sinir olmaya başladım....

aklıma şu geldi. nasıl yengeniz gerekli gereksiz para istiyosarsa sizde eşinizden isteyin. illa harcamanız gerekmez biriktirin o paraları. eşinizde para kalmadığı zaman yardım da edemeyecek. belki ilk etapta şunu satarım,şuradan borç alırım diye düşünür ama hep borç arayacak değil ya. size biraz tutumlu olmanızı söylerse evin giderleri,cocuğun giderleri diyin. size vermek zorunda kalacağı için yengenize hayır demeyi öğrenecek

işte direk para falan istemiyo..
alacagı şeyi eşimin kendi kendine yapmasını sağlıyo.zaten şeytanca fikri bu..
yolun iyi bulmuş...

hadi bakalım işin zor

tabi herkes farklı davranır

birde gazlaması yokmu.
abinin aklı hiç kalmıyo diğer kaynıma değilde sana çok güveniyo dediği zaman sence bir erkek nasıl durur

işte direk para falan istemiyo..
alacagı şeyi eşimin kendi kendine yapmasını sağlıyo.zaten şeytanca fikri bu..
yolun iyi bulmuş...

tamam da canım eşinde para kalmazsa eşin neyle yapacak. sen de kendini mağdur göster yaa ite çocuğun giderleri için su kadar para lazm, bak kocacım para biriktirelm ki cocugumuzu ilerde güzel okullarda okutalım gibi.

ya arayan kardeşi olsa, para da istese yemek de istese çok güzel bir aile ilişkisi derdim, benim henüz eltim yok fakat ilerde isterim ki kardeşinin ihtiyacı olursa eşimi arayan kardeşi olsun çünkü ben kaynımı arayıp kolay kolay birşey istemem eşim yurtdışında kaldı iş için, sadece birkere ütü masam kırıldığı için benle alışlverişe gelmiştir o da taşıyamayacağım içindi, bana ödetmedi ve o ödedi diye de çok mahcup olup gidip en ucuzundan almışımdır, bütün bunları ben düşünürken eltim benim eşimi arasa sürekli birşeyler istese ben kavga da çıkartırdım eltime de söylerdim neden birtek benim eşimi arıyorsun en ufak olayda, yani ben senin eşini neden aramıyorum bu kadar sık derdim, evliliğinde bir sorun mu var bunların ben öyle gördüm, çünkü normal bir insan kocasını arar döner yiyecekse çocuklarıyla böyle saçmalık mı olur, çok acil bir durum değilki kaynını arıyor, hastalık olsa amenna ama döner yemek içinde kaynımı aramam yani, evimde oturur ekmek peynir yerim kimsenin huzurunu kaçırmam, ayrıca düzelmezse durum eşiniz abisiyle konuşsun bence; yani para falan yardımı yapacaksa ona versin oda eşine dönermi alıyo kebap mı alıyo ne alıyosa alsın sizi böyle şeyler için aramasınlar hatta siz bile konuşabilirsiniz samimiyetiniz varsa eşinizin abisiyle, belki adamın haberi yoktur bu durumlardan ona da bahsedin bence.

Son düzenleme:

ay zor inan zor okudum ve sinir oldum olmaz böyle sey esin cok merakli herhalde iyilik melegini oynamaya evet baskalarina yardim ediceksin ama kendi aileni de SIKISTIRMIYAcaksin yahu bu resmen sömürgülük! bu kadin yapismis yakaniza ALLAH tez kurtarsin!
al esini karsina acik aick konus benim kendi ihtiyacim var iken bebegimin ihtiyaci var iken ben sana kiyamiyorum birsey istiyemiorum fakat baskalari seni
cok iyi kullaniyor iyi niyetinden dolayi de bizimde borcumuz var cok acilma diye söyle! ve secimi sun ona ya yengecin abicin yada biz diye! haa gene devam ederse ozaman hic cekinmem senin yerinde olsam ben sahsen bana su lazim bebegime bu lazim diye habire birseyler issteyip üstüne giderdim! hele bi alipta eve gelmesin
bunun haricinden kendi esi nerde?

kesinlikle kyınlarımdan bende birşey isteyemem..nekadaar zorda olsamda büyük konuşmayım ama istemezdim..
evliliğinde maddi sorunlar var işte..
kocası şehirdışında sürekli..
o büyümüşte küçülmüş kızı söylüyo..
örneğin amcacım et döneri zamanı gelmedimii diyo..
bunu bana bile söylese kıramam inan.
öyle bir duruma getiripte söylüyolar ki reddedilmiycek şekilde anlatamam..
arıyo yaren senle konuscak amcası seni özlemiş diyo kızı alıp telefonu sohbet edercesine -
-aa reklamlardaki abajur çok güzel markete varmı acaba amcaa sen bulabilirmisin bana diyo.
almasa gördüğü yerde her dk söylüyo.kayıtsız kalamıyosun.
böyle işte cnm..kadın direk parada istemiyo bişeyde istemiyo dolaylı hep yani insanı kendi iradesiyle yapmaya zorluyolar...

