada çevrene karşı zor durumda bırakabilir.. Bu yüzden bişiy açıklancaksa ,helede net ortamında paylaşılacaksa mutlaka bunu öncelikle sana sorması mutlaka gerekirdii.
Helede senin eski erkek arkadaşını karıştırması daha ayıp,nisbetmi yapmış oluyor.Ne alaka.. Bu daha kötü bir duruma sokar kendini ,ben olsam eski sevgilinin yerinde kıskandırmaya çalıştığını düşünürüm ki buda onu hala önemsediğinizi gösterir, en azından sevgilinizin önemsediğini gösterir
Bence uygun bi dille sevgilinizi uyarınnn
..

keske benimde sevgilim beni sevsede boyle yapsa benimki kardesimsi diyor senin yerinden olmyi okadar cok isterdimimki :D

Back
X