Sinir oluyorum

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kızlar bi el atın şu duruma çok sinirlendim bu akşam yine
Benim eşimin abisi evlenirken kv kp abisine komple eşyalarını almışlar biz ise eşimle ikimiz yaptık herşeyi

Eltim her fırsatta beni bu konuda delirtiyor, bu akşam yine diyor ki aaay siz eşyalara falan ne çok para harcadınız, ben çok şanslıyım, kv kp sağolsun bizim paramız cebimize kaldı .. Aynen böyle
Her fırsatta yapmacık yapmacık dalga geçercesine aay sana çok üzülüyorum benim her istediğim oldu senin olmadı tarzında, sen değersizsin ben değerliyim tarzında yorumlar
Bende hiç cevap bulamıyorum nooolursunuz bu konuda fikir verin cevabını vereyim birdahaki sefere :(

eşyaları kendinizin yapması bence çok güzel.zor tabi.ama en iyisi. eltinizin dediklerini de önemsemeyin bence.aslında belki kendi sizin karşınızda ezik hissediyordur. Bir lafa bakın laf mı diye,bir de adama bakın adam mı diye.(söz böyleydi galiba:)) sevgiler.

P
Benim eşimin öyleyapiyo evlenirken kv kp abisine komple eşyalarını almışlar biz ise eşimle ikimiz yaptık herşeyi

Eltim her fırsatta beni bu konuda delirtiyor, bu akşam yine diyor ki aaay siz eşyalara falan ne çok para harcadınız, ben çok şanslıyım, kv kp sağolsun bizim paramız cebimize kaldı .. Aynen böyle
Her fırsatta yapmacık yapmacık dalga geçercesine aay sana çok üzülüyorum benim her istediğim oldu senin olmadı tarzında, sen değersizsin ben değerliyim tarzında yorumlar
Bende hiç cevap bulamıyorum nooolursunuz bu konuda fikir verin cevabını vereyim birdahaki sefere :KK43:

Peki niye oyle yaptilar kv ve kp

Son düzenleme:
Zorla beni banlatacaklar vallahi.
Bu övünülecek bir şey mi? Anne baba parasıyla iş yapmak?
Sizin yerinizde olsam evet anladık sen daha değerlisin senin vaginan da daha değerli benden pahalıya gittin tebrik ederim, derdim ben olsam. Tövbe tövbeeee. Görüşmeseniz olmuyor mu?

Son düzenleme:
Benim eşimin abisi evlenirken kv kp abisine komple eşyalarını almışlar biz ise eşimle ikimiz yaptık herşeyi

Bende hiç cevap bulamıyorum nooolursunuz bu konuda fikir verin cevabını vereyim birdahaki sefere :KK43:
Artık sen de kv.ye kp.ye bakar borcunu ödersin de ;)

Biz hazıra konmadık, evinin eşyasını biz yaptık diye kimse yüzümüze vuramaz her şey bizim falan deyin.
''İnsan her şeyi başkasından almaya alışınca kendine koltuk bile alamıyor, haklısın canım benim,'' vs işte konuştukça ''peki bi tanem, evet güzelim'' diye uyuz edin.

Zorla beni banlatacaklar vallahi.
Bu övünülecek bir şey mi? Anbe baba parasıyla iş yapmak?
Sizin yerinizde olsam evet anladık sen daha değerlisin senin vaginan da daha değerli benden pahalıya gittin tebrik ederim, derdim ben olsam. Tövbe tövbeeee. Görüşmeseniz olmuyor mu?

En sonunda ağzım bozulacak zaten :(
Bilmiyorum ki canım çok dertliyim
İnsanların iç çirkinliklerinden çok yoruldum
Tüm sesimle ağlamak geliyor içimden
Allah kalplerden kötülüğü silsin sadece birbirimizi mutlu etmeye çalışalım üzmeye değil :(

En sonunda ağzım bozulacak zaten :KK43:
Bilmiyorum ki canım çok dertliyim
İnsanların iç çirkinliklerinden çok yoruldum
Tüm sesimle ağlamak geliyor içimden
Allah kalplerden kötülüğü silsin sadece birbirimizi mutlu etmeye çalışalım üzmeye değil :KK43:

Valla ben enerji sömürücü, fesat tiplerle görüşmüyorum en temizi.

Ohhh iyi ki varsınız

Vallaha şu an arayıp diyecem nerdese kızlar sağolun varolun

:) :) :)

Ah tatlım ne güzel.Evet biz en iyisini aldık.O yüzden iyi para harcadık.E ne de olsa başkasına aldırsak bu kadar kaliteli eşyalar alamazdık de.İster istemez ailesine kıyamaz daha uyguna kaçardık de.Kocanın ailesinden de puanları topla...Oha yani ya laflara gel

Back
X