Sinir problemim...

Anaaa çözüme baaaakkk
İnsan kendi kendinin doktoru olabiliyormuşa güzel bir örneksin tebrikler
tişikkir idirim.
Öfke berbat bir duygu.10 yıl öncesinin olayı insanın aklına gelir de kendi .okuyla kavga eder mi,ben ediyordum.Bu şekilde hafifledi.Onu da bir sağlık programında duymuştum.Bir seçenek olarak.Yoga vs yapamıyorum.Dua ediyorum.Ek olarak her fırsatta aksiyon

Bende çabuk alevlenebilen biriyim. Öyle her şeye sinirlenmem ama beni sinirlendirmek kolaydır. Amaaaan çokta tın deyip geçemem çoğu zaman. Bu yönümü sevgilim bildiği için beraberken sinirlendirmeye bayılır. Kız kardeşim ve babamda aynı şekilde. Bir an önce evlenip bu taktiği denemek lazım ay ilahi kendinehas yaa

sinirden tuveletin nasıl kan oluyo bende buna takıldım.illaki kırıcı olarak insan öfkesini atmazki ben çok sakin bir şekildede sinirli olduğumda da kelimelerimi düzgün seçer içimide boşaltmış olurum.o kadar içinize atmayın bence.

Bende de var en ufak bişeye çok sinirleniyorum ama tepki de gösteremiyorum susmuyorum da. Sürekli ağlıyorum kimsenin aklına gelmicek en ufak bişeye sinirlenip bağır
Ayy evert aynen bende böyle olmuştu şöyle olmuştu kafam hiç boş değiş yaa ama uygulcam tavsiyenizi bende takipteyim sizi

Sinirden karnım ağrıyo ve kanlı oluyo yani zaten bunu başarabilseydim böyle bi sorunum olmazdı heralde

ayy baya sevindirik oldum .Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…