• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden Ağlayamıyorum Bile

gerçekte böle bi insan varmı yoksa beğeni yorum yazılsın die insanları meşkul eden luzumsuz saçma yazılar yazan insnmısın yani SENİN YENGEN HAKKINDA YAZDIKLARIN FACE ALEMİNE DÜŞMÜŞ ŞU KIZIN YAZDIKLARINA Bİ BAKIN DİE bi psikoloğa git bence facede yazıın alntısında yok yengem bizim evin biblsu o kim felan sanane be yengen seni eve almak zorunda değil o evin hanımı yengen sen daha çok çekersin çevrendeki insanlara çektirdikce inş. senin gibi şımartılmış bi görümcen olur faceye bazı sitelerde adın çıkmış yazdığın saçma yazılardan gerekmisin sen ben anlamadım nasıl bi psikoloji içindesin sanada acıdım yanı bulu çağdamısın buluğ çağdaysan yazdıkların bu çağa verilir ama yani ne bilim ya allah sana akıl fikir versin asabi yetin den kurtulma gücü versin :44::53:

gerçekte böle bi insan varmı yoksa beğeni yorum yazılsın die insanları meşkul eden luzumsuz saçma yazılar yazan insnmısın yani SENİN YENGEN HAKKINDA YAZDIKLARIN FACE ALEMİNE DÜŞMÜŞ ŞU KIZIN YAZDIKLARINA Bİ BAKIN DİE bi psikoloğa git bence facede yazıın alntısında yok yengem bizim evin biblsu o kim felan sanane be yengen seni eve almak zorunda değil o evin hanımı yengen sen daha çok çekersin çevrendeki insanlara çektirdikce inş. senin gibi şımartılmış bi görümcen olur faceye bazı sitelerde adın çıkmış yazdığın saçma yazılardan gerekmisin sen ben anlamadım nasıl bi psikoloji içindesin sanada acıdım yanı bulu çağdamısın buluğ çağdaysan yazdıkların bu çağa verilir ama yani ne bilim ya allah sana akıl fikir versin asabi yetin den kurtulma gücü versin

Öncelikle yaşıtımsın.
Ve çok saygısızsın.
Söylemeden geçemicem kusura bakma!
Sen kimsin de abinin karısına böyle laflar edebiliyosun
Yemin ederim o kadar sinirlendim ki
Eski konuna burada cevap vermek istedim
Benim haddime değil sana karışmak
Ama yengenin yerinde olsaydım seni mahvederdim.
Sen kimsin ya abinin kazandığı paradan sanane
Paraya ne kadar düşkün biri olduğun belli
Zengin kocayı kaçırmışsın ona üzülüyorsun.
Tabi çocuksun.
Bana şuan 16 yaşındakiler nasıl çocuk geliyorsa
26 yaşındakinin de çocuk demesinden doğal bir şey yok.
Allah senin gibilerle karşılaştırmasın güzel insanları!
Kendini beğenmişliğe bak ya!
Haddini bil.
Saygını takın sen kimsinde yengenin ailesini aramakla tehdit ediyosun!
Bende sevmem amcamın eşini genede saygıda kusur etmem
Bana karşılık versede büyüğümdür.
İyi olmaya bakarım.
Nolursa olsun akrabam ya.
Triplere bak çocuk demiş halasına küsmüş.
10 yaşındakiler yapar bunu.
Sana söylencek çok şey varda neyse..
Allah ailene sabır versin
Yengene özellikle zavallı kadın.:ssz:

YENGESİ GİT YURTTA KAL DEMİŞ SENİ YURT BİLE KABUL ETMEZ. YENGESİNİ ÇEKEMEYEN KISKANÇ İNSAN SEN HAYATIN BOYUNCA SORUN LAR PEŞİNİ BIRAKMAZ . Bİ PSKOPATLA KARŞILAŞIR HAYATINI ZİNDAN EDERSE BEN NE YAPTIMDA BU GELDİ DEME HİÇ. SAYFAYA SOR BAKİM SENİ KİM EVİNDE KABUL EDER YURT BİLE ALMAZ SENİ. DÜĞÜNÜ BİZ YAPTIK EŞYASINI BİZ ALDIK SATEN ERKEK TArafı alıo BUNLARI İNSANLAR HEM SİZE KIZ VERSİN HEMDE EŞYA DÜĞÜNMÜ DÜZSÜN OLDU DUYARSAM SÖLERİM HALANA DA ALLAH SABIR VERSİN SENI NASIL ALDI EVİNE HAYRET DOĞRUSU ZENGİN KOCAYI KAÇIRDIN DİEDE ÜZLME SATEN SENİ TANISAYDI KAÇARDI SANA PSKOPAT TAKINTILI RUH DENGESİ BOZUK BİRİSİNDEN BAŞKA KİMSE GELMEZ

