Sinir oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsteyen bozuksun isteyen bozulmasın yarası olanları gorduk işte

son postu yazıp gideyim, kimsenin yarası yok.
valla yok :)
o kadar önemli değil yani bu yazdıklarınız kimse için.
şahsen bu konuya iki gırgır yapmak için yazdım bende.
az sonra bilgisayarı kapatıp gerçek hayata dönücem ve aklımda kalmayacak.
o yüzden debelenmeyin boşuna yaranız var diye.
sizin sorununuz kendinizle.
millete sataşıp kafayı açmak yerine kendiniz için birşeyley yapın.

Kimse kusura bakmasın
İsterseniz tüm KK üyeleri olarak beni linçleyin
İsterseniz beni KK dan süresiz banlayın, atın.
İlk konusunda kocam bana vurdu diyen, kocam bana annenin evine ... git dedi diyen, kaynanası yüzüne tükürmesine rağmen eşim bu eve gelecek dedi diyen, kendi baba evine gitmek yerine eli ayağı yokmuş gibi eşinin götürmesini bekleyen, eşimle çok sorunum var ama takıntılıyım ona diyen bir üyeye ben moral veremem.

Kendine değer vermeyen insana ben de değer vermem.
İzahı olmayan şeylerin mizahını da yaparım.

ah be kuzum.
bu tip insanlar kaostan beslenirler biliyorsun.
bu konuyu açıp sarmak istedi ki burada kaos olsun, içindeki nefreti kusacak birilerini bulsun.
herkesin kendi seçimi.
insan mutluluğu da mutsuzluğu da kendi yaratır.
sen-ben bilgisayarı kapatınca bu mevzuyu unutucaz ama o zihninde bile kavgaya devam edecek.
umarım kendini toparlar.

Merhaba arkadas bişey soyluycem ınsan buraya bir derdim var deyip geliyor dimi bazı kendını bılmezler burda paylastıgı dertlerıme veya herhangı bıırının derdıne dalga gecercesıne konusuyorlar karsıdan konusmak dalga gevmek kolay gelıyor tuzları kuru oldugu ıcın zaten ınsanların canı sıkkın bıraz morel bulsun dıye buraya yazıyorlar saçma sapan konusup ındanların canını daha cok sıkmayın hiç yorum yapmayın daha ıyı.insan halinden anlayın biraz bunedır ya
Ağzı olan konuşuyor derdi çeken bilir anca böyle insanları çok önemsememek lazım

Bukadar ınsanlıgın ıste kaybol

Sana insanlık borcum mu var hayırdır?
Sen kendine insanlık yap önce..
Bağımlı gibi seni sallayıp sallayıp duvara çarpan kocana ve ailesine ayar çek.
Sahi yüzüne tüküren kv ne de "İnsanlığın bu kadar" dedin mi?

Hayır baban da arkanda. Çaresiz de değilsin. Neyine acıyalım ? Neyine moral verelim?

Çaresiz olsan, ailen istemese, ekonomik gücün olmasa neyse...

Kimse kusura bakmasın
İsterseniz tüm KK üyeleri olarak beni linçleyin
İsterseniz beni KK dan süresiz banlayın, atın.
İlk konusunda kocam bana vurdu diyen, kocam bana annenin evine ... git dedi diyen, kaynanası yüzüne tükürmesine rağmen eşim bu eve gelecek dedi diyen, kendi baba evine gitmek yerine eli ayağı yokmuş gibi eşinin götürmesini bekleyen, eşimle çok sorunum var ama takıntılıyım ona diyen bir üyeye ben moral veremem.

Kendine değer vermeyen insana ben de değer vermem.
İzahı olmayan şeylerin mizahını da yaparım.
Moral istemiyor zaten versen ne olur?Morel istiyor ondan varsa ver ister

Merhaba arkadas bişey soyluycem ınsan buraya bir derdim var deyip geliyor dimi bazı kendını bılmezler burda paylastıgı dertlerıme veya herhangı bıırının derdıne dalga gecercesıne konusuyorlar karsıdan konusmak dalga gevmek kolay gelıyor tuzları kuru oldugu ıcın zaten ınsanların canı sıkkın bıraz morel bulsun dıye buraya yazıyorlar saçma sapan konusup ındanların canını daha cok sıkmayın hiç yorum yapmayın daha ıyı.insan halinden anlayın biraz bunedır ya
İndanlarin morellerini bozmayın.

