Sinir oluyorum..!

canını sıkma bence yani çözebileceğiniz bir konu nişanlın madem istemiyor koyma sende evet ona sormuşsun oda evet demiş koy diye ama sanırım düşünmeden söylemiştir iş yerindekileri düşünmeden erkek ortamında takılmalar çok olacağını düşünmüştür o yüzden söylemiştir size özel kalsın fotonuz başkalarının görmesine gerek te yok aslında bu kadar küçük şeyler için birbirinizi incitmeyin derim .Sevgiler..

Ya Allah aşkına bunun için telefonu kapatmaya tavır yapmaya değer mi? Adam ya odun olsaydı da bunları yaşamasaydınız? Adam koymasaydın demiş kaldır bile dememiş. Hayatı özellikle mi bu kadar zorlaştırıyorsunuz? Facede üç beş kişi gorse ne gormese ne? Bu kadar önemli mi senin için? Gören de ortada birsey var zanneder. Küçücük birşeyde tepkin böyle olursa kocaman bur hayatı nasıl sırtlanacaksın?

Ya hayır takmıyorum elbette ama o poozu çekerken de olsun arkadaları gördü yani şimdi görseler ne olacak ha şöyle bi durum var senden görüyorlar bizim eşlerimiz sevgililerimiz nişanlımız falan istiyorlar diyolarmış hoşuma gidiyor sanırım benim nişanlımın romantik olması

Yok açtım dayanamam ki ben 5 dk açık olmazsa Sonra da kaldırdığımı böyle saçma bişey için tartışmayacağımı söyledim

Canım benim bak ne kadar güzel işte. Bu kadar romantik bir adamı kırmaya değer mi hiç. Aç hadi telefonunu tavır yapma adama. O kadar odunlar var ki sukret haline ki bence sukrediyirsundur da zaten. Bu kadar küçücük birseyi mesele bile etme kendine. Allah mutlugunuzu daim etsin. Bir ömür boyu aşkınız hiç eksilmez inşallah.

Amin inş evet şükrediyorum yazdım msj kaldırdığımı böyle ufak bişey için tartışmayacağımı o da tşk etti iyiki hayatımdasın dedi konu tatlıya bağlandı

Bu dert değil canim zaten siz yeni barismistiniz degilmi yanlis mi hatirliyorum?

bence telefonuzu acin bunun icin tel kapatilmaz aranizi bostan yere bozmayin derim ben

Bu dert değil canim zaten siz yeni barismistiniz degilmi yanlis mi hatirliyorum?

bence telefonuzu acin bunun icin tel kapatilmaz aranizi bostan yere bozmayin derim ben

Yok cnm 5 dk sinirle kapattım geri açtım küsmedik zaten ben sinir oldum biraz o kadar

Aaaay erkekler arasında iyi bir dalga konusu olurdu haklı kaldırılmasını istemekle...

Çok arabesk . Adam haklı

Ben haksız demedim ki tabiki erkek şimdi Allah var çok romantik yapıyor herşeyi ama takmasa onları iyi olurdu

Iyi yapmışsın canim mutluluklar

olur böyle tatli sirin atismalar :)

Tşk ederim evet cnm oluyor tabi tadı tuzu uzun sürmez ki zaten ona bişey demedim kendi kendime sinir yaptım

Aaaay erkekler arasında iyi bir dalga konusu olurdu haklı kaldırılmasını istemekle...

Bence o erkekler kendileri yapamıyor diye kıskanıyolar benim aşkımı

Arkadaşlarının önünde romantik görünmek istememiş,

niye böyle şeylerle dalga geçer erkekler bilmem halbu ki dalga geçenlerde farklı olsa,

evinde süt dökmüş kedi dışarıda aslan kral pozları

Ben adama hak verdim, sonucta bu ikinizin ozel hayati . Mahreminizi neden baskalari gorsun ? Yani o pozu baska insanlar gorse elinize ne gececek ki, ne gerek var ?Ozel hayatinizin uluorta sergilemenmesinden rahatsizlik duymus adam ve bence hakli.

erkekler arasında bi sacmalık durumu işte.
evlenince size onların yanında yardım bile etmicek. sonra kılıbık diceklerdir.

