Sınırdayım ,dayanamıyorum artık

Aynı evde yaşayınca el mahkum oluyor sanırım insan maalesef. Keşke eşiniz o evde sizin ayrı bir aile olduğunuza inansa.
Aynı evde istedigini yapanları da gördüm ben, başkası kp kv dedikodumu yapıyor bi yere çıkınca laf ediliyor derken ,ben eşim ailesinin sözünden çıkmıyor dedim hep ,eşim babasindan izinsiz kılını kipirdatmaz dedim. Ne acı değil mi,eşim diyorum hala böyle midir eş olmak. Keşke dediğiniz gibi olsa da anlasa artık bu adam. Anlıyorum görüyorum biliyorum demekten başka dedigi bişey yok hep lafta hepp

Sen bir şey yapamazsın artık. Madem onu KP giriyor devreye senin de baban amcan artık başında hangi büyük varsa biz kızımıza ayrı ev tutuyoruz. Evladinizin gücü varsa gelsin yuvasını kursun. Yoksa da bitsin bosansinlar ortada yuva yok zaten diye rest çekecek. Sen de hiç bir şekilde iletisim kurmayacaksin eşinle. Sana ulaşmak için gelip ailenden izin alacak.

Nasılmış eşinle aranda engellerin olması görsün. Ay sinir oldum He!

Az kaldı zaten ya bugün ya yarın ya da belki yıllar sonra ama az kaldı. Ben ömür boyu yapamam böyle hep biseyler durdurdu beni hep sabrettim .
Dayanma! Resmen seni köle etmiş! Çocuk yaparken de babaya soruyor mu ??? Çok sinirlendim ya çalışmayan adamı bi nebze anlarım da böylesi yok yani !

Dayanma! Resmen seni köle etmiş! Çocuk yaparken de babaya soruyor mu ??? Çok sinirlendim ya çalışmayan adamı bi nebze anlarım da böylesi yok yani !
Annemlere gidicem yarın dedim ve sen dönmeyene kadar da gelmeyecem belki hic gelmeyecem ,bu sorunlar ne yarin bitecek ne başka zaman ben yokum artık dedim,hicbisey demedi

Annemlere gidicem yarın dedim ve sen dönmeyene kadar da gelmeyecem belki hic gelmeyecem ,bu sorunlar ne yarin bitecek ne başka zaman ben yokum artık dedim,hicbisey demedi
Gözden mi çıkardı seni yani ?? Ya da göndermemek icin yine bir kandirma planı ? Valla canım sok aileni devreye bakalım hala böyle davranacak mi ? Madem onun ailesi karışıyor sende sahipsiz değilsin bu arada yaşın kaç ?

Babam izin verirse ne demek yahu, kp kim köpek? Böyle terbiyesizlik mi olur?

Bu nasıl üslup? Hangi hakla bir başkasının eşine veya bir insana bu şekilde köpek diyebiliyorsunuz?
Yorum yapmamız bir başkasına köpek deme ve ya hakaret etme hakkını vermez hiç birimize.

Gerek varmiydi bu akşam bunu sorun yapmaya diye msj cekti, hayatımı mahvettiniz bıktım dedim,baban izin verirse gelecem vermezse bişey olmaz deseydin ne olacaktı ki dedi,izin deme artık bana duymak istemiyorum bu lafı. Cocuk yok karşında taştim artık demek ki göz yuman x yok artık dedim. Göz yumma sus konuşma dedi.

Gözden mi çıkardı seni yani ?? Ya da göndermemek icin yine bir kandirma planı ? Valla canım sok aileni devreye bakalım hala böyle davranacak mi ? Madem onun ailesi karışıyor sende sahipsiz değilsin bu arada yaşın kaç ?
24 yaşındaayim canım. O gitmem sanıyor ama kararliyim gücüm kalmadı

24 yaşındaayim canım. O gitmem sanıyor ama kararliyim gücüm kalmadı
Cok da geçsin be gülüm bu adamla böyle hayat geçer mi ? Hayatının en güzel zamanlarında köle gibi yaşanır mı ? Gerçi hiçbir yasta böyle insanla yaşanmaz !

