- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
Oğlun kızıma böyle bişey yaparsa boğar atarımKadın zaten pisliğin tekiymiş de o Enişten olacak Şerefsize sinirlendim ben şuan... Geçmiş olsun Dünür ❤

Sağ ol dünür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlun kızıma böyle bişey yaparsa boğar atarımKadın zaten pisliğin tekiymiş de o Enişten olacak Şerefsize sinirlendim ben şuan... Geçmiş olsun Dünür ❤
Öyle bişey yapsın sana kalmadan ben onu anasından doğduğuna pişman ederim meraklanmaOğlun kızıma böyle bişey yaparsa boğar atarım
Sağ ol dünür♥
Gir lan geri şuraaya diyosunÖyle bişey yapsın sana kalmadan ben onu anasından doğduğuna pişman ederim meraklanma![]()
Bide bos ev yani salim kafa gidecek yapacak dönecek parke yapmakta ne var sanki. Çok terbiyesiz oluyor bazısı cidden insani mağdur ediyor. Hani bizde ev bakıyoruz bazen ama biraz eski gözüküyor içini yaptirsak falan diyorum ama sıkıntılı işler bunlar. Bide ben dayanamam kavga ederim. Esim oyle değil rahat sakin. 0 evlere bakiyorum mesela ya kapısını beğenmiyorum ya dolabını biz 150 ye mal edip 450ye satan bi millet oldugumuzdanAynen bı işi birakip diğer ise gidiyorlar,kıradaki evime parke yaptircaktik adam verdiği tarihte teslim etmedi burnumuzdan getirdi ev boştu yeni kiracı geldi baktı eve beğendi tuttu ,aradık bitir artık dedik rezil etti bizi.
O niye ki? Disi mi pişmiş?Sen önce dişini fırçala deseydin,hadsiz.
Galiba haklısın. En baştan parasını vermiceksin bunlara. Gerçi son alışverişimde işçiler değil de mobilya almıştım bebegehata ediyosun da ondan. parasını peşin verirsen iş yapmazlar. posta posta vereceksin ayrıca deli gibi de pazarlık yapacaksın. o zaman bak nasıl bitiriyor işini. ama ben daha kendi babamı ikna edemedim ki burda yazıyorum boşu boşuna... o kadar çok mağdur ettiler ki bizimkileri. inşallah ilerde Avrupa'daki gibi kalifiye işçilik eğitimleri olur da üç kuruş fazla verip hakkıyla tadilat yaptırabiliriz, bu şark kurnazları da başka iş aramak zorunda kalır.
Canım eve pis diyen insan o yemekleri de yemez aslında ama yüzsüzler afiyetle yemişlerdir kesin. Kendi kendilerine tezat insanlar işte. Hiç hiiiç üzülme. Burada yazan densizleri de hiç takma.muhteşemsin .. annemde az önce o ustalara çay börek kurabiye sarma hazırladı ve ikram etti. Onlar utansın bende çok hırslandım hakikatten beni anlatmışsın. cansın sennn
Bilmem :) ben öyle canımı sıkana sen önce dişini fırçala derim :))O niye ki? Disi mi pişmiş?
Bilmem :) ben öyle canımı sıkana sen önce dişini fırçala derim :))