• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir

Hıc takma. Neye kızarsan kız karsı taraf adım atmıs Konus insan gibi anlat sıkıntını insansan ve karsındakinı seviyorsan o adımı degerlendır. Degerlendırmemıs.
Dokuz gun nedir yani sanki kufur ettiniz.
Sucunuzu bile bilmiyorsunuz, sana kızdım ama soylemıcem orda kudur demekle es deger bu.
Yerinde olsam konusmak ıstedıgınde konusmam onunla. Dunya onun Kucuk dusuncelerı etrafında donmuyor.
Anladığım kadarıyla
Bir arkadaşıma mesaj atmıştım ve o bana görüldü atmıştı en yakın arkadaşımda bu duruma aşırı aşırı sinirlendi nasıl bu mesaja görüldü atar diye (bana görüldü atan arkadaşımda genel olarak bana özel değil çoğu kişiye görüldü atıyor sevmiyor mesajlaşmayı ve hani bende alıştım artık knun görüldü atmasına falan pek takmadım görüldü atmasını) en yakın arkadaşım biraz fevri davranır ve bana görüldü atan arkadaşıma biz oyun oynarken baya tepkisini koydu ve laf falan soktu sinirli olduğu için o olaydan sonra ne oldu hiç bilmiyorum sonra bir anda bana sinirlenmesinin nedeninin bana görüldü atan arkadaşım olduğunu anladım tek bildiğim bu ve ben o arkadaşım için en yakın arkadaşıma bir şey yapmışım ama ne yaptım bilmiyorum ki ben asla en yakın arkadaşımı kimseye değişmem asla

O senin sevgilin değil ki 9 gün konuşmayınca garip geliyor. Böyle bağımlı ilişkileri hiç anlamıyorum. 10 yıllık arkadaşlarım genelde bana yazar ben pek yazmam ayda bir konuştuğumuz olur kimsede sorun yapmaz. evli coluk cocuk sahibi insanlarız Bi ton sorumluluk var bana mesaj atanlar senin gibi bekar neyse ki sorun yapmıyorlar darlamıyorlar niye yazmıyorsun diye. direk çıkarırım hayatımdan. Bu arada cok yazmıyorum diye onları sevmediğim anlamına gelmiyor cok severim. Sende insanların üstüne fazla düşme akışına bırak bazı şeyleri zorlamayla olmuyor bu dostluk arkadaşlık. Kızdıgı şey neyse kendisinin söylemesini bekle bırak kendi haline
Yok biz hep her gün konuşuruz öğrenciyiz ikimizde o 1 sene mezuna bıraktı sınava hazırlanıyor bende üniversite okuyorum ama sık sık buluşur görüşürüz hani evli falan değiliz öyle sorumluluklar yok o yüzden

Yok biz hep her gün konuşuruz öğrenciyiz ikimizde o 1 sene mezuna bıraktı sınava hazırlanıyor bende üniversite okuyorum ama sık sık buluşur görüşürüz hani evli falan değiliz öyle sorumluluklar yok o yüzden
Sen kendi haline bıraktığında emin ol o sana yazacak üstüne düşme

İddia ettiği gibi sırf sizinle kavgaya tutuşmamak uğruna anlatmamayı tercih ediyor ve sinirinin geçmesini bekliyorsa çok hoş bir davranış aslında bu. Ama gereğinden fazla uzamış gibi duruyor. 6 yıllık çok samimi iki dost olup size neden kırıldığını tam olarak bilmemeniz garip geldi bana ortada bu kadar büyük bir sinir hali varsa mutlaka somut bir olay olmuştur