Biliyor musun konularini okurken icim daraliyor boyle bir sikintilar basiyor. Dusunuyorum da bir yere gitmek isteyecegim ve birisi "izin" vermeyecek. Yok ya darlanirim ben. Allah yardimcin olsun. Ama esinde maalesef babasina karsi duracaj omurga yok. Sirtini dayamis babaya, daha da bir sey yapmasin oh valla. Esini alip bir yere gitmekten aciz ama ortalarda erkegim diye geziyor.

Gerek varmiydi bu akşam bunu sorun yapmaya diye msj cekti, hayatımı mahvettiniz bıktım dedim,baban izin verirse gelecem vermezse bişey olmaz deseydin ne olacaktı ki dedi,izin deme artık bana duymak istemiyorum bu lafı. Cocuk yok karşında taştim artık demek ki göz yuman x yok artık dedim. Göz yumma sus konuşma dedi.
Canım bana bir aciklar misin sen onun babasının direktiflerine gore mi hareket ediyorsun ??? Offf senin kocan erkek degil mi ya çok sinir oldum su yazdigi mesajına ! Madem baba lafı dinleyecekti ne diye evlenmiş seninle ???!!

O evden çıkmadıkça tam bir aile olamayacaksınız.
Size üzülüyorum gerçekten Allah kolaylık versin.
Uzaktan konuşmak kolaymış gibi değil, tüm samimiyetimle yazıyorum ki ben olsam giderdim.
Beni isteyen, adam gibi sağlam duracak bir eş varsa ortada açsın ayrı evini dimdik dursun aile olalım.. Yok eğer babasından izin alamayıp gelmezse de kendi bilir, boşanır kurtulurdum.

Bu nasıl üslup? Hangi hakla bir başkasının eşine veya bir insana bu şekilde köpek diyebiliyorsunuz?
Yorum yapmamız bir başkasına köpek deme ve ya hakaret etme hakkını vermez hiç birimize.
Ah çok tatlısınız. Merak etmeyin, kimseye hakaret etmedim. Sosyal medyada tt olmuş Ahmet Kural repliğiydi bu söylediğim.
Arkadaşlar da anlamışlardır eminim ki.

Ayrı eve çıkmadan düzelmez. Anlamıyorum yahu ev ev üstüne olur mu neden birlikte yaşıyorsunuz? Birlikte yaşayınca ne siz sorumluluk sahibi olabilirsiniz ne de eşiniz. Aile olduğunuzu hissetmek için önce ayrı eve çıkıp sorumluluk almanız lazım.

Eşinizin kimse destek olmadan ev gecindirmesi lazim, sizin de evin hanımı olduğunuzu hissetmeniz lazım. Bir konuda karı koca oturup birlikte karar vermeniz lazım. Koskoca insanlar olarak kimseden izin almanız gereken ortam olmaması lazım.

Bosan diyemem ama eşine eğer böyle giderse bosanabilecegini soylemen hatta hissettirmen lazım.

Yaaaa gelde çıldırma böyle saçma Bi mesele için izin verse ne vermese ne altı üstü ziyaret değil mi yani ola ki izin vermedi amaç ne yanı sananee ???
KIZIM SENİN KOCAN YOK MU BAŞINDA ?
Tut kocanın kolundan kocan nereye sen oraya aaaaa öyle şey mi olur canım..
Bunu güzelce eşinle konuş izin verip vermeme konusunda bari karışacaksa eşin karışsın..
Bilirsin sen simdi eşinin suyuna gideceğin vakti o vakti iyi değerlendir çok uzatmadan konuş.. Benim kocam sensin de babana sorumluluk yükledikçe kendimi senin karın olmaktan uzak görüyorum üzülüyorum de..
Allah yardımcın olsun..

Back
X