sinir olmaya başladım....

neyse neyde eşim benle arasını kims için bozmaz.
ailesi ilede benm için sürekli tartışmış sonradan duyyorum..
keşke yapsada belki eşim ozaman gıcıklanır ondan..
keşke bunu yapsaaa

Çok doğru cidden, eşin iyi biri olablir ama enayi yerine koyulmasınıa göz yumman çok hata, ben bile sinir oldum burda, belli bir bütçe ayırınb onun dışına çıkmasın eşiniz, yine yardımı olacak yani,
nasıl sabrediyorsunuz hayret bişey :26: saçını başın yolası gelir insanın yaa..
Birde kardeş gibiydik falan demişsiniz ya eltiden kardeş mi olur yahu, kim olursa olsun samimim olmadan önce bir kez daha düşünün, sonra tepenize çıkamasınlar..

aynen o durumdayım.
gördüğüm zaman hem kendini hem kızını resmen deliriyorum..
göz yummasamda değişen bişey yok.
ektiğini biçeceği günü bekliyo sanırım..
ama herkesin bukadar düşünceli olamayacağını düşünemiyo eşim..

ne güzel halletmelerine sevindim..
ben çalışsam zaten ev borcuna sokardım söz hakkım daha fazla olurdu..
bebeğim olunca çalışma fikride uzak kaldı artık bana...

ben senin için değil eltin için söyledim onu
borçları çoksa kalkacak oturduğu yerden çalışmaya başlayacak
o et alsın bu borcumu ödesin bi telefonla istediğim yerine gelsin yok öyle

ben senin için değil eltin için söyledim onu
borçları çoksa kalkacak oturduğu yerden çalışmaya başlayacak
o et alsın bu borcumu ödesin bi telefonla istediğim yerine gelsin yok öyle

anladım cnm.
bşka bir yorumla karıştı herhalde cvbım.
çalışmıyo.
çalışmak istiyomuşta eşi izin vermiyomş....
ama iş kursuna gitmeye kalktı bir aralar..
gitmedi banka yoluyla ödeme oluyoda el koyarlarmı acaba diyerek...
rahatını bozmak istemiyıo bence...

Kızını al annene git yorumları var ama bu çözüm değil bence, zaten sen eşine karşı kinli değilsin, sizi zorda koymak üzmek istemeyeceğini düşüyorsun,
Bilemedim cidden.. olabilecek bütün şeyleri söylemiş zaten arkadaşlar, gerisi size kalıyor

eşin iyi niyet sınırını çoktan aşmışş bırazda kendı farkında olmalı aslında nasıl bukadar gözunu kapatmış çözemedım yanı yengesının sureklı araması bile (bişi istemese ) yınede rahatsızlık veırr insana

sen yıne bu durumu eşinle çözmelısın eltin bı anlarsa senın rahatsızlığını fark edıyordurda tam amnasıyal senden tepki görmedikçe rahat edemıyordur ona hıssettırmeden eşinle konuş sizinde bır evladınız var onun geleceğini yengesının abuk sabuk ihltiyaçlarına harcamasın

ayrıca sen altınlarımı verdım dıyorsun eşin yapabıleceği yardımı yapmış eşinede böyle söyle vicdan yapmasın içi rahat olsun

Allah sabir versin öncelikle...cok benzer seyler yasiyoruz...benim eltim ve kaynim da hep maddi sikinti icindeler...bizi cok yiprattilar her ne kadar esim bunu kabul etmesede...benim eltim de sürekli esimi arar birsey olunca...beni muhattap almaz...en iyisi araya mesafe koymak mümkün oldugunca...sana da tavsiyem bu...mutsuzluguna sebeb oluyorsa uzaklastir kendinden ve esinden...Allah yardimcin olsun

ben yazmıştım...ve ben olsam böyle yapardım demiştim
evet yaparımda..konuş anlamıyo,küs anlamıyo,oturup eltiyle kızının keyif sürmesini mi izliycem
kendi çocuğumun ihtiyaçlarını öteliycem,bişey söyleyince de kötü ilan edilicem
ee neyi bekliyorum ben o evde..
çıkar giderim saftrik eşimde beslesin elin kadınını..
başedemiyo kadınla eşi de dinlemiyor oturup sinir krizleri geçirmenin manası ne

ben zaten mesafemi koydum.benden yüz bulamadığı için eşimle muhattap.
gelceginde eşimi arıyo falan..

çok haklısın..
gitmek çözüm değilki..
herne şekilde olursa olsn ben kötü oluyorum
düşene birde tekme ben atmış gibi görünücem.
son yorumlarımda yazdm.
eşim ektiğini biçeceğini düşünüyo..
mahkeme sonucnda malvarlığını geri alıcaklar..
altınları ev olarak alacagını söylüto eşim..
maddiyat bitsede başka sorunlarda var.
manevi açıdan eşime kendini övüp beni kötü göstermeler,nereye giderse gitsin eşimi aramalar,hiçbişey bulamasa kızını öne sürmeler..
adam kendi çocuğunu severken bile kendi kızını araya katıyo...
bunlara nasıl bir çözüm olacak?
eşimle konuşsam bu ona normal geliyo çünkü ailede bu sürekli olan bişey.