ah be kuzum.
bu tip insanlar kaostan beslenirler biliyorsun.
bu konuyu açıp sarmak istedi ki burada kaos olsun, içindeki nefreti kusacak birilerini bulsun.
herkesin kendi seçimi.
insan mutluluğu da mutsuzluğu da kendi yaratır.
sen-ben bilgisayarı kapatınca bu mevzuyu unutucaz ama o zihninde bile kavgaya devam edecek.
umarım kendini toparlar.
Bazen konu açılıyor. Üyenin ailesi boşanmasına karşı, mesleği yok, işi yok, üniversite mezunu değil, parası yok, eşi eziyet ediyor, mecbur katlanıyor. Onlara çok üzülüyorum. O konularda da tek kişi dalga geçmiyor. Kimsenin de haddi olmaz zaten.

Bu üyenin ise babası eşine mesaj yazmış, belli ki arkasında, istese boşanır, çaresizim napayım da demiyor, eşimi seviyorum da seviyorum diye tutturmuş. E napayım?

Bazen konu açılıyor. Üyenin ailesi boşanmasına karşı, mesleği yok, işi yok, üniversite mezunu değil, parası yok, eşi eziyet ediyor, mecbur katlanıyor. Onlara çok üzülüyorum. O konularda da tek kişi dalga geçmiyor. Kimsenin de haddi olmaz zaten.

Bu üyenin ise babası eşine mesaj yazmış, belli ki arkasında, istese boşanır, çaresizim napayım da demiyor, eşimi seviyorum da seviyorum diye tutturmuş. E napayım?

abi seviyorsan zaten sorun yok ki. seven insan kabul ediyor işte herşeyi, neyine akıl vericen ?
yaptıkları gereksiz alınganlık.
buradaki kadınlara laf saydıkları kadar eşlerine saysalar zaten adamlar hakaretin h sini edemez.

Buraya bir daha konu açmaman gerektiğini öğrenmişsindir, burası bazı üyelerin oyun parkı. Yardımcı olma gibi amaçları yok. Gırgır yeri onlar için. Konunuzu okudum mu bilmiyorum, şu an için hatırlamıyorum da. Kimsenin seni düşürmesine izin verme, gereksiz insanları da kafaya takma. Yorumlarda gördüğüm kadarı ile ailen destekmiş. Bağımlılık kötü bir şey, bazen insan kendi başına atlatamayabilir. İnsanız bazen öyle bir şey gelir ki başımıza çat çat şöyle yaparım böyle yaparım diye ahkam kestiğimiz hiç bir şeyi yapacak gücümüz olmaz. Git güzelce tedavini ol. Ailenle birlikte güzel bir sayfa aç. Herkes güçlü sapasağlam duracak diye bir şey yok. Herkesin hayat şartları, kültürü farklı, çocukluktan gelen büyütülme şekilleri farklı. Çocukluk travmaları farklı. Elimizden geldiğince güçlü olmak zorundayız. O yüzden psikoloğa gidiyor musun bilmiyorum, bir an önce git terapi al. Kendini güçlendirmek bağımlılığını kesip atmak için çaba ver.

Buraya bir daha konu açmaman gerektiğini öğrenmişsindir, burası bazı üyelerin oyun parkı. Yardımcı olma gibi amaçları yok. Gırgır yeri onlar için. Konunuzu okudum mu bilmiyorum, şu an için hatırlamıyorum da. Kimsenin seni düşürmesine izin verme, gereksiz insanları da kafaya takma. Yorumlarda gördüğüm kadarı ile ailen destekmiş. Bağımlılık kötü bir şey, bazen insan kendi başına atlatamayabilir. İnsanız bazen öyle bir şey gelir ki başımıza çat çat şöyle yaparım böyle yaparım diye ahkam kestiğimiz hiç bir şeyi yapacak gücümüz olmaz. Git güzelce tedavini ol. Ailenle birlikte güzel bir sayfa aç. Herkes güçlü sapasağlam duracak diye bir şey yok. Herkesin hayat şartları, kültürü farklı, çocukluktan gelen büyütülme şekilleri farklı. Çocukluk travmaları farklı. Elimizden geldiğince güçlü olmak zorundayız. O yüzden psikoloğa gidiyor musun bilmiyorum, bir an önce git terapi al. Kendini güçlendirmek bağımlılığını kesip atmak için çaba ver.

