Bi aralar ben de böyleydim.Saçma gelmesin lütfen kimseye ama sevişme sayısını arttırınca geçtiBen içimde kabaran ökelerimle başa çıkamıyorum. Herşeye sinirleniyorum ama karşımdakine bişey söyleyemiyorum kırmak istemiyorum ve çok saçma şeylere sinirlenebiliyorum. İçime atıyorum hep sonra kilo veriyorum, boyun ve sırt ağrılarım var sürekli, karnım ağrıyor hatta çok kızıp üzülürsem tuvaletm kanlı oluyor. Eşim ilk başlarda kızdığım şeylere anlam veremiyodu ama alıştı artıkher gece uyurken kaşlarımı çatıp söyleniyomuşum birilerine eşim sabahları anlatıyor dişlerim kırılacak yakında sıkmaktan ağızlık kullanıyorum. Doktorada gittim sakinleştirici verip gönderdi. İşin en kötüsü kimseye kötü davranamıyorum kendi kendime deliriyorum nolcak bu halim bilmiyorum. Çok yoruldum artık vala. Böyle olan varmı başka?
Vışşş o neydi gııııBi aralar ben de böyleydim.Saçma gelmesin lütfen kimseye ama sevişme sayısını arttırınca geçti
Valla ya.
Yeni evliyim oluyo yani bekarken de böyleydiBi aralar ben de böyleydim.Saçma gelmesin lütfen kimseye ama sevişme sayısını arttırınca geçti
Valla ya.
Ben de bekarken daha agresiftim.Sayı önemliYeni evliyim oluyo yani bekarken de böyleydi
Vala ya bide benimle yaşadığınızı düşünün eşime yazık yaa onaVışşş o neydi gıııı
İnancın ne bilmiyorum ama namaz kıl.Ben başı açık bir insanım.Namazım kılarım.namaz bana terapi gibi geliyor rahatlatıyor beni.Kendine uğraşlar bul ve unutma hiç birşey için değmez.Bu sinir öfke,ilerleyen zamanlarda hastalık olarak geri dönüyor.Ben içimde kabaran ökelerimle başa çıkamıyorum. Herşeye sinirleniyorum ama karşımdakine bişey söyleyemiyorum kırmak istemiyorum ve çok saçma şeylere sinirlenebiliyorum. İçime atıyorum hep sonra kilo veriyorum, boyun ve sırt ağrılarım var sürekli, karnım ağrıyor hatta çok kızıp üzülürsem tuvaletm kanlı oluyor. Eşim ilk başlarda kızdığım şeylere anlam veremiyodu ama alıştı artıkher gece uyurken kaşlarımı çatıp söyleniyomuşum birilerine eşim sabahları anlatıyor dişlerim kırılacak yakında sıkmaktan ağızlık kullanıyorum. Doktorada gittim sakinleştirici verip gönderdi. İşin en kötüsü kimseye kötü davranamıyorum kendi kendime deliriyorum nolcak bu halim bilmiyorum. Çok yoruldum artık vala. Böyle olan varmı başka?
İnşallah bulurum çok yıpranıyorum çünküben de çok agresifim
hergün ist.trafğinde sabah 2 saat akşam 2 saat işe gidip geliyorum
birde çabuk gidiyim diye 3 vesait değiştiriyorum
eve gittimmi sinir küpüyüm
bazen herşey gözüme batıyo eşime bağırıp çağırdığımda oluyo
telefondayım mesela konuyu uzatıp bi kelimeyi iki kere tekrar edildimi ayar oluyorum
hala bi çözüm bulamadım
sizde bulursanız bana söyleyin
İnancın ne bilmiyorum ama namaz kıl.Ben başı açık bir insanım.Namazım kılarım.namaz bana terapi gibi geliyor rahatlatıyor beni.Kendine uğraşlar bul ve unutma hiç birşey için değmez.Bu sinir öfke,ilerleyen zamanlarda hastalık olarak geri dönüyor.
Hipertroid olabilir mi? Hem kilo vermek hem sinir bunun bir belirtisi. Ve 3 kadından 1 inde tiroid sorunu var.Ben içimde kabaran ökelerimle başa çıkamıyorum. Herşeye sinirleniyorum ama karşımdakine bişey söyleyemiyorum kırmak istemiyorum ve çok saçma şeylere sinirlenebiliyorum. İçime atıyorum hep sonra kilo veriyorum, boyun ve sırt ağrılarım var sürekli, karnım ağrıyor hatta çok kızıp üzülürsem tuvaletm kanlı oluyor. Eşim ilk başlarda kızdığım şeylere anlam veremiyodu ama alıştı artıkher gece uyurken kaşlarımı çatıp söyleniyomuşum birilerine eşim sabahları anlatıyor dişlerim kırılacak yakında sıkmaktan ağızlık kullanıyorum. Doktorada gittim sakinleştirici verip gönderdi. İşin en kötüsü kimseye kötü davranamıyorum kendi kendime deliriyorum nolcak bu halim bilmiyorum. Çok yoruldum artık vala. Böyle olan varmı başka?
Namaz kesinlikle insanın reset tuşuİnancın ne bilmiyorum ama namaz kıl.Ben başı açık bir insanım.Namazım kılarım.namaz bana terapi gibi geliyor rahatlatıyor beni.Kendine uğraşlar bul ve unutma hiç birşey için değmez.Bu sinir öfke,ilerleyen zamanlarda hastalık olarak geri dönüyor.
Ayy çok hossunBi aralar ben de böyleydim.Saçma gelmesin lütfen kimseye ama sevişme sayısını arttırınca geçti
Valla ya.
Ahahah arttrcam o zamanBen de bekarken daha agresiftim.Sayı önemli
Teşekkür ederim haklısınız aslında..İnancın ne bilmiyorum ama namaz kıl.Ben başı açık bir insanım.Namazım kılarım.namaz bana terapi gibi geliyor rahatlatıyor beni.Kendine uğraşlar bul ve unutma hiç birşey için değmez.Bu sinir öfke,ilerleyen zamanlarda hastalık olarak geri dönüyor.
Bunu bende biliyorum ama inanın elimde değil çok farlı bişey yaBen ofkelendigimde oturuyorsam ayaga kalkiyorum, ayaktaysam oturuyorum ya sabir cekiyorum, abdest aliyorum. Kendimi kontrol altina alabiliyorum boylelikle.
Bi de hayat oyle kisa ki sinirlenip neden kendimi yaslandirayim. Gulmek gibi bir nimet varken gerisi bos..
Hayır değil. Laborantım her ay düzenli tahlil falan oluyorum bi rahatsızlığım yok çok şükürHipertroid olabilir mi? Hem kilo vermek hem sinir bunun bir belirtisi. Ve 3 kadından 1 inde tiroid sorunu var.
Gözleriniz portlak portlak mı mesela?
Hipertroid olabilir mi? Hem kilo vermek hem sinir bunun bir belirtisi. Ve 3 kadından 1 inde tiroid sorunu var.
Gözleriniz portlak portlak mı mesela?
hmm strese birebir diyosunBi aralar ben de böyleydim.Saçma gelmesin lütfen kimseye ama sevişme sayısını arttırınca geçti
Valla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?