Sinir problemim...

2 sis bir yumak ip örgü örün.
Yaparken bir şey dusunmeyeceginiz zihninin bosaltacaginiz aktiviteler edinin.
Bir enstrüman olabilir, Ebru Sanatı çok enteresan, deneyebilirsiniz
Ben küçükken Tetris oynadım. :)
Liseden sonra resim
Su sıralar bebekle resim yapmak hayal, mutfakta yeni bir şeyler denemek meşgulum
İsim gücüm de var ve yoruluyorum ama.bi yerde rahatlamak lazım..

Hepmi böyleydiniz yoksa sonradan olan birsey mi bu konu sahibi?
Benim annem bir dönem aşırı sinirliydi,kilo veriyordu ,yanına yaklasılmiyordu ve sonuć tiroitleri fazla calişıyormuş ,uzun süre tedavi gördü. Sizde kan ve tiroit ile ilgili değerlerinize baktırın isterseniz. Birde tuvaletim kanli oluyor demissiniz bunun icinde gidin bence doktora, altında yatan baska sebepler olabilir,ihmal etmeyin derim.

Bende de var en ufak bişeye çok sinirleniyorum ama tepki de gösteremiyorum susmuyorum da. Sürekli ağlıyorum kimsenin aklına gelmicek en ufak bişeye sinirlenip bağıra bağıra ağlıyorum.
Hatta alakasız olcak ama bi anımı anlatasım geldi
Bi kere kafama taktığım kurdele kaybolmuştu çok seviyordum onu. Tokacıya girdik kocam "böyle miydi pers" dedi "saçmalama ne alakası var kör müsün" dedim. "Peki bu mıydu" dedi ama yine gösterdiği alakasız bişey "kör müsüb sen ya ne alaka" dedim. 3-4 tane daha alakasız şey gösterdi. Ben bağıra bağıra ağlamaya başladım öyle sinirlendim ki. Çıktık cafeye oturduk orda bile ağlamaktan bi kahve bile içemedim bir saat kadar ağladım sinirim geçmedi. Sırf alakasız şeyleri bu muydu diye gösterdi diye
Şimdi bile hatırlayınca ağlıcak gibi oluyorum öyle sinirleniyorum. Valla benim tedavim yok.

Puzzle yapıyorum annemde örgü yap diyor terapi gibi geliyormuş bu yapım belki ama en aza indirmek istiyorum çok yıprandım çünkü

Ayy kızmayın güldüm çok güzel anlatmışsınız çünkü :)

Ben laborantım sürekli kan gaita bakıyorum bişi yok çıkmıyo

Puzzle yapıyorum annemde örgü yap diyor terapi gibi geliyormuş bu yapım belki ama en aza indirmek istiyorum çok yıprandım çünkü
Biraz karakterinizle alakali neler yapabileceğiniz. Mesela yemek yapmayı sevmem ama bir tarif kitabı aldım profesyonel mutfak. Keyifle tatlı yapiyorum :) gram gram ugrasmayı sevdim. Esim de bir kaç kere benimle denedi sinirleri bozuldu :)
Örgü evrensel diye örgü dedim. :) ve gerçekten ise yarıyor.

çok şükür bende namaz kılıyorum
günlük okumaya gayret ettiğim dualar zikirler var fakat
kendimi sinir olmaktan alı koyamıyorum çoğu zaman
Namaza kendini büyük bir teslimiyetle verirsen,sinirlendiğin her şeyin boş olduğunu farkedersin.Biraz kendi kendine telkin vermelisin.Mesela birine sinileniyorsun hak ettiği cevabı veriyorsun o an için rahatlıyorsun belki ama sinirin bu sefer artarak devam ediyor.Boşvermek en güzeli.İnsanları olduğu gibi kabullenmek.Tabiki zaman zaman sinirlendiğimiz durumlar olur.Eşref saati olur.Ama herşeye sinirleniyorsan sürekli öfke halindeysen profesyonel destek alabilirsin.

kendimi Rabbime ne kadar teslim ettiğimi ondan başka kimse bilemez

sürekli pimi çekilmiş bomba gibi de dolanmıyorum ortalıkta benim şartlarımda yaşıyor olsaydınız emin olun bu yorumu yapmazdınız hergün 4 saat trafikteyim sabah akşam toplam 6 vesait değiştiriyorum sırf 5 dk erkenden eve gidip namazı kazaya bırakmıyım diye koşuyorum resmen

c Bnece senin ki sinir değil,anlayış problemi.Hayata kendi açından bakma yargılama problemi.Ben seni konu sahibi sandım.Çünkü benim mesajımı alıntılayarak cevap yazan sensin.Ben de sana YARDIMCI olma adına nacizane tavsiyede bulundum.Geri yazdığın cevap gerçekten çok ilginç.