İddia ettiği gibi sırf sizinle kavgaya tutuşmamak uğruna anlatmamayı tercih ediyor ve sinirinin geçmesini bekliyorsa çok hoş bir davranış aslında bu. Ama gereğinden fazla uzamış gibi duruyor. 6 yıllık çok samimi iki dost olup size neden kırıldığını tam olarak bilmemeniz garip geldi bana ortada bu kadar büyük bir sinir hali varsa mutlaka somut bir olay olmuştur
Kesinlikle katılıyorum size yani sırf aramız bozulmasın kavga etmeyelim diye mesaj atmıyor biliyorum ama dediğiniz gibi bu kadar uzun sürmemeliydi diye düşünüyorum yani düşünüyorum acaba neye sinirlendi diye ama hani çok tahmin edemiyorum az buçuk bir şeyler var ama yine de net değil yaşanan olayları çabuk unutabiliyorum bazen

İsterseniz ben daha fazla bekleyemiyorum sorun neyse konuşalım deyin ve öğrenin. Diğer bir seçenek ise sürece yayıp kendiliğinden gelmesini beklemek. Baktınız ses soluk yok belki de hayatınızdan bu şekilde çıkmak istiyordur anlamış olursunuz. Hayırlısı olsun dostluğunuz için 😊 N niss001

İsterseniz ben daha fazla bekleyemiyorum sorun neyse konuşalım deyin ve öğrenin. Diğer bir seçenek ise sürece yayıp kendiliğinden gelmesini beklemek. Baktınız ses soluk yok belki de hayatınızdan bu şekilde çıkmak istiyordur anlamış olursunuz. Hayırlısı olsun dostluğunuz için 😊 N niss001
Onu seviyorum ve hani gurur falan yapmıyorum mesaj atarım kendi açımdan sorun yok ama hala siniri geçmediyse cidden daha çok kırılmama ve sinir olmama neden olabilir. Kötü niyetli biri değil boş bir şeye kafası takılmamıştır eminim ama yine de çok uzun sürdü ve hiç hoşuma gitmiyor bu kadar uzatılması

Onu seviyorum ve hani gurur falan yapmıyorum mesaj atarım kendi açımdan sorun yok ama hala siniri geçmediyse cidden daha çok kırılmama ve sinir olmama neden olabilir. Kötü niyetli biri değil boş bir şeye kafası takılmamıştır eminim ama yine de çok uzun sürdü ve hiç hoşuma gitmiyor bu kadar uzatılması
Dostluğunuzun sınandığı bir dönüm noktası gibi düşün ikiniz için de hayırlısı olsun zamana bırak. Bazen sevdiğin için uzak durman gerekir üzülme 😇

Sorduğun halde sorunu anlatmaması çok itici geldi bana. Ben de yakinlarimi kırmamak ve sinirle kötü seyler söylememek için biraz sakinlesmeyi beklerim ama arkadasiniz çok uzatmış. Ne gerek var ki birbirinize de bu kadar destek olurken her küs geçen gün zarar bana göre.

Çok gençsin ve arkadaslik konusunda ben de senin gibi düşünüyordum, birkac dostum için yapmayacağım fedakarlık yoktu ama simdi pismanim. Genel olarak tavsiyem arkadasliklara çok fazla anlam yukleme, asla tek bir kisiye bağlama kendini. Istersen simdi akıllılık edip benneyanginlargordum benneyanginlargordum 'ün yorumu bağlamında hareket edersin istersen de yok bizim arkadasligimiz farkli, biz kardesiz dersin ve kendini ezdirmeye devam edersin. 5 yıl sonra hayat seni zaten bu kopuş noktasina getirir.

Sorduğun halde sorunu anlatmaması çok itici geldi bana. Ben de yakinlarimi kırmamak ve sinirle kötü seyler söylememek için biraz sakinlesmeyi beklerim ama arkadasiniz çok uzatmış. Ne gerek var ki birbirinize de bu kadar destek olurken her küs geçen gün zarar bana göre.