Ya zaten ben kimsenin yanında bişey yaptırtmam kolay kolay kılıbık denmesinden bende hoşlanmam duyarsam da birinden ağzının payını veririm

Hiç kafaya takma.
Hemen hemen her erkeğin verebileceği bir tepki.

Ya farklı resim olsa sesi çıkmazdı diz çökmeli olduğu için istemedi o da biliyorum

Bence sizi mutlu etmek için yapıyor bunları.
Ama erkekler bu konularda inanılmaz dalga geçiyorlar.
Ofistekilerden biliyorum..
Alınmayın çok fazla..

Evet işyerindekiler laf eder diye kaldırmamı istedi

Evet haklısın ne güzel aldım sürpriz bi şekilde

Allahım başka dert tasa vermesin... alttan al bence sana açıklamış zaten durumu

Kaavga etmedik ben kendi kendime sinir yaptım

Buna takma kalsik Taş fırınım diye gezen erkek modeli:)
merak etme evlenip aynı eve girince birden Lightlaşıyor:)

O şimdiden light işte bari herkes bilmesin istiyor

hiçte takılma onların özünde var odunluk. kızmaya bile gerek yok aranızı bozduğunuza değmez.

Yok bozmadık çok şükür

Nişanlın istemiyorsa koyma sende canım sen zaten teklifini almışsın önünde diz çökmüş illa herkesin görmesine gerek yok ki bu yüzden tartışmayın hiç fotoğrafıda hatıra diye saklarsın

Öyle yaptım kaldırdım fotoyu

Nişandan sonra bari bir hafta tripkes yapın
Gerçekten dert edilecek şey değil bir fotoğraf.
Ben tek bir videoyu/fotoyu sanal ortama yüklese yüzüğü atardım o ayrı

Yok niye atalım yüzüğü bir sürü fotomuz var zaten

Erkek işte hem başkaları ne der diye yaşar ve yaşamaya zorlar hep duygularına gem vurur.

Ben anlıyorum onu neyse normalde yapıyor ya sıkıntı yok

Yok est neden geri kafalı kalasınız fotoğrafçıda değil kuzeni çekmişti o pozu,evet light denilmesinden hoşlanmaz

Evet öyle yaptım sadece sinirle kapattım tlfnu geri de açtım zaten

17000 kişi yetmedi mi? illa fazlası da mı olsun?

Yok fazlasında gözüm

Evet eşleri gördüğü zaman sen bana yapmıyosun diye kavga ediyolarmış

o evlenme teklifi ya, bu ne bileyim mizansen.
hem de nişan için. gerçek teklif de değil.
ben hak verdim nişanlına :)

Kavga etmedik o benim bir anlık sinirimden oldu ona hiç bişey yansıtmasım tlfnu kapattığımı bile fark etmedi

Ben ona yansıtmadım sadece içimi buraya döktüm Sorunumuz yok çok şükür

Ortada bişey yok sadece benim o an ki alınganlığım ona bişey demedim zaten kendi kendime sinirlendim ve geçti

Face için gereksin bir foto adam haklı

Sildim fotoyu

Doğru söylüyonuz valla hahahah

Ben adama hak verdim, sonucta bu ikinizin ozel hayati . Mahreminizi neden baskalari gorsun ? Yani o pozu baska insanlar gorse elinize ne gececek ki, ne gerek var ?Ozel hayatinizin uluorta sergilemenmesinden rahatsizlik duymus adam ve bence hakli.

Yok rahatsızlık duysa hiç fotomuz olmaz bir çok fotomuz var bunda diz çökmüş ya evlilik teklifinde diz çöktü diye arkadaşlarından laf eden oldu o yüzden kaldır dedi bende kaldırdım bi problemimiz yok çok şükür

sephoraa gibi düşünüyorum bende . O ne ya diz çökmüş hali filan .Bu tür pozları paylaşmak abesle iştigal bence .Bakın kocam bana ne kadar aşık dercesine . Çok banal bir davranış adam haklı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…