Teslimiyet göstermiyorsun demedim.Kafanı boşaltarak yönelt anlamında söyledim.Kimsenin derdinin ne olduğunu hayatta başından neler geçtiğini bilemezsin.Bilsen 6 vesait süren trafiğine şükrederdin.Ama ben küçümsemiyorum o yüzden ben ne yaşadım bilseydin şu mesajı yazmazdın diye kırıcı bir şey yazmıyorum (kırmamakta teslimiyet hallerinin içindedir)
Sana kimse pimi çekilmiş bombasın da demedi."Ama herşeye sinirleniyorsan " diye bir ibarem var orda.
Neyse öfkesiz günler dilerim.

konu sahibine verdiğin tavsiyeyi bende uyguluyorum fakat sinirime hakim olamıyorum diyerek ilk alıntımı yaptım
sen kırıcı olmadığını düşünüyorsun ama hala yargılıyorsun doktormusunda teşhis koyuyorsun anlayış problemin var diyorsun ben kendi açımdan bakıcam tabiki her duruma senin pencerenden bakacak değilim üstelik şükredip şükretmediğimide yargılıyorsun bu hakkı nasıl kendinde buluyorsun içimi açıpta gördünmü böyle hadsizce konuşuyorsun

Ne yazdıysan nasıl bir üslup kullandıysan ona cevap verdim.İlk mesajımı bir daha bir daha bir daha oklu canım.Sonra senin yazdığını bi oku.Sonra gel bana sen neden bunu yazdım diye sor.

Gerçekten sadece senin için demiyorum ama nasıl bir dünya olmuşuz.İnsanlar olarak şu 3 günlük dünyada nasıl da herşeyi yanlış algılayıp gereksiz yere öfke yaşıyoruz.Neyse ben özür dilerim.Kapansın burda.Ne sen sinirlen ne de ben

ön yargıyla yaklaşanlar olduğu sürece sinirlenen insanların sayısı artacaktır
özür falan istemiyorum sizde kalsın iyi günler

bak hem konu kapansın diyorsun hemde hala damarıma basıyorsun inatla
mübarek günde şeytanım olma işine git ya
Bak eline bir ayna al önce kendine bak tamam mı?Konu kapansın demişim.Üstüne yazdığın yorumu bi oku.hEE BEN SANA NEZAKET GÖSTERİCEM ALTTAN ALICAM.Yok özür istemiyorum yok ön yargı.İnsanca kapansın dedik..Kapansın.Bu ne ya elim altta kalmasın çocuk gibi.Yazmayın arkadaş.Bneim konu sahibine yazdığım yoruma cevap yazmayın.Yok trafikte şöyleymiş böyleymiş.Yok o bombamıymış.İnsna önce bi duru nefes alır okur.Yanlışa naldın diye de açıklamaya da çalıştık.Hee hanımefendi kendi yazsın ben cevap vermiyi.Peygamber sabrı yok bende de.Sonra da insanlar gelip bi de müğbarek gün demiyor mu.Var git yoluna ben şimdi bi kahve içicem.Ne yazarsan yaz ookumadan geçicem emin ol.O yüzden umrumda değil.

Bi aralar ben de böyleydim.Saçma gelmesin lütfen kimseye ama sevişme sayısını arttırınca geçti
Valla ya.
Anaaa çözüme baaaakkk
İnsan kendi kendinin doktoru olabiliyormuşa güzel bir örneksin tebrikler

nefes almadan yazdığın ne kadar belli afiyet olsun canım

Yorumlarınız çok yapıcı. Artık takipteyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…