• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden Ağlayamıyorum Bile

zaten şu sıralar evliliği düşünmem bile mümkün değil
önce okulum bitecek atanacağım ondan sonra
halam aranızda çok yaş farkı var olmaz diyor
hem de onu bana savunuyor :( anlamadım ki
kendimi küçümsenmiş hissediyorum :(

kemancı sana şunu söylemek istiyorum, sen halanın veya bi başkasının fikriyle değil, kendi düşüncelerinle evlen ya da evlenme, senin insiyatifine kalmış:ssz:
halan sana koca bulmaya çalışıp kafanı karıştırmasın sen de kafanın karışmasına müsade etme, halanla küsme darılma sadece diyeceğin benim okulum var, evlilik düşünmüyorum tabi gerçekten düşünmüyosan..
ama halan artık kulağına su kaçırmış senin, lütfen bu düşüncelerden arınıp kendini yetiştir ve geliştir olur mu:34:

zaten şu sıralar evliliği düşünmem bile mümkün değil
önce okulum bitecek atanacağım ondan sonra
halam aranızda çok yaş farkı var olmaz diyor
hem de onu bana savunuyor :( anlamadım ki
kendimi küçümsenmiş hissediyorum :(
valla burdan bakinca zengin kocayi kuçuksun diye kaçirdin ve dert yaniyorsun gibi gorunuyor

Son düzenleme:
valla burdan bakinca zengin kocayi kuçuksun diye kaçirdij ve dert yaniyorsun gibi gorunuyor

ya ben de öyle düşündüm ama ayıp olmasın diye söylemedim ne yalan söyleyeyim:1: ama zateen kemancının babası da çok zengindi hatta yengesi köylü fakir diye az küçümsemedi burda..inşallah ona karşı olan öfkesi geçmiştir,

Son düzenleme:
ya ben de öyle düşündüm ama ayıp olmasın diye söylemedim ne yalan söyleyeyim:1: ama zateen kemancının babası da çok zengindi hatta yengesi köylü fakir diye az küçümsemedi burda..
ayip olmaz herhalde :1:
dogru ya dogru
gerçekler acidir

Hay Allahım ya tek derdin bu olsun :34:
Zaman gelir büyümek istersin,zaman gelir çocuk kalmak istersin.
Her şey bir anda anlaşılmaz.
Neyse Mevlam başka dert vermesin :34:

bende 26 yaşındayım hani eniştenin yeğeniyle yaşlarımız aynı diye örnek veriyorum
gerçekten bende senin yaşındakilere çocuk diyorum maalesef bize göre öylesiniz

dış görünüşünü bilmem ama bu tripler gerçekten çocuksu...
hele hele sakın adamı görüpte hesap sorma iyice dibe vurursun :34:

konuya baktim aha ne manyaklar var dunyada dedim sonra bi de kullanici adina baktim kemanci55i gorunce tamam dedim her sey yolunda

tatlim bence sen once derslerine bak zengin kocayi kacirdim diye pacalarinin tutusmasina daha coook zamanin var

Arkadaşım psikolojik tedavi gör bir an önce kendini seviyorsan yahu.

Ne bu kendini beğenmişlik, ne bu naz, ne bu çocukluk sendeki anlamadım.

Yenge konusunda da dedim hayatta herkes seni beğenmek, sevmek zorunda değil.

Ne bu insanları hor görme merakın ?

sevgili kardşim sen bu 26 yaşındaki çocuğa karşı bir şeyler hissediyor musun? herhalde hisssetmiyorsun ama bence birinin seni beğenmesi kalbinde kelebekler uçuşturmuş bir yandan üstüne çocuk falan deyince ağır gelmiş. bana da bir zamanlar sen herkesten kendini olgun zannedioyorsun ama daha çocuksun denmişti 19 yaşındaydım. ve aşık olduğum insan söylemişti...ağır olmuştu. sarsılmıştım. ama şimdi anlıyorum ki benim yaşımı kabulenmemem çocuğum dememem hataymış. etrafımda çok olgun bilinrdim. helal olsun derlerdi. çocukluğum beni yoğurmuştu. ama ben olgunum güçlüyüm dedikçe sanki dert başıma yağdı.
kardeşim, eminim başka sıkıntıların vardır.
onlarla uğraş.
sinir stres edilecek konu değil. oku şu forumda yazılanları... ne dertler var..tabi ki senin üzüntün de önemli önemli ki cevap yazıyoruz. bir genç bayana çocuk denir canım. böyle bir kaide yok dünyada... çocuksun elbet. yaşı yoktur da bunun bir şeyler bitinceye bzı aşamalar kat edinceye kadar çocuksundur.
not: yakında düğünüm var ve ben koca bir çocuğum

