- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
yazınızı okuyorum ya!Ates puskurdugumu nerden gordunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazınızı okuyorum ya!Ates puskurdugumu nerden gordunuz
Babanizin tavri hic hos degil. Ben de kim olursa olsun direk cevap veriyrm oglumla ilgili. Yataktan dusmesi buyuk sorun yaratabilir cunku bingıldak aciktir henuz. Bu buyuklerin herseyi biz biliriz siz de cok pipiriklisiniz birsey bilmiyrsjnuz tavri beni de deli ediyr.Selam kizlar
okadar sinirliyimki anlatamam bugun babamgile gittik oglum 8aylik oglumu babama verdim kardesimin odasina gittim hasta yatiyormus. Bi geldim ogluma helva yedirmis yumurtanin beyazini yedirmis noluyor dedim bisey olcak cocuga dedim. Bsy olmaz nolcakmis diyor. Ya cok korkuyorum bisey olmaz demi. Bide oglumu uyuttum anne nereye yatirayim dedim kizim koltuga yanima yatir ben bakarim dedi. Babamda bizim yataga yatir nolcakmis dedi duser donup duruyor dedim. Dussun duse duse buyur diyor. Iyi kaldir at asaga dedim bende.
niye boyle yapiyor niye onemsenmiyor anlamiyorum. Ya helva yedirilirmi hazir helva deli olcam cok korkuyorum.. bisey olurmu kizlar
Ben de aynı yapıyordum şimdi o kadar pişmanım ki keşke hayatta olsaydı da yine karışsaydı doysaydı torunlarına yeter ki. Ters cevap vermeyin bence de tamam ben hallederim deyin yemek konusuna gelince bebeğinizin çok hassas bir bünyesi yoksa iki üç lokmadan bir şey olmaz.Selam kizlar
okadar sinirliyimki anlatamam bugun babamgile gittik oglum 8aylik oglumu babama verdim kardesimin odasina gittim hasta yatiyormus. Bi geldim ogluma helva yedirmis yumurtanin beyazini yedirmis noluyor dedim bisey olcak cocuga dedim. Bsy olmaz nolcakmis diyor. Ya cok korkuyorum bisey olmaz demi. Bide oglumu uyuttum anne nereye yatirayim dedim kizim koltuga yanima yatir ben bakarim dedi. Babamda bizim yataga yatir nolcakmis dedi duser donup duruyor dedim. Dussun duse duse buyur diyor. Iyi kaldir at asaga dedim bende.
niye boyle yapiyor niye onemsenmiyor anlamiyorum. Ya helva yedirilirmi hazir helva deli olcam cok korkuyorum.. bisey olurmu kizlar
Ben de aynı yapıyordum şimdi o kadar pişmanım ki keşke hayatta olsaydı da yine karışsaydı doysaydı torunlarına yeter ki. Ters cevap vermeyin bence de tamam ben hallederim deyin yemek konusuna gelince bebeğinizin çok hassas bir bünyesi yoksa iki üç lokmadan bir şey olmaz.
Sanki zehirlediği bebegini
Babanizin tavri hic hos degil. Ben de kim olursa olsun direk cevap veriyrm oglumla ilgili. Yataktan dusmesi buyuk sorun yaratabilir cunku bingıldak aciktir henuz. Bu buyuklerin herseyi biz biliriz siz de cok pipiriklisiniz birsey bilmiyrsjnuz tavri beni de deli ediyr.
Yumurta aki 1 yasindan sonra alerji riskinden dolayi verilir. Siz 3 gun boyunca bebeginize daha once hic yemedigi birsey yedirmeyin. Eger 3 gun icinde döküntü olursa dr.a gidin. Basit bir Ilacla duzeliyr, oglumda yasadim. Korkmayin.
Evet bizi buyuttuler Allah razi olsun babam Basimin taci Allah basimizdan eksik etmesin. Ben kendi kendime buyumusim atmislar biyere buyumusum simdi oyle degil hastaliklar cogaldi yiyeceklerde bsyler var oglumu 5dak yanliz biraksam ya kafasini carpar yada duser. Sen kendin buyudun diyor annem bakamadimki isden gucten sana diyor olemi yapim bilemedim
Selam kizlar
Yanlış anlamayın genel anlamda söylüyorum. Ben de sinirleniyordum gereksizmiş yani kendinizi yıpratmayın böyle şeyler içinGercekten tersler sekilde soylemedim normal ses tonuyla soyledim bende istiyorum yesin keske yiyebilsede kutu kutu helva alsam doktorum yumurtanin sarisini verinde beyazini vermeyin dedi helvayi bilmiyorum
Katılıyorum aynen.görmemişin çocugu olmuş derim biri bana böyle yapsa. yav çocuk yaşına gelmiş neredeyse helvada yer yumurta da. neden sıkıntı yaptın. baban rahat yatsın diye yatağını önermiş iki kenarına yastık koyarsın olur biter. üstünde çok düşme çocuğun gerçekten düşe kalka büyüyorlar. ayrıca sakınılan göze çöp batar unutma.