- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi kozmopolit
-
mobbing şikayetiyle bimere başvursanızDediğiniz gibi kör sağırlık bi la değil ki eşimi kendimden çok düşünür oldum
mobbing uygulandığına dair dava açan arkadaşlarım var. Ama hepsinin başında kendileri gibi adamlar var işte. Bir de bimer de sıkıntılı biraz.mobbing şikayetiyle bimere başvursanız
doğrudur.mobbing uygulandığına dair dava açan arkadaşlarım var. Ama hepsinin başında kendileri gibi adamlar var işte. Bir de bimer de sıkıntılı biraz.
Mayo-Bikini meselesiydi hangisi olursa oldun denize girmek istiyodum ama eşimle farklı kültürlerde doğduk, yaşadık izin vermiyordu. Aştık amasiz daha evvel, esinizin daha mini giyinmenizi istedigi bi konu acmiymiydiniz ? aklimda oyle bi konu kalmis.
Yanlış anlama, adama asla hak vermiyorum, ama çok uzun olup dikkat çekiyor olabilir misin? 1,50 m bir kızın giydiği miniyle 1,75 olanın ki aynı durmuyor.Benim eteğim nasıl desem size, mini değil ama dizin bir tık üzerinde (şortla işe gidilen bi kurumda!) normalde eteğin diz altında olması gerekiyor.
Yok yanlış anlamadım bence de öyle çünkü etek kısa değil boyum uzun ama boyuma göre de öyle mini falan değil. evet md.yrd. dedi.Yanlış anlama, adama asla hak vermiyorum, ama çok uzun olup dikkat çekiyor olabilir misin? 1,50 m bir kızın giydiği miniyle 1,75 olanın ki aynı durmuyor.
Bir de müdür yardımcısı mı gelip sana müdür böyle böyle diyor dedi?
Siz calismiyorsunuz hiç çalışma hayatiniz olmadi değil mi?eşinizi tutmasaydınız keşke.. gidip rezil etseydi.. bir daha ağzını toplardı en azından.. bunlara sessiz kaldıkça zıvanadan çıkıp edepsizliğe vuruyorlar..
milletin elbisesi sana dertse bir yazı hazırlar bütün personele tebliğ edersin kurallar oluşur.. böyle kocasının yanında kadına uyarı çok terbiyesizce..
Kızlar daha önce de iş yerimle alakalı bi dert konusu açmıştım dengesiz müdürle alakalı hatırlarsınız belki.
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz, mesailere hep dikkat etmişizdir hatta diğer çalışanlara göre daha fazla dikkat ediyoruz.
Bu sabah arabanın lastiği patladı onunla uğraşırken 45 dk - 1 saat geciktik ama gelir gelmez de müdür yardımcıma dedim böyle böyle oldu diye tamam geçmiş olsun dedi.
Aradan 5 dk geçmedi müdür aradı m.yardımcısını bunlar niye hep geç geliyo sürekli bi de söyle kozmopolit biraz usturuplu giyinsin dedi
Ben şok oldum her zaman pantolon giyerim kırk yılda bir elbise giyesim gelmiş usturup ne demek ya! eşim duydu küplere bindi zor tuttum eşimi ne yapsam bilemedim ağlıcam sinirden. burada da herkes rahat giyinir ben bi kere giysem bana laf gelir.
Özel şirketlerde aynı soyatla çalışmak yasak diye biliyorum kardeşin dahi olsa ama kamu şirketinde sıkıntı olmuyor hele ki bizi kimse dışardan görse evli demez.müdürler ne yazık ki cogu kurumda sınırsız bir hakka sahip olduklarını, diledikleri gibi elstiri yapabileceklerini dusunuyorlar.. bu arada es ile aynı is yerinde calısmak yasak degil mi? benim cevremde isyerinde tanısıp evlenen ciftlerden biri hep isten cıkarıldı. boyle birseye musaade eden bir sirket cok ta ciddi bir izlenim vermiyor..
müdürünüzün soylediklerini fazla takmamaya calısın...inanın ne bicim müdürlerle calısanlar var.. her dk bagıran hakaret eden vb.. cok duyuyorum arkadas cevremden...bu gibi basit seylerin sizi esinizi etkilemesine izin vermeyin...
Bir de ben de müdür degil ama yönetici pozisyonunda calısıyorum, gec kalmayı o an haber vermeniz daha uygun olurdu diye dusunuyorum..
Aslında böyle iş yeri formunda bir elbise resmi gibi klasik yani, bir de altına siyah opak çorap giydim bacağın zerresi gözükmüyor tek sıkıntı Diz!Elbiseniz nasıldı meraktan soruyorum.
Yok sabah dediğim gibi md.yrd. yanındayken aradı bi o gördü beni o da en fazla 30 sn.belki hep gözüne battı bişeyler (kendilerince tabi) tuttular bu müdür müdür yardımcısı.hazır zor durumdayken birazda fesatlık varsa içlerinde,şirkette dolaşan dedikodu zinciri sizde abes durmayan elbisenizi çekmeyenlerin hasetliği (sonuçta uzunda olsanız sırıtmıyordur yoksa ilk giydiğinizde de sizi kenara çekip bişiler derlerdi) üstüne eklenince sizi şamar oğlanı olarak seçmişler gibi.2. ye olursa buna yakın bir şeyler ikinizi kaldıramıyorlar demek.
Aslında böyle iş yeri formunda bir elbise resmi gibi klasik yani, bir de altına siyah opak çorap giydim bacağın zerresi gözükmüyor tek sıkıntı Diz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?