Sinirden ağlamak üzereyim akıl verin

Kamuda elbise giymek yasak mı ki? Bilmediğimden soruyorum. Keşke gidip "usturupsuzluğu nerede elbisemin" diye sorsaydınız keşke. Hem erkek olan utanır bunu söylemeye, ne yani kadını mı inceliyorsun da elbisenin usturubuna karar veriyorsun? Sapık mıdır kendisi?

Benim eteğim nasıl desem size, mini değil ama dizin bir tık üzerinde (şortla işe gidilen bi kurumda!) normalde eteğin diz altında olması gerekiyor.

Bazen öyle şeylerle karşılaşıyorum ki öyle ayrımcı bir yer ki burası başkalarıyla sohbetler gülücükler bizim suratımıza bile bakmıyor. Keşke devlet memuru olmak türkiyede bu kadar değerli bişey olmasaydı da yetti size de yaptıklarınıza da deyip çıkıp gitsen. Tek maaş da zor, ah şartlar işte

Kamu ise zor.. Dar paça pantalonumla uyarı aldım zamanında

Ama o yokmuş gibi davranmak en mantıklısı. Ben öyle yapıyorum paçamla uğraşana.. Evlenirken davetiye verdiğim müdürlerimin ÇOĞU bi tebrik dahi etmemişti. Genel sorunlar bunlar sanırım..

Ama ben hata yapıp kimsenin Ağzına laf vermem. Evet geç de kalmam, ya da cok elzem bi hal olur gecikirsem gerekli bilgilendirmeyi doğru zamanda doğru kişiye Yaparım.

Ben bi ablamız var samimi olduğum onunla paylaştım belki beni yatıştırır diye eşim de ablaya kapıdan bi selam vereyim geçerken demiş onu görünce benim gözler hemen doldu tabi
Anladım.cok moral bozucu bir durum.ama esinin duymamasi gerekirdi kesinlikle profosyonelligin gerekliligi bu.ayni yerde calisiyorsunuz ya is konularından hiç bahsetmeyin bile biliyorum zor ama.

Müdür uyarabilir boşverin önemli değil. Hakaret yok bagirma yok bisey yok.kiyafet belliyken sizinki uymuyorsa mudur hakli cikar.
Ama Eşiniz duyarsa işler çıkmaza girer.gereksiz olur.siz kendi kendinize var olun eşinize hiç yansıtmayin.
Müdür sırf uğraşı olsun diye uyariyorsa yazılı uyarsin madem.

Hani ablama danışmak için dedim ya, resmen aynı şeyleri söylediniz onunla teşekkür ederim. Ah eşim olmasa işte inadına salına salına dolanacağım koridorda.

Benim eteğim nasıl desem size, mini değil ama dizin bir tık üzerinde (şortla işe gidilen bi kurumda!) normalde eteğin diz altında olması gerekiyor.

Ne giyerseniz giyin bir müdür bu kelimeyi kullanamaz. Adamın usturuplu giyimden ne anladığını bilmiyorum fakat bakışı sanırım kötü.

eşinizi tutmasaydınız keşke.. gidip rezil etseydi.. bir daha ağzını toplardı en azından.. bunlara sessiz kaldıkça zıvanadan çıkıp edepsizliğe vuruyorlar..

milletin elbisesi sana dertse bir yazı hazırlar bütün personele tebliğ edersin kurallar oluşur.. böyle kocasının yanında kadına uyarı çok terbiyesizce..

Bu bir değil iki değil ki onun eli kolu bağlı ben izin vermiyorum iyice çıldırıyor. Bence de öyle yazı da yazmasan de ki yönetmeliğe uygun giyinelim falan de!
Bunlar kindar insanlar sırf cevap verdi diye (hakaret yok, aşağılama yok) soruşturma açtıkları arkadaşlarım var.

eşinizi niye tuttunuz ki, gidip kavgasını edeydi.
Hatta onu engelleyip benim meselem diyerek kendi kavganızı çata çat etseniz bence daha güzel olurdu.

Ne demek annem babam karışmazken, eşim karışmazken, höst derim o müdüre.

bir üstteki yorumumu diğer yorumları okumadan yapmıştım.
Yorumları okuyunca şok oldum.

Nereye gitti o kv lerine eşlerine, ailelerine laf söyletmeyen KK kadınları.
Herkes boşver diyor.

Ben olsam gider hakkımı savunurdum.
Memur olduğunuz için aksine iş garantiniz özelden daha fazla, ki özelde bile insanlara aynı şeyi öneririm.
O kim ki bu şekilde yorum yapıyor.
Bu şekilde bir ayrımcılık yapıyor.
Soruşturma açarmış, açsın yani. Siz de gerekirse kendiniz ilgili yerlere şikayette bulunursunuz.

Ben de öyle düşünüyorum normalde lafımı esirgemem pek ama eşimin de başıı yakmak istemem

Bu konuda bir tek siz destek oldunuz ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…