Oyy küçüğüm benim, büyürsün merak etme, o zaman kimse sana çocuk diyemez,
şimdi çocukluğunun tadını çıkar bence !

Nedir bu zengin koca merakı anlamıyorum?:44:
İnsanlar zengin görünce yaşa maşa bakmıyor, anaannemin ordan benden küçük kızlar birer birer evlenmeye başladı, en son en fazla 21 yaşında olan bir kız daha sözlendi, ve yine ilk duyduğumuz cümle çocuk zenginmiş!

Hele biri var ki sormayın, 10 tane 25 gr' dan bilezik istemiş, nişanı oldu takılarının yarısıymış bunlar daha bilmem trabzon hasırı set gelicekmiş.. düğününü yemekli yapacakmış, hemde açık büfe olacakmış, yerin altından cam asansörle piste geleceklermiş..
Çeyizini gösterirken bunlar bilmem kime bohça, çorabının markasına kadar tek tek söylemiş yahu.. Neydi? Heh, pierre cardin.. :27:
Allahım sen akıl fikir ihsan eyle..

yok halam zenginliğinden ziyade yakını olduğu için övdü bana
yoksa zengin olmuş bana ne Allaha şükür paraya ihtiyacım yok ki

kemanci55,
henüz yaşın küçük ve hayatı, insanları daha tanımıyorsun bile.
Tüm dünyan ailen haliyle, evin küçüğü olman sebebiyle şımartılman çok doğal, ben ne seni ne de verdiğin tepkileri ayıplamıyorum ayıplamıyorum ama annene, babana, halana ya da ağabeyine kırıldığında veya kızdığında çok abartılı tepkiler veriyorsun, halan kötü birşey dememiş, senin yerin ayrı, eşinin yeğeninin yeri ayrı.

Belki sana kıyamadı da o delikanlı çocuk dediğinde evet çocuk dedi.

O kadar gençsinki, hayat tecrübense hiç yok, gün gelip anlayacaksın ki dünya kimsenin etrafında dönmüyor, bazı huylarını törpüle yoksa yaşamın boyunca mutsuz olursun, çocuk denmesi bu kadar mı gücüne gitti o zaman büyüdüğünü tavrın, sözlerinle ispat etmelisin insanlara.
Hala'ya ses yükseltmekte neyin nesi? O senin büyüğün kötü birşey dememiş, kötülüğünü istememiş, seni seven halanın kalbini kırmışsın hem nerede kaldı büyüklere saygı?
Ne olursa olsun büyüklerine saygını yitirme.
Küsüp gitmişsin madem çocuk değilsin o zaman erişkin gibi davranmalısın, erişkinler küsüp gitmez, adabınla konuşur.

Kaç konu açtın, hepsinde yaşadıklarına verdiğin tepkiler hatalıydı, hani hatalarını düzeltecektin?
Ben buyum diyorsan bilemem ama şımarık bir çocuk gibi davranmak bir süre sonra seni çok yaralayacak.
Bugün değilse bile birkaç yıl sonra yaşamın, insanların ailen kadar müsamahakar olmadığını fark ettiğinde üzülürsün.
Aile hatalara hep daha toleranslı yaklaşır, yerli yersiz çıkışlarına tepkili olmaz, aile hep sarıp sarmalar ama gerçek dünyadaki insanlar sarıp sarmalamaz, üstünde ne varsa döker ortaya.

