Ya canım çok sıkıldı nedenine gelirsek nişan günü çekilmiş fotolarımıza bakıyordum bi tanesi çok hoşuma gitti nişanlım faceye atacağımı bilir pozda evlilik teklifi eder gibi diz çökmüş konuşma balonunda Güzel gözlüm kabul mü ? yazıyo benimkinde de evet yazıyor.Bunu faceye attım kendisine de söyledim attıktan sonra ya bu pozu atmasaydın bilmem ne şimdi işyerindekiler görür dalga geçer neymiş diz çökmüşmüşş evlenme teklifi videosunu binlerce kişi izledi onda da diz çöküyor gocunmuyor ama atttığım foto sorun oldu bende sinirlendim resmi kaldırdım tlfnuda kapattım ulaşamasın diye ..
Madem o pozu çektiriyosun ben atınca da bişey demeyeceksin ben en başta söyledim bunlardan atıcam faceye diye canımı çok sıktı yaptığı şeyin arkasında duramıyor umursama diyorum yine de dalga geçerler diyor ya :S
Ya Allah aşkına bunun için telefonu kapatmaya tavır yapmaya değer mi? Adam ya odun olsaydı da bunları yaşamasaydınız? Adam koymasaydın demiş kaldır bile dememiş. Hayatı özellikle mi bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Facede üç beş kişi gorse ne gormese ne? Bu kadar önemli mi senin için? Gören de ortada birsey var zanneder. Küçücük birşeyde tepkin böyle olursa kocaman bur hayatı nasıl sırtlanacaksın?
Ya Allah aşkına bunun için telefonu kapatmaya tavır yapmaya değer mi? Adam ya odun olsaydı da bunları yaşamasaydınız? Adam koymasaydın demiş kaldır bile dememiş. Hayatı özellikle mi bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Facede üç beş kişi gorse ne gormese ne? Bu kadar önemli mi senin için? Gören de ortada birsey var zanneder. Küçücük birşeyde tepkin böyle olursa kocaman bur hayatı nasıl sırtlanacaksın?
Canım benim bak ne kadar güzel işte. Bu kadar romantik bir adamı kırmaya değer mi hiç. Aç hadi telefonunu tavır yapma adama. O kadar odunlar var ki sukret haline ki bence sukrediyirsundur da zaten. Bu kadar küçücük birseyi mesele bile etme kendine. Allah mutlugunuzu daim etsin. Bir ömür boyu aşkınız hiç eksilmez inşallah.Ya hayır takmıyorum elbette ama o poozu çekerken de olsun arkadaları gördü yani şimdi görseler ne olacak ha şöyle bi durum var senden görüyorlar bizim eşlerimiz sevgililerimiz nişanlımız falan istiyorlar diyolarmış hoşuma gidiyor sanırım benim nişanlımın romantik olması
Canım benim bak ne kadar güzel işte. Bu kadar romantik bir adamı kırmaya değer mi hiç. Aç hadi telefonunu tavır yapma adama. O kadar odunlar var ki sukret haline ki bence sukrediyirsundur da zaten. Bu kadar küçücük birseyi mesele bile etme kendine. Allah mutlugunuzu daim etsin. Bir ömür boyu aşkınız hiç eksilmez inşallah.
Ya canım çok sıkıldı nedenine gelirsek nişan günü çekilmiş fotolarımıza bakıyordum bi tanesi çok hoşuma gitti nişanlım faceye atacağımı bilir pozda evlilik teklifi eder gibi diz çökmüş konuşma balonunda Güzel gözlüm kabul mü ? yazıyo benimkinde de evet yazıyor.Bunu faceye attım kendisine de söyledim attıktan sonra ya bu pozu atmasaydın bilmem ne şimdi işyerindekiler görür dalga geçer neymiş diz çökmüşmüşş evlenme teklifi videosunu binlerce kişi izledi onda da diz çöküyor gocunmuyor ama atttığım foto sorun oldu bende sinirlendim resmi kaldırdım tlfnuda kapattım ulaşamasın diye ..
Madem o pozu çektiriyosun ben atınca da bişey demeyeceksin ben en başta söyledim bunlardan atıcam faceye diye canımı çok sıktı yaptığı şeyin arkasında duramıyor umursama diyorum yine de dalga geçerler diyor ya :S
Bu dert değil canim zaten siz yeni barismistiniz degilmi yanlis mi hatirliyorum?
bence telefonuzu acin bunun icin tel kapatilmaz aranizi bostan yere bozmayin derim ben
Yok cnm 5 dk sinirle kapattım geri açtım küsmedik zaten ben sinir oldum biraz o kadar
Çok arabesk . Adam haklı
Iyi yapmışsın canim mutluluklar
olur böyle tatli sirin atismalar :)
Aaaay erkekler arasında iyi bir dalga konusu olurdu haklı kaldırılmasını istemekle...
erkekler arasında bi sacmalık durumu işte.
evlenince size onların yanında yardım bile etmicek. sonra kılıbık diceklerdir.
