- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
benim nişanlım kapanmamı istedi ben yıllardır yok felan diyodum istemiyorum diyodum bu sene nolduysa kapan dedi ben yine yok dedim küstü konuşmadı soğuk davrandı iyi tamam kapanıcam dedim. şuan kapalıyım ama başımı bağlarken giyinirken zorluk çekiyorum ben başımı şalla bağlıyorum yada bağlayamıyorum
ben görünüşüme önem veren biriyim böyle kendimi kötü hissediyorum ama bazı genç kızlar mesela kapalı ama çok güzel giyiniyolar bende alışveriş yapmak istiyorum kapandığımdan bu yana hiç alışveriş yapmadım
bana yardım eder misiniz nasıl giyinmeliyim ne giymeliyim yardım edin nolur bunaldım artık paspal gezmekten açıkken rahattım ama kapalıyken bunalıyorum paspal olunca 
benim görünüşüm:mavi gözlüyüm beyaz tenliyim kiloluyum ama diyetteyim ve hergün spor yapıyorum. boyum 158 bayanlar yardım edin lütfen
ben pantalon giymeyi seviyorum pantalon üstüne ne tür kıyafetler almalıyım çok şık güzel olmak istiyorum bide güzel şal bağlamayı nasıl öğrenicem 
bana yardım edin nooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrr

benim görünüşüm:mavi gözlüyüm beyaz tenliyim kiloluyum ama diyetteyim ve hergün spor yapıyorum. boyum 158 bayanlar yardım edin lütfen

bana yardım edin nooooooluuuuuuuuuuuurrrrrrrrr