• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir

niss001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
60
10
3
23
İyi geceler. Çok çok yakın bir arkadaşım var kardeşim ve tek dostum diyebilirim. Geçen hafta çarşamba gününden beri konuşmuyorduk. Ben pazar günü ya da pazartesi günü mesaj attım yks öne alındığı için morali bozulmuştur dedim ve belki konuşmak ister ona yardımcı olmak için. Sordum neden böylesin diye bana sinirli olduğunu söyledi ve siniri geçmediği için de konuşmak istemiyor. Olay detayını net bilmiyorum ama kalbi kırılmış ve çok sinirlenmiş eğer olayı bana anlatırsa kavga edicez diye anlatmıyor. Yani benimde sinirlendiğim nokta şu ki bir insanın siniri bu kadar uzun sürer mi belki sürebilir ama biz o kadar yakın arkadaşız yaklaşık 6 senelik arkadaşız böyle yapması beni çok kırıyor ve sinirlendiriyor nasıl bu kadar uzun süre konuşmak istemez aklım pek almıyor ve kendisine belirttim ne zaman sinirin geçerse o zaman konuşalım diye ama hala mesaj atmıyor 9 gün oldu

Normal
Demek ki o kadar yakın görmüyor... insanlar konuşa konuşa anlaşır eğer sana açıklamıyorsa bence gözden çıkart
Normalde hep anlatırız birbirimize ama bu sefer anlatmak istemiyorum ve anlatmayı düşünmüyorum dedi

15-20 senelik arkadaşların bile arasına mesafe girer 6 sene nedirki? Kızdıysa anlatsın konuşarak çözün gerekirse kavganızı edin sonra çözün. Konuşmak istemiyorsa keyfi bilir hiiiiç umrunuzda olmasın..

15-20 senelik arkadaşların bile arasına mesafe girer 6 sene nedirki? Kızdıysa anlatsın konuşarak çözün gerekirse kavganızı edin sonra çözün. Konuşmak istemiyorsa keyfi bilir hiiiiç umrunuzda olmasın..
Orası öyle tabiki zorladım ama anlatmıyor kafama çok takmamaya çalışıyorum ama bu kadar uzun sürmesi ister istemez düşündürüyor

İyi geceler. Çok çok yakın bir arkadaşım var kardeşim ve tek dostum diyebilirim. Geçen hafta çarşamba gününden beri konuşmuyorduk. Ben pazar günü ya da pazartesi günü mesaj attım yks öne alındığı için morali bozulmuştur dedim ve belki konuşmak ister ona yardımcı olmak için. Sordum neden böylesin diye bana sinirli olduğunu söyledi ve siniri geçmediği için de konuşmak istemiyor. Olay detayını net bilmiyorum ama kalbi kırılmış ve çok sinirlenmiş eğer olayı bana anlatırsa kavga edicez diye anlatmıyor. Yani benimde sinirlendiğim nokta şu ki bir insanın siniri bu kadar uzun sürer mi belki sürebilir ama biz o kadar yakın arkadaşız yaklaşık 6 senelik arkadaşız böyle yapması beni çok kırıyor ve sinirlendiriyor nasıl bu kadar uzun süre konuşmak istemez aklım pek almıyor ve kendisine belirttim ne zaman sinirin geçerse o zaman konuşalım diye ama hala mesaj atmıyor 9 gün oldu
üstüne gitme daha ters teper boşver sen hayatına bak, siniri genel olarak tepesindedir sınav tarihleri yüzünden.konuşmak istemeyeni zorla konuşturacak değilsiniz ya.üniversite okuyormuşsun öyle kısıtlı çevreyle kalma sosyal kelebek ol çok da derin anlamlar yüklemeden giden günler geri gelmez bi daha.

üstüne gitme daha ters teper boşver sen hayatına bak, siniri genel olarak tepesindedir sınav tarihleri yüzünden.konuşmak istemeyeni zorla konuşturacak değilsiniz ya.üniversite okuyormuşsun öyle kısıtlı çevreyle kalma sosyal kelebek ol çok da derin anlamlar yüklemeden giden günler geri gelmez bi daha.
Yani ewet sınav stresi falan derken fazla gerildi o da kendimi kısıtlamıyorum tabiki başka arkadaşlarım var onlarla konuşuyorum ama sonuçta benim tek güvendiğim insan o diyebilirim birçok şey atlattık beraber hayatıma devam ediyorum tabiki

Bırı bana sinirlenmiş veya kırılmış ama sordugum halde soylemiyorsa bak bu kapı bu da sapı der ılıskımı keserim.
Sımarık insan nazlamak ıcın getirmedi annem beni dunyaya.
Insanlar konusa konusa demisler. Konuşamadığım kimseye yalvarıp vakit ayıramam ozetle.