birde gazlaması yokmu.
abinin aklı hiç kalmıyo diğer kaynıma değilde sana çok güveniyo dediği zaman sence bir erkek nasıl durur

Gazlamanın alası kadına bak , ay öyle insanlardan korkacaksın :26:

işte benim dediğimde bu..boşver hertürlü kötü görüyolar seni zaten
bari sen istediğini yapmışsın

ah canim neler yapti gorumcem yazsam sayfalar yetmez gordugune soyledi gormedigine haber yolladi fesat kiskanc gelin diye inanmazsiniz ben bile millete anlattiklari kulagima gelince kendimden suphe ettim acaba oylemi yaptim diye enson annemi aramis bak benle konusmuyor hem fesatlik yapiyor faln annem de fircaladi onun gazina gelip bende actim tlfon sana tek bir sey soyluyecem dedim oda ne dedi seninle mahsere birakdim hesabimi ogun rabbim soracak hesabini sende bir yere acip tlf fisekleyemeyeceksin kimseleri hakkimida asla helal etmiyorum dedim ve cok uzulmustum yaptiklarina icim yanmisti icini yakmak yada bir sekilde durdurmak istedim o gun baristi yok millet yalan yalnis anlatiyorda cart curttt ama iyi dokundu laf ki birdaha boyle konulara girmiyor ve sizli bizliyiz en guzeliymis

valla var böyleleri
benım yengem de babam için benim kaynın parası benim çocuklar içindir demiş bir yerde, annem duydu kıyamet koptu. onlar da aynı durumdalardı her yere borç harç ama hala markalı giyinmeler dışarda yemeler , babam kredi çekti borç ödenecek diye ama annem babama diye diye ne olduklarını anlattı

sen de ya kavga ya dövüş bu işi bitireceksin yapacak bir şey yok.
çirkeflikse çirkefim arkadaş ne yapayım kocamın parasını eltiye yediremiycem kusura bakmasın
hayır basınd akocaıs var senın adama noluyor bu kadar
çocugun canı yemek mi cekmiş desin ki yeğenim haftasonu yiyecegiz biz de o zaman yeriz beraber, haftanın üç günü kim döner yiyormusuz ya nerde o bolluk.

sen de hiç harcamandan kısma eşin baktı yetiremiyor mecbur eltiden kısacak.
eltine de inceden inceye kaynanaların yanında laf sokuştur boşver ne düşünürlers edüşünsün zaten gelinlerin başı hep beni kötü bilmesinler demelerinden geliyor

iyi etmişsin yüzü kızarmış demekki barışmış...

aile çok bağlı birbiirne..herbir oglu ayrı kıymetli kv yanında.
onun borcu var diye yapamıyo fazlasını bundan üzülüyo
ama kv hoşuna gidiyo bu oğlu yapınca..
torunlarını çok sever çokkkkkkk
yapmazsa kızar aslında..
kıyamet kopar istediği alınmazsa yapılmazsa..
sadece maddiyata baglı kaldık son yorumlarda..
tek sorun bu değil aslında..

tek sorun degil tabi ne o zirt pirt esini ariyor benim elti ariyacak aloo derim basta esime ne oluyorz :)
eltime de söylerdim hatda sen ne yap bilion mu sende habire onun esini ara durumlari bildir eltiye gelince de derim ki
eee sen habire benim esimi ararken iyidi bende senin esini ararim...

keşke benmkide kaynım gibi buzdolabı olsaydı
biyere giderken araması bizi gel götür demek içinnn....
bazende duyuru ilan yapmak için...
kaynana görümceyle aram iyiyi oynamak için....

keşke benmkide kaynım gibi buzdolabı olsaydı
biyere giderken araması bizi gel götür demek içinnn....
bazende duyuru ilan yapmak için...
kaynana görümceyle aram iyiyi oynamak için....

esine ögret suan vaktim yok demesini!!!
inan bana is sende bitiyor tavrini koy daha 1 bucuk yil evliymisiniz bide hem kredi borcu ödüyorsunuz hemde altinlarinida vermisin daha neler...
sen tavrini koymazsan bu böyle sürüp gider heer bir nanede esini arar haberin olsun...!

cnm benm tavrımı koyuyorumda ben kötü oluyorm.
eşime çaresizmiş muhtaçmış gibi hallere bürünüyo saf ayaklarıyla yanaşıyo.
benmde safça bişeyler yapmam lazım kaleyi içten fethetmm lazım..

tamm canim iste sende cook safca eltinin kocasini ara abi nasilsin hal hatir sor sonrada ayy insaALLAH islerin düzelirde yengem sen yigenim rahat edersiniz mutlu olursunuz
hem X (esin) de biraz rahat eder sizin duruma cok üzülüyor yardim etmek istiyor ama oda baya bi yük altina girdi düsünüp duruyor yetistiremiyor.

ama ne yalan sölim ben sahsen direk konusurdum rahatsizligimi dile getirirdim o yenge hanima yaptiginda dogru degil derdim ve dogrulari söyleyipte kötü olucaksam olayim...
bi ara bende kötü gelin damgasini almistim ama suan en cok sevilen gelinim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…