- Konu Sahibi kozmopolit
-
bole bır konuda ne denır kı dengesız hadsız kendını bılmez deyın ıcınızden verıp verıstırın..ve mumkunse takmayınKızlar
Takmadan edemiyorum ağlamamak için de zor duruyorumbole bır konuda ne denır kı dengesız hadsız kendını bılmez deyın ıcınızden verıp verıstırın..ve mumkunse takmayın
Çok zor, müdürlerle iyi anlaşana pek denk gelmedim. Bir ara şöyle yaparsan eşini göndeririz diye tehdit ediyorlardı hep. Şimdi diyorum keşke gitseymiş de ona dokunmasaymış bana yaptıları.O işyeri ağır sıkıntılı söyliyim size. Önceki konudan bile belli nasıl insanlar oldukları. İş değiştirme şansınız var mı?
Yanına gitsem inanın yüzüme bile bakmayacaktır. Nişan da da düğünde de gittik davetiye verdik o zaman bile bakmadı. Gelmeyeceğini de tahmin ediyoduk ama insan bi hayırlı olsan da demez mi!adı üstünde müdür işte...herşeyi söyleme hakkına sahip olduklarını düşünürler..insanlar nankördür herşeyi doğru yap bir kez hata yap artık hep hata yapıyodun olursun...o yüzden yapacak birşey yok..en kötüsü gidip konuşun..kamera varsa giriş çıkış saatlerimize bakın deyin..kıyafet konusunu söyleyin ve bence birdaha elbise giymeyin..başka iş bakma imkanın varsa iş bak...
Hayır dikkat ediyoruz normalde geç geldiğimiz saat onun işe gelme saati olduğu için (o da uymuyor yani) onun gözüne batıyor hep. Kıyafet yönetmeliği var elbette ama uygalayanına denk gelmedim normalde etek elbise giyen insan da değilimdir bugün içimden geldi.Öncelikle lastik patladığı an sorumlu Kişiyi aramanız gerekirdi. İşe geldikten sonra söylemenin bi anlamı kalmamış. Eğer çok sık gecikiyorsanız tabi ki de uyarılırsınız . Ilk kez oluyorsa haklısınız.
Ikinci meselede tavrı cok çirkin müdürün. Ne demek usturup ondan mı öğrenilecek? Onur Kırıcı davranmış. Ancak iş yerinizde kılık Kıyafet yönetmeliği var ise uymanızı tavsiye ederim.
Hem de ne hakediyor da işteHadsiz pislik.
Ona mi kalmış nasıl giyinecegin .
Böyle adamlar bi araba dolusu dayağı hakediyor vallahi
Yaw hangi çağ hangi devirHayır dikkat ediyoruz normalde geç geldiğimiz saat onun işe gelme saati olduğu için (o da uymuyor yani) onun gözüne batıyor hep. Kıyafet yönetmeliği var elbette ama uygalayanına denk gelmedim normalde etek elbise giyen insan da değilimdir bugün içimden geldi.
Hadsiz ona senin nasıl giyindiğinden.Kızlar daha önce de iş yerimle alakalı bi dert konusu açmıştım dengesiz müdürle alakalı hatırlarsınız belki.
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz, mesailere hep dikkat etmişizdir hatta diğer çalışanlara göre daha fazla dikkat ediyoruz.
Bu sabah arabanın lastiği patladı onunla uğraşırken 45 dk - 1 saat geciktik ama gelir gelmez de müdür yardımcıma dedim böyle böyle oldu diye tamam geçmiş olsun dedi.
Aradan 5 dk geçmedi müdür aradı m.yardımcısını bunlar niye hep geç geliyo sürekli bi de söyle kozmopolit biraz usturuplu giyinsin dedi
Ben şok oldum her zaman pantolon giyerim kırk yılda bir elbise giyesim gelmiş usturup ne demek ya! eşim duydu küplere bindi zor tuttum eşimi ne yapsam bilemedim ağlıcam sinirden. burada da herkes rahat giyinir ben bi kere giysem bana laf gelir.
Yaw hangi çağ hangi devir
Bu müdürler mudur oluyorlar insanliklarini kaybediyorlar bazıları tabiki.
Üsturup ne demek yahu birde eşinle aynı iştesin eşinin ne hissettiğini anlamak zor değil .
Buda kadına karşı uygulanan psikolojik şiddet
Allah yardimcin olsun is yerinde ömür geçiyor maalesef yani ya o işte ayrılmak lazım ya da kör sağır ..başka alternatifin yok malesef
Haklısız. ulaştı evet. Bir görseniz burdakiler neler giyiyor şaşırırsınız seninle ne alıp veremediği var diye.Müdür muhatap alınacak bir tip değil
Hiç tınlamayın
Müdür yardımcısına haber vermişsiniz zaten ki, hem yardımcısına hem müdüre, sonra onun üstüne, sonra yönetim kurulu başkanına sonra da CEO'ya haber verecek haliniz yok. Bir de keyfi ve kasıtlı bir geç kalma değil.
Bence siz biraz relaks olun. Çünkü ciddiye alınıp cevap verilecek insan var, verilmeyecek insan var. Müdürünüz ciddiye alınacak biri değil. Sakin olun. Onun derdi sizi kızdırmak zaten ki şu anda amacına ulaşmış görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?