Anladığım kadarıylaHıc takma. Neye kızarsan kız karsı taraf adım atmıs Konus insan gibi anlat sıkıntını insansan ve karsındakinı seviyorsan o adımı degerlendır. Degerlendırmemıs.
Dokuz gun nedir yani sanki kufur ettiniz.
Sucunuzu bile bilmiyorsunuz, sana kızdım ama soylemıcem orda kudur demekle es deger bu.
Yerinde olsam konusmak ıstedıgınde konusmam onunla. Dunya onun Kucuk dusuncelerı etrafında donmuyor.
Bir arkadaşıma mesaj atmıştım ve o bana görüldü atmıştı en yakın arkadaşımda bu duruma aşırı aşırı sinirlendi nasıl bu mesaja görüldü atar diye (bana görüldü atan arkadaşımda genel olarak bana özel değil çoğu kişiye görüldü atıyor sevmiyor mesajlaşmayı ve hani bende alıştım artık knun görüldü atmasına falan pek takmadım görüldü atmasını) en yakın arkadaşım biraz fevri davranır ve bana görüldü atan arkadaşıma biz oyun oynarken baya tepkisini koydu ve laf falan soktu sinirli olduğu için o olaydan sonra ne oldu hiç bilmiyorum sonra bir anda bana sinirlenmesinin nedeninin bana görüldü atan arkadaşım olduğunu anladım tek bildiğim bu ve ben o arkadaşım için en yakın arkadaşıma bir şey yapmışım ama ne yaptım bilmiyorum ki ben asla en yakın arkadaşımı kimseye değişmem asla