Hiç kafaya takma.
Hemen hemen her erkeğin verebileceği bir tepki.
Bence sizi mutlu etmek için yapıyor bunları.
Ama erkekler bu konularda inanılmaz dalga geçiyorlar.
Ofistekilerden biliyorum..
Alınmayın çok fazla..
ya ne güzel adam yapcağını yapmış arkadaşlarından çekinmesi normal çünkü erkek ortamında alay konusu olur anlayış gösterebilirsin zaten o özel birşey elalemle paylaşmanın mantığı da yok mis gibi teklifini almışsın evlenmene bak mutluluklar
Allahım başka dert tasa vermesin... alttan al bence sana açıklamış zaten durumu
Buna takma kalsik Taş fırınım diye gezen erkek modeli:)
merak etme evlenip aynı eve girince birden Lightlaşıyor:)
hiçte takılma onların özünde var odunluk. kızmaya bile gerek yok aranızı bozduğunuza değmez.
Nişanlın istemiyorsa koyma sende canım sen zaten teklifini almışsın önünde diz çökmüş illa herkesin görmesine gerek yok ki bu yüzden tartışmayın hiç fotoğrafıda hatıra diye saklarsın
Nişandan sonra bari bir hafta tripkes yapın
Gerçekten dert edilecek şey değil bir fotoğraf.
Ben tek bir videoyu/fotoyu sanal ortama yüklese yüzüğü atardım o ayrı
Erkek işte hem başkaları ne der diye yaşar ve yaşamaya zorlar hep duygularına gem vurur.
belli ki seni mutlu etmek için ya da fotoğrafçının gazına gelerek vermiş o pozu.
çoğu erkek hoşlanmaz eşlerinin önünde diz çöktüklerinin görülmesinden.
arkadaşları "light" diye takılır ve de öyle gider lakap kalır falan. hassaslar zaten bu konuda.
biraz özel bir poz zaten bence. albümünüzde kalsın ama herkesin görmesine gerek yok bence de.
çok mu gerikafalı kaldım
Onun açısından bakın bir de, sizden bir şey rica etmiş gayet makul de bir açıklaması var. Böyle bir şey için kapris yapıp, trip atmayın. Kaldırmışsınız zaten resmi. Olmuş bitmiş olay. Biraz empati.
17000 kişi yetmedi mi? illa fazlası da mı olsun?
şu diğer erkeklerin bu ve benzeri foto çektirip diğer erkeklerin "aaa kılıbık" diye dalga geçme korkusunu anlamıyorum.ya çektirme yada alınma bu "hohoho" gülen hemcinsleri daha bir kılıbiktır kendini bilmez ona çamur atarlar. bunu bile bile trip niye?inek mi alıyor eş mi alıyor. eli havada şamar sana sallarken bir fotosunu atsan arkadaşları "oo mütiş süpersin başarılar, günde 3 öğün devam et. karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etme"yorumlarında mı bulunacak yoksa."çüş hayvan" mı vb yorumlar mı yaparlar.sonuçta o iş arkadaşlarının eşleri arkadaşları da görecek biri beğenirse yada yorum yazarsa.
o evlenme teklifi ya, bu ne bileyim mizansen.
hem de nişan için. gerçek teklif de değil.
ben hak verdim nişanlına :)
canını sıkma bence yani çözebileceğiniz bir konu nişanlın madem istemiyor koyma sende evet ona sormuşsun oda evet demiş koy diye ama sanırım düşünmeden söylemiştir iş yerindekileri düşünmeden erkek ortamında takılmalar çok olacağını düşünmüştür o yüzden söylemiştir size özel kalsın fotonuz başkalarının görmesine gerek te yok aslında bu kadar küçük şeyler için birbirinizi incitmeyin derim .Sevgiler..
Face için gereksin bir foto adam haklı
Arkadaşlarının önünde romantik görünmek istememiş,
niye böyle şeylerle dalga geçer erkekler bilmem halbu ki dalga geçenlerde farklı olsa,
evinde süt dökmüş kedi dışarıda aslan kral pozları
Ben adama hak verdim, sonucta bu ikinizin ozel hayati . Mahreminizi neden baskalari gorsun ? Yani o pozu baska insanlar gorse elinize ne gececek ki, ne gerek var ?Ozel hayatinizin uluorta sergilemenmesinden rahatsizlik duymus adam ve bence hakli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?