Ben de 18 yasindayim ve biri benimle gorusmek icin halami falan araya soksa derim ki "noluyo ya ben daha cocuk sayilirim"
Bence fazla tepki vermissiniz
Ne guzel buyumenizi de bekleyecekmis
Bence buyumek icin acele edilmemeli oyle ya da boyle bir sekilde yaslanacagiz zaten

kuzum ya iş yerinde çalıişan en küçük benim banada çocuk bu ne anlar işten diolar:)
23 yaşındayım üni mezunuyum:) ve bana bunu diyenler üni mezunu bile diil noldu şimdi ben işimi bilmiomuyum?
biliorum desinler yani kusura bakmada şu yaptıgın çocukluk:)
hem adama ne dicen ben çocuk diilimmi dicen :)
o ne anlıcak evet çocuk diilsin demekki isteklisin sakın bişe demeye kalkma adamada:))))) yanlış anlaışılırsın benden demesi:)

ayrıca kusura bakmazsan 20 yaşında kızkardeşim var ve ben na hala çocuk diorum:)
ne var bunda 25 ,ne kadar sana çocuk demeye devam etcekelr :)

hem verdiğin şu tepkiden sonna halanlar evet gerçekten çocukmuş diye düşünmüşlerdr gönlünü al kadının:)

canım ya benimde senin gibi bi kardeşim var diğer konularını okudumda...
bana gelcende 1 ahfta önce krizlere giriorum gelmesinden iil nasıl başetcem diye en son gelmesinde eşimin salonda yatmasını yatak odasında birlikte yatmamızı istmeişti ve bu en basit en masum isteği seni ona o kadar benzettimki.....
küçükken çok üzüldüğündne herkes alttan alıo ama gelecekte yaşıcaklarından çok korkuoruz lütfen yapma böle seni kardeşim gibi gördüğüm için sölüorum
insanlara tepeden bakma gemiş konularını okudumda aklıma geldi yazim didim.....
çevrende kimse kalmaz bak yazık günah gencecik kızsın ........

Cocuk derlerken 18 yasi kastettilerse opup basina koy. Senin daha onceki konularini bliyorum, sen olgunluk olarak 18 yasin cok cok altindasin cunku. Evlilikten bahsedecek en son insansin, adami kacirdim diye uzuluyorsun gibi geldi bana da. Ikinizin selameti icin boylesi cok daha iyi olmus.
Kafa olarak olgunlasmadiktan sonra ev idare edebilsen ne olur, 30 olsan ne olur. Sen buna yan bence. Ve bir uzmanla gorus.
Kendini dunyanin merkezinde saniyorun, kendini cok fazla onemsiyorsun. inan ki herkes yatip kalkip seni dusunmuyor, artik herseyi kendine cevirmekten vazgec, okuluna, kendi hayatina bak.
Konu sahibi seni gorunce eski konularin aklima geldi, o konulari okuyarak seni bildigim kadariyla yorum yaptim. Sadece bu konu icin degil.

yanlış anlama ama benim de 18 yaşında kuzenim var ve evet çocuksun, ben de o zaman çocukmuşum. o zaman fark etmiyor insan ama öyle. 28 yaşındaki adam da bir zahmet seni çocuk görsün. !

Merhabalar o kadar doluyum ki..
ben halamlarla aynı şehirde üniversite okuyorum
geçenlerde eniştemin yeğeni bir iş için buraya gelmiş
tabi o olduğu için bir iki gün halamlara gidemedim
dün halamlara uğradım eniştemin yeğenini anlattı da durdu
yok çok yakışıklıymış yok çok zenginmiş kendi şirketini kendi kurmuş çok efendiymiş...
ben de herhalde halam sohbet olsun diye anlatıyor sandım
bu arada çocuk 26 yaşında benden 8 yaş büyük
sonra halam dedi ki geldiğinden beri seni soruyor
benimle tanışmayı çok istiyormuş
halamla enişteme çok baskı yapmış çağırın gelsin diye
tabi halamlar o daha çok küçük henüz erken demiş
halam da inansın diye benim fotoğrafımı göstermiş
halamın telefonu eski olduğu için resimler küçük çıkıyor
ama resimde de gerçekten küçük çıkmışım normalde de yaşımdan genç gösteririm
ve o çocuk şöyle demiş:
GERÇEKTEN ÇOCUKMUŞ ama olsun ben onu beklerim büyümesini
çocuk ha ?
sen o kadar oku üniversitede bitir
kendi işini kur patron ol
milyarlarla trilyonlarla oyna
ama bir genç kıza çocuk demenin ne kadar ayıp olduğunu bilme!!!!!!
samimi söylüyorum 18 yıllık hayatım boyunca ilk defa bir insanı evire çevire dövmek istedim
işin daha da kötüsü halam da evet ya çocuk o demiş
dedim ki hala sen yeğenine böyle dersen elalemin demesi çok normal
halam o çocuğu bir de bana savunmasın mı
daha seni görmedi yoksa öyle der mi
niye şimdi zıt oldun çocuğa
ne ev işi yapmayı bilirsin ne yemek nasıl evlenecen şimdi
ben de dedim ki tamam hala sen ara onu artık o senin yeğenin olsun
onu benden çok seviyorsun belli bir daha çocuk halimle sıkıntıya sokmam seni dedim
öyle halamla vedalaşmadan gittim küsüz halamla :( :(
bütün bir gece benim çocuk olduğum evi çekip çeviremeyeceğim konuşulmuş
peki o çocuğa ne demeli?
neyine güveniyor da bu kadar emin konuşuyor acaba
zenginliğine mi ? isterse kocam dünyanın en zengin insanı olsun
ne ondan ne ailesinden 1 lira istemem!!!!!
işin kötüsü aynı köydeyiz onunla inşallah görürüm onu!
birkaç lafım olacak ona !
bugün hem kursum vardı hem sporum o kadar üzgünüm ki :(
ağlasam rahatlayacam ama o insan için ağlamak istemiyorum
beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

çok tatlısın :1::1::1:

Back
X