Ya toparla kendini ve yaşına uygun davran ya da aynı tavırla devam et gün gelip sert bir kayaya çarpana kadar.
Bu yazdıklarımı iyi düşün, eğer sırf burada dikkat çekmek için oluşturduğun bir kişilik değilse topikler açıp yansıttıkların.
Düşün ve toparlan, kızımla aynı yaşlarda sayılırsın, bir anne nasihatı olarak algıla yazımı.

kemancı sen şu yengeyi kovmaya dövdürmeye çalışan küçük değil miydin ya:ssz:
vallahi çocuksun :51:
bu yaşta büyüklerin aklına gelmeyecek kötülükler düşünen çocuksun hem de.:31:

bak sen yengeyi nasıl küçümsüyordun ''biz onu satın aldık onun hiçbir şeyi yoktu'' diye
devran böyle dönüyor işte bugün ona yarın sana:ssz:

Merhaba arkadaşlar
son bir iki aydır kendimi sorguluyorum
ben çok kıskanç bir insanım gerçekten :(
bu durum hem beni hem çevremdekileri mahvediyor

ben ailenin tek kızıyım ve en küçük benim
bir tane abim var kuzenlerim hep erkek
bununla birlikte prensesler gibi yetiştirildim
böyle söyleyince kulağa hoş gelebilir
ama hiç de hoş birşey değilmiş :(
çok zayıf bir yapıya sahibim
hiç üzüntüye sıkıntıya gelemiyorum
hemen ağlıyorum hatta bayılıyorum
ben hiç güçlü bir kadın olamayacakmıyım :(
çevrem tarafından çok beğenilen ve sevilen biriyim
bunu yazarken çok utanıyorum ama yanımdaki birine iltifat edilip bana edilmediğinde
acaba ben çirkin miyim beni sevmiyorlar mı diye düşünüyorum
arkadaşlarım hakkında böyle düşündükçe daha da utanıyorum kendimden
18 yaşındayım ama hala ailem beni küçük bir çocuk gibi seviyor
şu yaşıma kadar hiç zorluk çekmedim

bakıyorum benim yaşımdakiler hep kendi ayakları üzerinde durabiliyor
ben bu sene üniversiteye başladım
başlar başlamaz evim diye ağladım
çoğu kişi şaşkınlıkla bakmıştır eminim
sizce bunları değiştirebilirmiyim
kişisel gelişim kitapları falan okusam
ya da psikologtan yardım alsam ama ben ilaç kullanamam
sizce ne yapmalıyım :(

Bunlari bir onceki konunda yazmissin. Evet, kendi iyiligin ve baskalarinin iyiligi icin bir psikologa gorunmende fayda var. Ortada kendini cocuk hissetmenden baska bir sorun var. Kendine hem cok guveniyorsun, hem de hic guvenmiyorsun. Kirilmak istemiyorsun ama kirmaktan cekinmiyorsun. Sevilmek istiyorsun ama sevmek istemiyorsun. Madem, maddi durumunuz iyi masraflari karsilarsiniz sanirim. Daha yasin kucuk dogru tedaviyle cabuk atlatirsin. O zamana kadar evlenmeyi de, bir erkekle cikmayi da dusunme. :19:

Merhabalar o kadar doluyum ki..
ben halamlarla aynı şehirde üniversite okuyorum
geçenlerde eniştemin yeğeni bir iş için buraya gelmiş
tabi o olduğu için bir iki gün halamlara gidemedim
dün halamlara uğradım eniştemin yeğenini anlattı da durdu
yok çok yakışıklıymış yok çok zenginmiş kendi şirketini kendi kurmuş çok efendiymiş...
ben de herhalde halam sohbet olsun diye anlatıyor sandım
bu arada çocuk 26 yaşında benden 8 yaş büyük
sonra halam dedi ki geldiğinden beri seni soruyor
benimle tanışmayı çok istiyormuş
halamla enişteme çok baskı yapmış çağırın gelsin diye
tabi halamlar o daha çok küçük henüz erken demiş
halam da inansın diye benim fotoğrafımı göstermiş
halamın telefonu eski olduğu için resimler küçük çıkıyor
ama resimde de gerçekten küçük çıkmışım normalde de yaşımdan genç gösteririm
ve o çocuk şöyle demiş:
GERÇEKTEN ÇOCUKMUŞ ama olsun ben onu beklerim büyümesini
çocuk ha ?
sen o kadar oku üniversitede bitir
kendi işini kur patron ol
milyarlarla trilyonlarla oyna

