Sinirden ağlamak üzereyim akıl verin

mobbing uygulandığına dair dava açan arkadaşlarım var. Ama hepsinin başında kendileri gibi adamlar var işte. Bir de bimer de sıkıntılı biraz.
doğrudur.
ispat şahit isteseler kimse yaklaşmaz.
ya da böylelerinin kollayanı olur mutlaka.

Diz üstü giymek yönetmeliğe göre yasak zaten. Şikayette bulunulacak bi durum yok. Üssünüz haklı. Adam başkalarına laf etmiyorsa, ona da yapacak bi şey yok zannımca. Şort giyen memuru siz bildirebilirsiniz ancak yine üssünüze.

siz daha evvel, esinizin daha mini giyinmenizi istedigi bi konu acmiymiydiniz ? aklimda oyle bi konu kalmis.

Benim eteğim nasıl desem size, mini değil ama dizin bir tık üzerinde (şortla işe gidilen bi kurumda!) normalde eteğin diz altında olması gerekiyor.
Yanlış anlama, adama asla hak vermiyorum, ama çok uzun olup dikkat çekiyor olabilir misin? 1,50 m bir kızın giydiği miniyle 1,75 olanın ki aynı durmuyor.

Bir de müdür yardımcısı mı gelip sana müdür böyle böyle diyor dedi?

Yok yanlış anlamadım bence de öyle çünkü etek kısa değil boyum uzun ama boyuma göre de öyle mini falan değil. evet md.yrd. dedi.

müdürler ne yazık ki cogu kurumda sınırsız bir hakka sahip olduklarını, diledikleri gibi elstiri yapabileceklerini dusunuyorlar.. bu arada es ile aynı is yerinde calısmak yasak degil mi? benim cevremde isyerinde tanısıp evlenen ciftlerden biri hep isten cıkarıldı. boyle birseye musaade eden bir sirket cok ta ciddi bir izlenim vermiyor..
müdürünüzün soylediklerini fazla takmamaya calısın...inanın ne bicim müdürlerle calısanlar var.. her dk bagıran hakaret eden vb.. cok duyuyorum arkadas cevremden...bu gibi basit seylerin sizi esinizi etkilemesine izin vermeyin...
Bir de ben de müdür degil ama yönetici pozisyonunda calısıyorum, gec kalmayı o an haber vermeniz daha uygun olurdu diye dusunuyorum..

Siz calismiyorsunuz hiç çalışma hayatiniz olmadi değil mi?

Özel şirkette çalışmak zordur.herkez çıkar menfaat peşine düşer yani bende ayda yılda da olsa sorunlar yaşıyorum çalıştığım yerde çok sinir bozucu oluyor normal hayatta kimseye taviz vermem ama haklıda olsam bazen sabretmek zorunda kalıyorum.

Özel şirketlerde aynı soyatla çalışmak yasak diye biliyorum kardeşin dahi olsa ama kamu şirketinde sıkıntı olmuyor hele ki bizi kimse dışardan görse evli demez.
Mesai konusunda da bizim o geç kalmayalım lastik patlasa da diye uğraştığımız saat genelde bazılarının erken geldin bugün dediği saatler. Normalde işimiz çıksın ararız izin alırız ama hani aciliyetten de insanın eli ayağı dolanıyor zaten ben md.yrd. sına söylemiştim daha müdür aramadan

ay boyle yerlerde sınır stres olmayın eger aynı ucretı veren baska yer varsa oraya gecın kokten cozum....
..
boyle mudurler taktı mı takar
..
tek sende arar acıgı .

belki hep gözüne battı bişeyler (kendilerince tabi) tuttular bu müdür müdür yardımcısı.hazır zor durumdayken birazda fesatlık varsa içlerinde,şirkette dolaşan dedikodu zinciri sizde abes durmayan elbisenizi çekmeyenlerin hasetliği (sonuçta uzunda olsanız sırıtmıyordur yoksa ilk giydiğinizde de sizi kenara çekip bişiler derlerdi) üstüne eklenince sizi şamar oğlanı olarak seçmişler gibi.2. ye olursa buna yakın bir şeyler ikinizi kaldıramıyorlar demek.

Resmen mobbing demektir bu ! Eğer abartılı bir kıyafet değilse giydiğiniz sizin kıyafetinize karışması iş yasalarına aykırıdır ve suçtur.... Muhtemelen sizinle uğraşmak istiyor kendileri haklı iken haksız duruma düşmeyin lütfen dikkatli olun....

Yok sabah dediğim gibi md.yrd. yanındayken aradı bi o gördü beni o da en fazla 30 sn.

Aslında böyle iş yeri formunda bir elbise resmi gibi klasik yani, bir de altına siyah opak çorap giydim bacağın zerresi gözükmüyor tek sıkıntı Diz!

Şık bir kıyafete benziyor, tam da mevsimi :)
Özledik opak çorapları, dizüstü etekleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…