Sinir oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay rezaletsiniz ya su çirkinliğe şu çirkefliğe bi bakar mısınız o sosyal medya hesaplarını kullanan kocanızı anlamamak elde degilmis. Adam napsın basında böyle anlayıssız çirkef bi karısı varken.

Sayfalarca yardımcı ol, yorum yaz verdiğiniz cevap “allah büyük yaşamazsınız” gerçekten şaka gibisiniz.
İletisim 0.
İnsallah senın kocanda sosyal medyaa acıp karılara bakarda ozaman kim pis kim corkef bızde enın kocanı anlarız

Anlamak ıstemıyorsnuz galıba dediğimi diyorum ki elestırı tabıkıd yapıcaksınız ama dalga gecmek baska bısey

anlayabiliyorumi, savurduğunuz hakaretteki gibi kafası almayan biri değilim yani.
rahatsız olduğunuz postları şikayet edebilirsiniz ama konu açıp böyle yazamazsınız.
her forumun kuralları vardır, ve bu şekilde konular açmak yasaktır.
keşke üye olup yazdığınız forumun kurallarını okumak aklınıza gelseymiş.

keza herkesin kendini ifade şekli vardır. hakaret etmedikçe başkası için mizah olan şey size ağır gelse de kimse için böyle konu açıp yazma hakkınız yok.

Bençede bu nedir, bende de hiç morel bırakmadılar, morellerim sızlıyor üç gün önce bir konudağ linçe uğradım beni dövdüler ağabey dedim ama ellerinden alan olmadı.
Eh ıste anlatmak ıstedıgım bu duzgunce moral berceklerıne lınc etmeye calısıyor aynı suanda yaptkları gıbı . Ben kmste kocam haklı demıyorummmm burda herkesten yardım ıstedım onlar ytanmadan dalga gecıyor lınc edıyor

anlayabiliyorumi, savurduğunuz hakaretteki gibi kafası almayan biri değilim yani.
rahatsız olduğunuz postları şikayet edebilirsiniz ama konu açıp böyle yazamazsınız.
her forumun kuralları vardır, ve bu şekilde konular açmak yasaktır.
keşke üye olup yazdığınız forumun kurallarını okumak aklınıza gelseymiş.

keza herkesin kendini ifade şekli vardır. hakaret etmedikçe başkası için mizah olan şey size ağır gelse de kimse için böyle konu açıp yazma hakkınız yok.
Tamam kafanız almıyor dedıgım ıcın kuura bakmayın bır an sınırlendım ama sızde benımle dalga gecercesıne konusunuz

Eh ıste anlatmak ıstedıgım bu duzgunce moral berceklerıne lınc etmeye calısıyor aynı suanda yaptkları gıbı . Ben kmste kocam haklı demıyorummmm burda herkesten yardım ıstedım onlar ytanmadan dalga gecıyor lınc edıyor

arkadaş aslında ironi yapıyor, o da bu konuda şikayet ettiklerinizden yani
ahahah
mizah önemli işte
ama olmayınca olmuyor :)

Baçım anlamaslar buradakiler hepsinin tuzukuru hebsi raad koltuklarından yazıyorlar vambir vahshet tiim olmuşlar. Acıynan besleniyorlar. Gerceq hayadda bence hiç sevilmemişler. Sevgi nedir milmiyollar.

Benım kımseyı kınadıgım yok kı adıgım bır yazı gosterın burda bana aynen oyle kadının dusmanı yıne kadınnn ben sevıyorum dıyorum ama okudydanız bır cıkmazdayım dıyorum nabıcamı bılmıyorum dıyorumm ama dalga gecmek cok kolay dımı

Kimse kusura bakmasın
İsterseniz tüm KK üyeleri olarak beni linçleyin
İsterseniz beni KK dan süresiz banlayın, atın.
İlk konusunda kocam bana vurdu diyen, kocam bana annenin evine ... git dedi diyen, kaynanası yüzüne tükürmesine rağmen eşim bu eve gelecek dedi diyen, kendi baba evine gitmek yerine eli ayağı yokmuş gibi eşinin götürmesini bekleyen, eşimle çok sorunum var ama takıntılıyım ona diyen bir üyeye ben moral veremem.

Kendine değer vermeyen insana ben de değer vermem.
İzahı olmayan şeylerin mizahını da yaparım.

Kimse kusura bakmasın
İsterseniz tüm KK üyeleri olarak beni linçleyin
İsterseniz beni KK dan süresiz banlayın, atın.
İlk konusunda kocam bana vurdu diyen, kocam bana annenin evine ... git dedi diyen, kaynanası yüzüne tükürmesine rağmen eşim bu eve gelecek dedi diyen, kendi baba evine gitmek yerine eli ayağı yokmuş gibi eşinin götürmesini bekleyen, eşimle çok sorunum var ama takıntılıyım ona diyen bir üyeye ben moral veremem.

Kendine değer vermeyen insana ben de değer vermem.
İzahı olmayan şeylerin mizahını da yaparım.
Bukadar ınsanlıgın ıste kaybol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X