Sinirden ağlıyorum gece gece

Ufak sorunlar için birbirinizi kırmayın yaaa
Yıldızınız barışmıyodur ama daha sakin olub fevri davranışlardan kaçın güzelce tatlı bir dille uzlaşmaya bakın

Ufak sorunlar için birbirinizi kırmayın yaaa
Yıldızınız barışmıyodur ama daha sakin olub fevri davranışlardan kaçın güzelce tatlı bir dille uzlaşmaya bakın
Ben doğduğumdan beri annemden tatlı dil görmedim

Benim annemin de böyle saçma fikirleri var durup dururken basit bi konuda bile inat yapıyorsun bana garezin var diye tutturur

Daha 5 dakka önce annem ' o çantanın rengi ney öyle? Sakın bana verme yıka yıka diye kendin yıkarsın pislenince, aldığı çantaya bak Allahım' dedi
Ve bunu hep yapar, benim aldığım şeyleri genelde beğenmez ve o an bir çığlık attırır sonra kabullenir
Demem o ki birçoğumuzun annesi böyle, sanma ki tek seninki.. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini..

Öyle değil Annemin hayattaki en zevk aldığı şey bana eziyet etmek Bunları annesinden bıkkınlıkla öylesine söylenen bi genç kızın lafları sanmayın Benim hayatım boyunca annem yüzümden ağlamadan uyuduğum gece çok azdır

....
Ya bu kadın düşman mı bana ya ne biçim anne bu yaa
Belirli bi yaş vardır ya hani... Hah işte o yaştan önce hemen hemen herkes böyle düşünür.
Büyütülecek üstüne bir de ağlanacak bir mesele değil aslında...

Annemi tanısan böyle komuşamazdım

Ne yapıyor başka mesela?
Bak şu konundaki olaylar çok sıradan.
Ben sana annemin zamanında kardeşlerim yüzünden bana ettiği haksızlıkları anlatsam
şok olursun...

Ama ben o an ağladım, sinir krizi geçirdim kapattım.
Hiç düşmanım benim kötü anne, böyle anne mi olur diye düşünmedim.

Türlü türlü derdin içinde bir de evlatlarının kaprisiyle, saçmalıklarıyla uğraş ve hep tahammüllü,
hoşgörülü ol kolay mı Allah aşkına?

Geçen ablam annemi o kadar üzdü ki kavga ettiler, ikisi de ağladı falan. Yüzde yüz ablam haksız.
Kardeşim anneme akıl veriyor. Olsun anne dayan ne olacak onun sorunları var biliyorsun falan SABRET anne.

Benim annem kendisine bir sıkıntısı için SABRET yavrum dediğinde sabredemem anne sabredemem diye çıkışmayı biliyor. Ulann bir düşün otur al ellerinin arasına başını.

Bu kadın yıllarca bizim sabredemediklerimizin kat be kat fazlasına sabretmiş zaten.
Biraz da sen sabret. Sen alttan al. Yaşına ver bunalmışlığına ver biriktirdiklerine ver ne olur?

Gencecik yaşımızda bize her şey zor, annelere her şey kolay gelsin istiyoruz..
Kendim de dahil unutuyorum bu önemli ayrıntıyı bazen. Gerçekten yazık..

Ben bazı evlatların çok bencil olduğunu düşünüyorum kusura bakmayın..

....

Belirli bi yaş vardır ya hani... Hah işte o yaştan önce hemen hemen herkes böyle düşünür.
Büyütülecek üstüne bir de ağlanacak bir mesele değil aslında...
Hangi yaş 21 yaşında bir insanın annesine sarılmak nasıl bir duygu hiç bilmiyor olması ne demek biliyo musunuz Ya da her yaptığına rağmen anne deyip de sarılmaya kalktığında itilmesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…