Yok
Zaten bıraktım mesaj falan atmıyorum herhangi bir şey yapmıyorum ama 9 gün oldu ve bana garip geliyor bu kadar uzun sürmeli miydi
Çok yakın bir zamanda şahit oldum böyle bir olaya. Bazı insanlar zaten sinirli oldukları için anlatmaz. Ama eğer hep konuşuyorsanız hayatında yeni insanlar, arkadaşlar olabilir mi? Yıllarca dost olduğunuzu düşündürüp aslında size o kadar da düşkün olmayan çok insan tanıdım. Genelde çevresi çok geniş olmayan, biraz özgüveni düşük insanlar böyle davranıyor. Ama arkadaşınızı tanımam o yüzden spesifik bir şey de söyleyemem.

Bırı bana sinirlenmiş veya kırılmış ama sordugum halde soylemiyorsa bak bu kapı bu da sapı der ılıskımı keserim.
Sımarık insan nazlamak ıcın getirmedi annem beni dunyaya.
Insanlar konusa konusa demisler. Konuşamadığım kimseye yalvarıp vakit ayıramam ozetle.
Yok tabiki yalvarma gibi bir durum yok bende zaten zorladım biraz ama baktım uğraşmak istemiyor zorlamadım zorlamam da zaten 9 gün yazmaması artık beni aşırı sinirlenmeye yöneltti

Yok tabiki yalvarma gibi bir durum yok bende zaten zorladım biraz ama baktım uğraşmak istemiyor zorlamadım zorlamam da zaten 9 gün yazmaması artık beni aşırı sinirlenmeye yöneltti
Hıc takma. Neye kızarsan kız karsı taraf adım atmıs Konus insan gibi anlat sıkıntını insansan ve karsındakinı seviyorsan o adımı degerlendır. Degerlendırmemıs.
Dokuz gun nedir yani sanki kufur ettiniz.
Sucunuzu bile bilmiyorsunuz, sana kızdım ama soylemıcem orda kudur demekle es deger bu.
Yerinde olsam konusmak ıstedıgınde konusmam onunla. Dunya onun Kucuk dusuncelerı etrafında donmuyor.

Çok yakın bir zamanda şahit oldum böyle bir olaya. Bazı insanlar zaten sinirli oldukları için anlatmaz. Ama eğer hep konuşuyorsanız hayatında yeni insanlar, arkadaşlar olabilir mi? Yıllarca dost olduğunuzu düşündürüp aslında size o kadar da düşkün olmayan çok insan tanıdım. Genelde çevresi çok geniş olmayan, biraz özgüveni düşük insanlar böyle davranıyor. Ama arkadaşınızı tanımam o yüzden spesifik bir şey de söyleyemem.
Özgüveni düşük biri değil aksine güveni yerinde ve ben dışında kimseye güvenmiyor biz dediğim gibi hep beraberdik birçok kötü olay geçti ve o bana ben ona destek olduk başka kimse yoktu yanımızda bizde durum şöyleydi sinirliyken ne ben ona anlatırım ne de o bana anlatır durumu sakinleşir ondan sonea konuşurduk ama kendisi sakinleşse bile anlatmayacağını söyledi ve zaten 9 gündür bir insan sakinleşemiyorsa da pek bir şey diyemiyorum

O senin sevgilin değil ki 9 gün konuşmayınca garip geliyor. Böyle bağımlı ilişkileri hiç anlamıyorum. 10 yıllık arkadaşlarım genelde bana yazar ben pek yazmam ayda bir konuştuğumuz olur kimsede sorun yapmaz. evli coluk cocuk sahibi insanlarız Bi ton sorumluluk var bana mesaj atanlar senin gibi bekar neyse ki sorun yapmıyorlar darlamıyorlar niye yazmıyorsun diye. direk çıkarırım hayatımdan. Bu arada cok yazmıyorum diye onları sevmediğim anlamına gelmiyor cok severim. Sende insanların üstüne fazla düşme akışına bırak bazı şeyleri zorlamayla olmuyor bu dostluk arkadaşlık. Kızdıgı şey neyse kendisinin söylemesini bekle bırak kendi haline

Aman keyfi çatana kadar dursun.Üstüne düşmeyin derim

Back
X