ama bir genç kıza çocuk demenin ne kadar ayıp olduğunu bilme!!!!!!
samimi söylüyorum 18 yıllık hayatım boyunca ilk defa bir insanı evire çevire dövmek istedim
işin daha da kötüsü halam da evet ya çocuk o demiş
dedim ki hala sen yeğenine böyle dersen elalemin demesi çok normal
halam o çocuğu bir de bana savunmasın mı
daha seni görmedi yoksa öyle der mi
niye şimdi zıt oldun çocuğa
ne ev işi yapmayı bilirsin ne yemek nasıl evlenecen şimdi
ben de dedim ki tamam hala sen ara onu artık o senin yeğenin olsun
onu benden çok seviyorsun belli bir daha çocuk halimle sıkıntıya sokmam seni dedim
öyle halamla vedalaşmadan gittim küsüz halamla :( :(
bütün bir gece benim çocuk olduğum evi çekip çeviremeyeceğim konuşulmuş
peki o çocuğa ne demeli?
neyine güveniyor da bu kadar emin konuşuyor acaba
zenginliğine mi ? isterse kocam dünyanın en zengin insanı olsun
ne ondan ne ailesinden 1 lira istemem!!!!!
işin kötüsü aynı köydeyiz onunla inşallah görürüm onu!
birkaç lafım olacak ona !
bugün hem kursum vardı hem sporum o kadar üzgünüm ki :(
ağlasam rahatlayacam ama o insan için ağlamak istemiyorum
beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Önceki konularını biliyorum. O yengene neler söylediğini.
18 yıllık hayatına biraz saygı, biraz edep te katman gerekirdi. Yine de geç kalmış sayılmazsın.

Son düzenleme:
evet kesinlikle sen bu çocuktan hoşlanıyorsun zaten aynı köydenmişsinizde ve kendini kaptırmışsın onunla evleneceğine halan ve eniştende senin yaşının küçük olduğunu yemekten ev idare etmekten anlamayacağını söyleyip işine taş koymalarına kızdın o halde buda bir çocukluk işte

Sana sadece iki cümle söyleyeceklerimin özeti...Küçük şeyleri bukadar takma..Daha ne sorunların olacak..

Gül geç,önemsemeeee..düşünmeee..gamsız oll...İnanki daha zorlarıyla karşılaşacaksın.Sabır sermayeni şimdiden tüketme!Herşeye üzüldükçe,kafayı taktıkça hayattaki gücünden gidiyor inan....
Ben de bazı küçük şeylere üzülürdüm ama ne zor şeyler varmış gördüm yaşadıkça...Küçük birşeye üzülürsün ve daha zoruyla sınanırsın..

Son düzenleme:
Aha işte yine o görümce :55:

Diğer konulara birşey yazmadım da artık şiştim gerçekten..

-Canım önce şu yengeni bir rahat bırak,abin o nefret ettiğin kadını seviyor ve onunla evli bunu kabul et artık..
-Sen onun kardeşisin,seni sever mutlaka da karısı her zaman onun için daha önemli olacak
bunu kavra artık..
Bazen sırf seni pışpışlamak için birkaç seni mutlu edecek cümleler kuruyor,buna mecbur
bırakıyorsun çünkü adamı.
-Ve evlenme işini boşver,sen daha çocuksun..Sana çocuk demelerine alınma hiç..
-Önce bir kendine gel,silkelen,ben ne yapıyorum de,sonra gerekli psikolojik desteği al ardından üni. oku,bak bu
senin büyümen ve çocukluktan çıkışına da yardım eder..
Sonra evlenirsin...

Canım kusura bakma ama bu küçücük olayı takıp ağlaman bile çocuk olduğunu gösterir.Daha 18 yaşındasın bilmem farkında mısın?Tamam genç kızsın ama tepkilerin fazla anormal geldi bana.Onu görürsem söyleyecek bir çift sözüm var falan.Küfür etmemiş ya sana çocuk gibi demiş yani.Sürekli böyle aşırı tepkiler veriyorsan bir psikolağa gitmeni öneririm.Çünkü sana ve çevrendeki insanlara zarar bu.

Kirici bisey yazmiyim diyorum ama okurken pes dedirttin be güzelim.
Sen hayatinda hic gercekten üzelecek bisey yasadin mi ?
Baskasi sana cocuk dedi, halan elin is tutmuyo dedi diye hayatin altüst olmus.
Vay efendim.

Aaa sen yengesinden nefret eden o kiz miydin ?
Sen burdaki ablalarin yorumlarini ciddiye al, huy cok önemli.

Back
X