bence asıl problemi yaşadığı insanlara zerre kadar tepki veremezken burada hoşuna gitmeyen yorumlar alınca demediği kalmayan insanlar için bir oyun alanı burası.
eşlerinden, sevgililerinden sistematik şekilde fiziksel ve psikolojik bir sürü şiddet görüp tepki veremezken hatta "ama seviyorum" cümlesinin arkasına sığınırken, buradaki insanlara yaptıkları yorumlar yüzünden yüklenmek; bir konuyla dalga geçilmesinden çok daha kötü bir tutum.
ki onlarla asıl dalga geçenler, ciddiye almayanlar bu problemlere sebep olan, gerçek hayatlarındaki insanlar.
sanal ortamda şöyle kötüsünüz, böyle kötüsünüz demek kolay.
ama buradaki kimse de başkasının çözemediği sorunların patlama noktası değil, "bana mazlum'u çağırın"ları da değil.

gerçekten çaresiz olan belki yüzlerce kadına burada bir sürü akıl, yöntem önerilmiştir. ama hem ailesi yanında olan, hem gidebilecek lüksü olan ama "seviyorum bana ne" diye tutturan birine ne kadar ciddi yazılsa da sizce bir karşılığı olur mu ?

bence asıl problemi yaşadığı insanlara zerre kadar tepki veremezken burada hoşuna gitmeyen yorumlar alınca demediği kalmayan insanlar için bir oyun alanı burası.
eşlerinden, sevgililerinden sistematik şekilde fiziksel ve psikolojik bir sürü şiddet görüp tepki veremezken hatta "ama seviyorum" cümlesinin arkasına sığınırken, buradaki insanlara yaptıkları yorumlar yüzünden yüklenmek; bir konuyla dalga geçilmesinden çok daha kötü bir tutum.
ki onlarla asıl dalga geçenler, ciddiye almayanlar bu problemlere sebep olan, gerçek hayatlarındaki insanlar.
sanal ortamda şöyle kötüsünüz, böyle kötüsünüz demek kolay.
ama buradaki kimse de başkasının çözemediği sorunların patlama noktası değil, "bana mazlum'u çağırın"ları da değil.

gerçekten çaresiz olan belki yüzlerce kadına burada bir sürü akıl, yöntem önerilmiştir. ama hem ailesi yanında olan, hem gidebilecek lüksü olan ama "seviyorum bana ne" diye tutturan birine ne kadar ciddi yazılsa da sizce bir karşılığı olur mu ?
ya bazıları bırseyı 8474874 kere soyleyınce anlıyor
ya da bagımlı bırı buraya yazıp sureklı aynı seylerı duya duya kendını telkın etmeye ıhtıyacı vardır
sureklı aynı konuları benzer hayat gorusuyle acan kısının bır sorunu oldugu zaten cok bellı ve sabır gosteremıyorsak goz ardı edıp gecebılırız
sevıyorum banane deyıp devam edıyor ya aynı hataya mılyon kere yazılmasına ragmen
kendı kendıne yapıyorsun
kendı dusen aglamaz
fıkrım degısmedı aynı seylerı dusunuyorum sen ne zaman fıkrını degıstırmeyı dusunuyorsun da dıyebıılırız

bu verdıgımız zamana degmeyecegını dusunuyorsak dedıgım gıbı goz ardı edebılırız

konu sahıbının konusunu okudum mu hatırlamıyorum bıle ama bu konu uzerınden genel olarak soylemek gerekırse nerede o eskı kk dıyesım var. gercekten pandemıde herkesın siniri bozulmus kımsenın tahammulu kalmamıs yorumlar genel olarak tahammulsuz , gergın bır hava esir almıs kk yı son yıllarda bu durum uzucu :)

tum konularınızı okudum konu sahıbı
aıle terapıstıne gıdın veya bıraz destek alın derdım
cunku sız kendınız demıssınız bagımlı gıbıyım ayrılmam lazım bılıyorum bıtıremıyorum dıye
bagımlılık konularına bırcok arkadas gayet anlayıslı yaklastı sızınkıde bagımlılıkmıs ve bundan kurtulmak ıstıyorsunuz
belkı evlılıgınız esınızden boylesınız belkıde boyle oldugunuz ıcın evlılıgınız kotu belkı sızın ruh halınızde evlılıgınızde kurtulur cozum yolu vardır bu ısın uzmanı bunu bılır kendınıze ve evlılıgınıze bır ıyılık yapıp destek alın lutfen

Açılan konular, konulara yazılan yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır.
Site kurallarına uymadığınız düşündüğünüz konu veya yorumlarda topik açmak yerine mesajların altında bulunan "Şikayet Et" butonuna basarak rapor etmelisiniz zira Şikayet Et butonunu kullanmak da bir kuraldır.

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X