Çok gençsin ve arkadaslik konusunda ben de senin gibi düşünüyordum, birkac dostum için yapmayacağım fedakarlık yoktu ama simdi pismanim. Genel olarak tavsiyem arkadasliklara çok fazla anlam yukleme, asla tek bir kisiye bağlama kendini. Istersen simdi akıllılık edip benneyanginlargordum benneyanginlargordum 'ün yorumu bağlamında hareket edersin istersen de yok bizim arkadasligimiz farkli, biz kardesiz dersin ve kendini ezdirmeye devam edersin. 5 yıl sonra hayat seni zaten bu kopuş noktasina getirir.
Bu insanların bız kardesız kafasını anlamiyorum ben ya, Cikarların ters dustugunde veya bittiginde yırmı bes sene sonra bile bitebılıyor o dostluk arkadaslık adı herneyse.
Kimse kimsenin kardesı degıl, konu sahıbı arkadasın sana kardes ama sen ona degılsın.

Yazmışlar ama ben yinede yazmadan duramadım.Arkadasliklara anlam yükleme çok fazla.Bende kazık yiye yiye öğrendim.Kime çok değer versem hep sonunda üzülen ben oldum.Ne zamanki herkesi hakettiği yere kendimi de en yukarı koydum herşey düzeldi.Gördüğüm değer arttı.Fazlasını bekleyene ben bu kadarını yaparım diyorum.Önce sen unutma.

Üff boyle konusmayip tripten tribe giren insan da hic cekilmez. Neye sinirlendigi bile belli degil...

O da bende her an her sey olabilir kafasındayız yani belki dostluğumuz hiç bitmez ama belki de biter şöyle ki biz birbirimize sonsuz güvenle bağlı değiliz yani tabiki benim en çok güvendiğim kişi o onun da en çok güvendiği kişi benim ama bu sonsuz güven değil çünkü şu hayatta kimsenin sonsuz güvenle birine bağlanması doğru değil bizim açımızdan öyle

Yazmışlar ama ben yinede yazmadan duramadım.Arkadasliklara anlam yükleme çok fazla.Bende kazık yiye yiye öğrendim.Kime çok değer versem hep sonunda üzülen ben oldum.Ne zamanki herkesi hakettiği yere kendimi de en yukarı koydum herşey düzeldi.Gördüğüm değer arttı.Fazlasını bekleyene ben bu kadarını yaparım diyorum.Önce sen unutma.
Katılıyorum ne zaman insan kendini en üste koyarsa o zaman üzülmüyor gerçekten ki çok şükür benim hayatımda en üstte kendim varım

Benim kardeşim de yks calısıyor onda biliyorum yürüyen mayın gibi aynı bence alttan al gelecek kaygısıo bu şu. Sınav seneni düşün ne kadar sitresli ve yogun bir yıldı. Bir de aiLe evine tıkılıp hava dahi alamadıgını düşün.kütüphane kapalı her yer kapalı. Bu korona sınav sitresini ×4f4falaarttırdı.
Bu kadar yakınsanız zaten aranız düzelir bence alttan al sınav senesine verip.gercek arkadaslar böyle yapmalı 🌸

Benim kardeşim de yks calısıyor onda biliyorum yürüyen mayın gibi aynı bence alttan al gelecek kaygısıo bu şu. Sınav seneni düşün ne kadar sitresli ve yogun bir yıldı. Bir de aiLe evine tıkılıp hava dahi alamadıgını düşün.kütüphane kapalı her yer kapalı. Bu korona sınav sitresini ×4f4falaarttırdı.
Bu kadar yakınsanız zaten aranız düzelir bence alttan al sınav senesine verip.gercek arkadaslar böyle yapmalı 🌸
Ayrıca yok kazık yemek yok şu diye abartma bence olayı. Değer mi veriyosun ki buraya yazmışsın. O da değer veriyordur eminim. 6 yıl geçmezdi yoksa. Sitresine ver o yerinde olsa o da aynı sekilde yapardı. Kendini de üzme eminim barışırsınız en kısa zamanda

Back
X