valla gitmek kalıyo işte bitek..
eltiyle başedemiyosun uzak tutamıyosun
eşinede sözün geçmiyosa oturup ses etmeden eltinin keyif sürmesini izlersin
yada ben bu düzende yokum arkadaş bu saçmalıklara son vereceksen ne ala
yok benim ailemde böyle diyceksen biz ailen değiliz demek der çıkar giderim
tabi tekrar söylüyorum bu benim yapacağım şey

ben zaten mesafemi koydum.benden yüz bulamadığı için eşimle muhattap.
gelceginde eşimi arıyo falan..

bu kadar mi benzerlik olur...aynisini eltim de yapti bi cok kez...en sonunda acik acik konustum rahatsizligimi dile getirdim...ise yaradimi diye sorarsan tam anlamiyla degil ama eskisinden daha iyi...

eltiyle daha savaşa başlamadımki
size sordum işte napıyım die
bisrü fikir gördüm..
eşim normalde söz dinler ama dedim ya okadar masum davranıyoki elti eşimde yapınca rahatlıyo bir nevi..
sonunda da verdiklerini geri alacağını düşünüyo işte..
bu kadar mi benzerlik olur...aynisini eltim de yapti bi cok kez...en sonunda acik acik konustum rahatsizligimi dile getirdim...ise yaradimi diye sorarsan tam anlamiyla degil ama eskisinden daha iyi...

söyledim bakalım nolucak bidahakine.
erkeklerle ne anlaşıyosun beni ara sen bundan sonra daha şimdi haberim olyo ddm baya bozuldu..
ki en son gelişinden eşimin bile haberi yok bekar kanımı aramış söylemiş...ne alaka

Son düzenleme:
allahim aynisinin tipkisini ben eltimle degil gorumcemle yasadim inanin bebegime hicbir sey almadi kv kp niye derseniz gorumcmin kizi kiskanirmis tek bir corap aldirtmadi buyuk gorumcem kizim kiskanir anne baba hasta olur dedi onlarda dunden razi tamam kizim dediler hadi mecbur degil kayinv kayin p der dedim ya esim heves ediyor ay alma yegenin hastami olsun psikolojisi bozulur anladik arkadas cocugun bozulurda ya hamile bir bayanin ustelik ilk hamileligi ilk anneligi hicbir hevesimi alamadim cocuk dogdu ne oldu kucaginiza almayin birlikde oturuyordum artik evlerine gitmiyorlardi kizlari zaten bizde kaliyordu ben dogum yapinca kari koca bizle yasamaya basladilar damatda bir tuhafdi ay dayisi sen bebegini operken yegenin guceniyor gece agliyarak uyaniyor aman ha esimde bakdim dinliyor topladim bebegimle kendi esyalarimi esimede yazdim koca sayfa not ben seninle yuva kurmaya geldim ama ablan yegenin ve kocasi uclusu izin vermiyor seninde gigin cikmiyor hadi eyvallah artik alien onlar diye anam 10 dk gecmeden esim deli gibi arayip arkadasimin evinde buldu beni kv kp de geldiler ozur dilediler gorumcm 1 yil konusmadi bide kiskanc fesat takdi adimi canim benim al esini konus sen cfasini o sefasinimi surecek asmis o artik bilirim boyle tipleri birde yuzsuz olur boyleleri hakliymis gibi ortaligi ayaga kaldirir ah ah bilmezmiyim iste benden kotusu yok halen oyle gorur beni rahatini bozdum diye gorumcem hanim efendisinin sende oyle olursun ama bu safada birakmassin ortaligi

benim elti de herseyi safliga vurup yapiyor ama aslinda seytanca fikirlere sahipler...

ee sen dedin anlatıyorum borcumuz var anlamıyo
mesafe koymaya çalışıyorum beni takmıyor diye..
inş. başedebilirsin o zaman ne diyeyim..
şimdi eşinden yana sorunun var
kadınla savaşsanda yoluşsanda eşin seni haksız görecek

ayy ne gıcıklarrrrr..
adam kendi çocuğunuda sevemiycekmi yahu..
kendi çocugun büyüyüncede yegeni kıskanmasın diye kendi çocugunumu magdur etsin..
aldıklarını göstermesin olur biter.
böyle bişey yaşasam asllaa zaten durmam cnm yaa.
kv de hep söyler amcası bu kıskanmaya başladı gibiisinden ama eşim hiç tınlamadı....
sevmeye devam ediyo..
adımı paracıya çıkarırlar be.yavaştan alttan sokacam eltiye anlarsa anlar anlamazsada açık açık sölerim artık...

işte benim dediğimde bu..boşver hertürlü kötü görüyolar seni zaten
bari sen istediğini yapmışsın

o hala dertleştiğimi sanıyo..
ona götürülenleri bilmediğimi sanıyo..
o yüzden anlamıyo rahatsızlıgımın aslında kendisi oldugunu..
bir arkadaş söylemiş yorumunda
sende söyle eşine söylerse yalanla aramızı bozmaya çalışıyo de diye..
galiba bunu uyguluycam...

Bir bakıma haklısın ben çok fevri bir insanım snaırım bende giderdim ama ne biliyim herkezin ilşkileri farklı, boşanmayı göze alabilecekse gitmeli, bilemiyorum artık herkez birşey önerdi, burada ki söylenenlerden birini seçecek başka seçenek bulunamaz zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…